כיצד לסנכרן סרט בפורמט MKV
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום רב,
התחלתי לצפות בסדרה מסוימת. הפרקים הם גרסאות 720p עם דיבוב רוסי בפורמט MKV
לשמחתי מצאתי כתוביות שמתאימות לגרסת ה- 720p, אך התאכזבתי לגלות שאין סנכרון מושלם בין הכתובית לסרט. וזה די מפתיע, היות ועל פי ניסיון אני יודע שברוב המקרים כתוביות HD תואמות את הסרטים, גם אם לא מדובר בקבוצת שחרור זהה (להבדיל מפורמט DVDRIP ואחרים)
הבעיה היא שהתוכנה היחידה שאני מכיר לסנכרון היא SUBTITLE WORSHOP ,רק שהיא לא עובדת עם מרבית קבצי ה-MKV
לכן, השאלה היא האם קיימת תוכנה אחרת שמתאימה לקבציי MKV ושבעזרתה ניתן יהיה לנסות לסנכרן?
תודה רבה
התחלתי לצפות בסדרה מסוימת. הפרקים הם גרסאות 720p עם דיבוב רוסי בפורמט MKV
לשמחתי מצאתי כתוביות שמתאימות לגרסת ה- 720p, אך התאכזבתי לגלות שאין סנכרון מושלם בין הכתובית לסרט. וזה די מפתיע, היות ועל פי ניסיון אני יודע שברוב המקרים כתוביות HD תואמות את הסרטים, גם אם לא מדובר בקבוצת שחרור זהה (להבדיל מפורמט DVDRIP ואחרים)
הבעיה היא שהתוכנה היחידה שאני מכיר לסנכרון היא SUBTITLE WORSHOP ,רק שהיא לא עובדת עם מרבית קבצי ה-MKV
לכן, השאלה היא האם קיימת תוכנה אחרת שמתאימה לקבציי MKV ושבעזרתה ניתן יהיה לנסות לסנכרן?
תודה רבה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
bariko, תוכנת subtitle workshop אדישה לחלוטין לפורמט הסרט כי היא מסתמכת על פילטרי ה Direct Show קיימים שהתקנת במחשב - לה עצמה אין מפענחים משלה, כך שאם אתה מצליח לפתוח ולהציג את הסרט עם Windows Media Player אז לא תהיה לך בעיה גם עם Subtitle Workshop
העקרון הוא שתשים את הכתוביות באותה ספריה שבה נמצא הסרט, תן לקובץ הכתוביות שם זהה (מלבד הסיומת) לסרט ופתח אותו עם Subtitle Workshop. אפילו כתבתי פעם מדריך מסודר המראה כיצד ניתן להתמודד גם עם כתוביות שהן בחוסר סינכרון טוטלי עם הסרט.
ולמען הסר כל ספק, מספר קבצי ה MKV שעבורם סנכרנתי ושילבתי כתוביות בפורמט SRT עם Subtitle Workshop נמדד בכמה מאות.
העקרון הוא שתשים את הכתוביות באותה ספריה שבה נמצא הסרט, תן לקובץ הכתוביות שם זהה (מלבד הסיומת) לסרט ופתח אותו עם Subtitle Workshop. אפילו כתבתי פעם מדריך מסודר המראה כיצד ניתן להתמודד גם עם כתוביות שהן בחוסר סינכרון טוטלי עם הסרט.
ולמען הסר כל ספק, מספר קבצי ה MKV שעבורם סנכרנתי ושילבתי כתוביות בפורמט SRT עם Subtitle Workshop נמדד בכמה מאות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב קודם כל תודה לכם על התגובות.
למען הבהרה, התכנים אמורים לרוץ על הנגן של WD אצל חברתי, שבו אין אפשרות להזיז כתוביות קדימה ואחורה (לפחות על פי הידוע לי).
Catskinner
אז זהו שאני לא מצליח לפתוח קבצים בפורמט MKV בעזרת Windows Media Player, אלא רק באמצעות VLC שמפעיל מקודדים עצמאיים, או באמצעות ZOOM PLAYER שמפעיל את FFDSHOW
אם כך, מה עליי לעשות כדי שתכנים אלה יוכלו לרוץ גם על Windows Media Player ועל Subtitle Workshop?
למען הבהרה, התכנים אמורים לרוץ על הנגן של WD אצל חברתי, שבו אין אפשרות להזיז כתוביות קדימה ואחורה (לפחות על פי הידוע לי).
Catskinner
אז זהו שאני לא מצליח לפתוח קבצים בפורמט MKV בעזרת Windows Media Player, אלא רק באמצעות VLC שמפעיל מקודדים עצמאיים, או באמצעות ZOOM PLAYER שמפעיל את FFDSHOW
אם כך, מה עליי לעשות כדי שתכנים אלה יוכלו לרוץ גם על Windows Media Player ועל Subtitle Workshop?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני מוכן להסתכן ולהגיד שמה שלא עובד אצלך זה מפצל המדיה. תבדוק אם התקנת את Haali כפי שצריך ותריץ קובץ MKV דרך graphedit כדי לבדוק מה שרשרת פענוח בררת המחדל. פרטי מפצל המדיה יוצגו אם תעשה קליק ימני על התיבה המציגה את הסרט.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- Catskinner
- חבר במועדון HT

להיפטר מ NERO זה סיפור מהת*ת
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

כן, אבל אי אפשר לסדר משהו דרך ה- MERIT?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

בספק רב מפני שה MERIT מתעסק רק עם פילטרי ה Direct Show. שלב הפיצול מגיע לפני זה.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

שמע, לא יאמן. ניסיתי לשנות את ההגדרות ב-MERIT וזה באמת הצליח
נראה לי בקצב הזה, עוד אצטרף לצוות המומחים פה
בכל אופן, החלק הקשה עוד לפני, וזה עבודת הסנכרון...
נראה לי בקצב הזה, עוד אצטרף לצוות המומחים פה
בכל אופן, החלק הקשה עוד לפני, וזה עבודת הסנכרון...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אתה יודע שלהבדיל מתואר אפיפיור אין בתואר גורו או אחראי קטגוריה הבטחה שהוא יהפוך לחסין בפני טעויות.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

נראה לך שהאפיפיור נקי מטעויות?
בכל אופן, גם זה לא היה בדיוק טעות. סך הכול העלית השערה, שהתבררה כלא מדויקת...
בכל אופן, גם זה לא היה בדיוק טעות. סך הכול העלית השערה, שהתבררה כלא מדויקת...