תגובות לביקורת USB2812, דונגל DTT של 6Ocean
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני בכל מקרה ויתרתי על כבלים או YES כשירות טלויזה.
את מחשב הטלוייזה המחובר PVR-150 אחבר בקרוב לדונגל כזה מיבוא של NOWCOM
שגם מציעים בקרוב גם מקלטים ללא מחשב.
את ההזרמה של VOD אני אבחר לעשות על ידי NGN כשזה ירושת באזורי ועד אז אלך 5 דקות ברגל לבלוקבלסטר.
או אלך לסרט עם חן סתם להרגשה הטובה, עד ש BEETV תתכיל להתקין את הממרים שלה על רשתות NGN.
שווה לקרוא עליהם בבלוג שלי בנושא זה ברשת.
ואגב ב13 לחודש
נראה איך שידור דיגטאלי עובד עם מוצר DIGSBY
עדי לב - עדי שה-לבן לב
The shrew
את מחשב הטלוייזה המחובר PVR-150 אחבר בקרוב לדונגל כזה מיבוא של NOWCOM
שגם מציעים בקרוב גם מקלטים ללא מחשב.
את ההזרמה של VOD אני אבחר לעשות על ידי NGN כשזה ירושת באזורי ועד אז אלך 5 דקות ברגל לבלוקבלסטר.
או אלך לסרט עם חן סתם להרגשה הטובה, עד ש BEETV תתכיל להתקין את הממרים שלה על רשתות NGN.
שווה לקרוא עליהם בבלוג שלי בנושא זה ברשת.
ואגב ב13 לחודש
עדי לב - עדי שה-לבן לב
The shrew
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
דונגלים ב200 ש"ח
היי אני מכיר מקום שמוכר דונגלים מעולים (יש לי אחד) במחיר יותר זול (230) ש"ח הם יבואני הדונגלים והם נמצאים במושב אלישמע של חברת konka שכפי שנאמר בחדשות היא החברה היחידה בארץ
נערך לאחרונה על ידי מישהו1 ב 03/08/2009 19:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
Re: דונגלים ב200 ש"ח
מילא אתה מנסה לפרסם את עצמך בצורה אסורה, אבל מה ההיגיון אם אתה לא נותן שם/דגם/לינק?מישהו1 כתב:היי אני מכיר מקום שמוכר דונגלים מעולים (יש לי אחד) במחיר יותר זול (200) ש"ח הם יבואני הדונגלים והם נמצאים במושב אלישמע...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
דיברתי עם היבואן, בחור בשם אמנון.
אדם נחמד מאוד, אדיב, והציע מחיר מיוחד לחברי האתר.
השאלה שלי היא האם המוצר נתמך בOSX.
הוא אמר שהמוצא לא נתמך ישירות בOSX אבל ע"י תוכנת אמולציה (כגון פרללס וכדומה) התוכנה נבדקה ועובדת תקין
אדם נחמד מאוד, אדיב, והציע מחיר מיוחד לחברי האתר.
השאלה שלי היא האם המוצר נתמך בOSX.
הוא אמר שהמוצא לא נתמך ישירות בOSX אבל ע"י תוכנת אמולציה (כגון פרללס וכדומה) התוכנה נבדקה ועובדת תקין
- oferlaor
- מנהל

Nzep1,
אין בעיה לרכוש כאלה ב-EBAY, אבל בהתחשב בכמות המאמץ שנדרשת להיות תואם לפורמט הישראלי (שהוא מאוד מוזר), לא בטוח שזה יעבוד.
אם זה יעבוד, הרווחת 50 ש"ח. אם לא, אחריות יוק.
לא עדיף להשקיע את המאמץ בדברים שמניבים טיפה יותר חיסכון?
אין בעיה לרכוש כאלה ב-EBAY, אבל בהתחשב בכמות המאמץ שנדרשת להיות תואם לפורמט הישראלי (שהוא מאוד מוזר), לא בטוח שזה יעבוד.
אם זה יעבוד, הרווחת 50 ש"ח. אם לא, אחריות יוק.
לא עדיף להשקיע את המאמץ בדברים שמניבים טיפה יותר חיסכון?
- oferlaor
- מנהל

