02.08 כאן - DTT - רשמים ראשונים : מי קולט , איפה , איך ?
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
האם יש מישהו באיזור ראשון לציון שהתנסה כבר עם הנושא, ויכול לתת לי התרשמות לגבי רמת הקליטה ואיכות השידור?
השידור הדיגיטלי מסתפק בעוצמת אות נמוכה יותר מהאנלוגי.CRAZYDIAMOND כתב:אני כבר כמה שנים לא מחובר ל YES או להוט, אני קולט את ערוצים 1 ו-2 דרך האנטנה המרכזית שעל גג הבניין, אני גר בראשון לציון בקומה ראשונה מתוך שש קומות.
אני רוצה לרכוש את הממיר של קונקה,
האם החיבור לאנטנה המרכזית של הבנין יתן לי תוצאה טוב של איכות קליטה או שאני אחבר לממיר אנטנה פנימית מוגברת שקניתי פעם ב 80 ש"ח ושוכבת בארון כמה שנים.
וגם האם יש חוות דעת על איך איכות הקליטה בראשון לציון?...
אם אתה קולט כעת ערוץ 2 באיכות סבירה, לא צריכה להיות לך בעיה לעבור לדיגיטלי.
- Andrey13
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 718
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
אני גר בראשון לציון, כל הניסיונות עם האנטנה הפנימית לא הביאו לתוצאה רצויה. במקרה הטוב, קיבלתי אות ברמה של 40 - 50 אחוזים, אבל גם אז הקליטה לא הייתה רציפה , והיו המון קיטועים.CRAZYDIAMOND כתב:האם יש מישהו באיזור ראשון לציון שהתנסה כבר עם הנושא, ויכול לתת לי התרשמות לגבי רמת הקליטה ואיכות השידור?...
לפני כמה ימים התחברתי לאנטנה המרכזית של הבניין, והתוצאה מעולה. איכות האות קבוע על כ 90%. איכות התמונה פשוט מדהימה, והקליטה רציפה לחלוטין, אין קיטועים בכלל. כמו כן, יש יתרון נוסף בחיבור לאנטנה המרכזית - אני יכול לראות טלוויזיה בכל החדרים.
כך שלדעתי, אם יש אנטנה מרכזית בבניין שלך - עדיף להשתמש בה, ולא תצטרך כל שניה לשחק עם האנטנה הפנימית.
אם אין אנטנה מרכזית מכל סיבה שהיא, תפנה לועד הבית הוא מחוייב עפ"י החוק להתקין אנטנה מרכזית אפילו אם משתמשים בה משפחה אחת.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם