כורסאות לקולנוע ביתי
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אנחנו חושבים להחליף את פינת הישיבה.
יש למישהו הצעות ספציפיות (חוץ מidesign )?
חשבנו גם לצפות את הקיר מאחורי הפינה בפאנלים אקוסטיים דקורטיביים. רעיונות יתקבלו בברכה.
יש למישהו הצעות ספציפיות (חוץ מidesign )?
חשבנו גם לצפות את הקיר מאחורי הפינה בפאנלים אקוסטיים דקורטיביים. רעיונות יתקבלו בברכה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הרעיון הוא כרגע פינת ישיבה של 3+2 מחוברים (מהסוג עם פינה) כאשר בשלישיה תהיה עם ריקליינרים.
כרגע הקיר האחורי צבוע וצריך יהיה לפתור את זה. פיתרון אחד עלה אחרי מפגש ב db studios שזה קיר אחורי אקוסטי (אולי מעץ)
מרטין צודק לגבי התמונה. הסלון כרגע לא הכי אטרקטיבי כרגע והוא מורכב משיירים של הקונספט שהיה כשהיינו זוג צעיר עוד ולפני שזה עבר שלושה ילדים...
כרגע הקיר האחורי צבוע וצריך יהיה לפתור את זה. פיתרון אחד עלה אחרי מפגש ב db studios שזה קיר אחורי אקוסטי (אולי מעץ)
מרטין צודק לגבי התמונה. הסלון כרגע לא הכי אטרקטיבי כרגע והוא מורכב משיירים של הקונספט שהיה כשהיינו זוג צעיר עוד ולפני שזה עבר שלושה ילדים...
בכל אופן, לי יש כורסה שלהם ואני מאוד מבסוט...
http://www.hjellegjerde.com/?1=1
יש להם ספות שנראות ספות, ולא כבדות כאלו, עם אפשרות של הטיה...
.
http://www.hjellegjerde.com/?1=1
יש להם ספות שנראות ספות, ולא כבדות כאלו, עם אפשרות של הטיה...
.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
עופר, אני לא יודע אם עדיין רלוונטי אבל אני הייתי צריך תלת מושבי עם ריקליינרים ובדקתי פיזית את כל מע' העילית בתחום...
הכי טובים והכי נוחים היו של אמריקאן קומפורט דגם "הביטאט". תלת עם 2 ריקליינרים שפשוט מחבק אותך. נוח בטירוף. קניתי...כאמור, אחרי סקר שוק מעמיק וישיבה פיזית על המע' המובילות בתחום.
השירות שלהם (עמינח) מעולה. מאוד מומלץ.
אם רלוונטי אשמח לסייע שם.
הכי טובים והכי נוחים היו של אמריקאן קומפורט דגם "הביטאט". תלת עם 2 ריקליינרים שפשוט מחבק אותך. נוח בטירוף. קניתי...כאמור, אחרי סקר שוק מעמיק וישיבה פיזית על המע' המובילות בתחום.
השירות שלהם (עמינח) מעולה. מאוד מומלץ.
אם רלוונטי אשמח לסייע שם.