sapir255,
1. שכחת שיש היום מיסוי גם על כל דבר פחות מ-50 דולר
2. סבבה, אתה מוזמן להזמין ולהשתמש
3. ממה שראיתי החברה עבדה מאוד קשה להביא את זה לכדי כך שזה יעבוד מול התקנים הישראלים. אם תצליח למצוא ב-EBAY משהו מתאים, זה סבבה אבל טיפה הימור. אם יעבוד - הרווחת.
3. ממה שראיתי החברה עבדה מאוד קשה להביא את זה לכדי כך שזה יעבוד מול התקנים הישראלים. אם תצליח למצוא ב-EBAY משהו מתאים, זה סבבה אבל טיפה הימור. אם יעבוד - הרווחת.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
עופר, תודה על הסקירה!
נחמד לראות שמוכרים בארץ מוצר הכולל תוכנה שעובדת עם הקודקים הבעייתיים שבארץ out of the box.
כמו שציינו קודמיי, ניתן להזמין גם מאיביי ומ-DX בקצת פחות מ-15 דולר כולל משלוח (50-60 ש"ח). יש יותר התעסקויות עם הגדרות והתקנות וקודקים, אבל יש בפורומים מדריכים של צעד אחר צעד להתקנה, זה עובד, ואף איכותי מאוד.
אציין גם שמסתמנת הצלחה בהפעלת המוצרים האלה ב-GBPVR, תוכנת מדיה סנטר חינמית הכוללת תמיכה מלאה בהקלטות על פי לוח משדרים וביכולות Time shift/PVR.
כמו שציינו קודמיי, ניתן להזמין גם מאיביי ומ-DX בקצת פחות מ-15 דולר כולל משלוח (50-60 ש"ח). יש יותר התעסקויות עם הגדרות והתקנות וקודקים, אבל יש בפורומים מדריכים של צעד אחר צעד להתקנה, זה עובד, ואף איכותי מאוד.
אציין גם שמסתמנת הצלחה בהפעלת המוצרים האלה ב-GBPVR, תוכנת מדיה סנטר חינמית הכוללת תמיכה מלאה בהקלטות על פי לוח משדרים וביכולות Time shift/PVR.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
יש לי כמה שאלות:
1.מה ההבדל בין הדונגל הזה לאחד מאיביי ב-15 דולר פלוס מינוס, או מדיל-אקסטרים אחד דומה?
2.אם אני יושב ברכבת עם לפטופ, אני יוכל לקלוט טלוויזיה עם זה? או שאני צריך כל כמה זמן לכוון תדר או משהו.
1.מה ההבדל בין הדונגל הזה לאחד מאיביי ב-15 דולר פלוס מינוס, או מדיל-אקסטרים אחד דומה?
2.אם אני יושב ברכבת עם לפטופ, אני יוכל לקלוט טלוויזיה עם זה? או שאני צריך כל כמה זמן לכוון תדר או משהו.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
1. למיטב הבנתי, ההבדל הוא בתמיכת התוכנה, שהיא לא out of the box, וצריך למצוא לבד את הקודקים (יש מדריכים לזה).mrgadgets כתב:יש לי כמה שאלות:
2.אם אני יושב ברכבת עם לפטופ, אני יוכל לקלוט טלוויזיה עם זה? או שאני צריך כל כמה זמן לכוון תדר או משהו....
2. התדר משתנה בד"כ רק פעם אחת - במעבר ממרכז הארץ לצפון הארץ. מעבר לכך, זה תלוי מאוד בטופוגרפיה במהלך הדרך. עד שלא תנסה לא תדע.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אתה בטוח? אני מזמין הרבה מאד מחו"ל ורק לפני כמה ימים קיבלתי חבילה בשווי 20$ שלא שילמתי עליה לא מכס ולא מע"מ.oferlaor כתב:sapir255,
3. ממה שראיתי החברה עבדה מאוד קשה להביא את זה לכדי כך שזה יעבוד מול התקנים הישראלים. אם תצליח למצוא ב-EBAY משהו מתאים, זה סבבה אבל טיפה הימור. אם יעבוד - הרווחת....
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
עופר, אשמח לשמוע גם.
אני מזמין הרבה שטויות מחו"ל, מעולם לא שילמתי מכס על המוצרים הקטנים (פחות מ50$).
לידיעתכם, יש בDX דונגל זהה למה שנמכר פה (בצורתו החיצונית)
אני מזמין הרבה שטויות מחו"ל, מעולם לא שילמתי מכס על המוצרים הקטנים (פחות מ50$).
לידיעתכם, יש בDX דונגל זהה למה שנמכר פה (בצורתו החיצונית)
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
מתוך אתר רשות המיסים בישראל:
http://ozar.mof.gov.il/taxes/
http://ozar.mof.gov.il/taxes/
6. הטובין שניתן לייבאם בפטור
ניתן לייבא בפטור ממסים טובין, שערכם עד $50 (לא כולל טבק על כל סוגיו ומשקאות חריפים).
כמו-כן ניתן לייבא בפטור ממסים ספרים,מוצרי הלבשה והנעלה שערכם עד 75$, אם נשלחו כמתנה מאדם פרטי בחו"ל לאדם פרטי בארץ....
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- oferlaor
- מנהל

sapir255,
עדיין לא קיבלתי שום דבר בדואר במחיר זול שלא שילמתי עליו מיסוי ושחרור מהמכס. יתכן שעל דברים שברור מראש שהם לא דורשים מכס אין בעיה, אבל אני סבלתי מאוד מזה.
בבקשה - חברים - זה שרשור על הדונגל של 6 OCEAN.
אם יש שאלות על DTT או על נושאים אחרים, נא כנסו לפורום ופתחו נושא חדש.
עדיין לא קיבלתי שום דבר בדואר במחיר זול שלא שילמתי עליו מיסוי ושחרור מהמכס. יתכן שעל דברים שברור מראש שהם לא דורשים מכס אין בעיה, אבל אני סבלתי מאוד מזה.
בבקשה - חברים - זה שרשור על הדונגל של 6 OCEAN.
אם יש שאלות על DTT או על נושאים אחרים, נא כנסו לפורום ופתחו נושא חדש.