האם אוזניות יש אוזניות "כפתור" ששוות לאוזניות IN E
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- שם מלא: מוטי
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני יודע שפתחתי שירשור למטה על האוזניות CX300 וכ"ו, אבל השאלה שלי, האם יש אוזניות כפתור שנשמעות אותו הדבר כמו האוזניות IN EAR? כי מצד אחד שמעתי אוזניות בסגנון הCX ואין ספק שזה נשמע צלול בגלל ההשתקה של הרעשים מסביב, אבל מהצד השני דווקא ההשתקה הזאת היא בעייתית לי.
יש משהו שנותן איכות סאונד טובה (יחסית לאוזניות כפתור "רגילות") אבל לא משתיק את הרעשים מסביב? (ואני יודע שיש כאן פשרה מסויימת).
אני מיעד אותם לנגן I7.
תודה מראש על הסבלנות.
יש משהו שנותן איכות סאונד טובה (יחסית לאוזניות כפתור "רגילות") אבל לא משתיק את הרעשים מסביב? (ואני יודע שיש כאן פשרה מסויימת).
אני מיעד אותם לנגן I7.
תודה מראש על הסבלנות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
http://www.techpowerup.com/reviews/Head ... OK2/4.html
http://www.techpowerup.com/reviews/Head ... OK3/4.html
ואת אלו מאותה חברה, דגם ישן יותר, אבל משתלם יותר כנראה
http://www.head-direct.com/product_detail.php?p=3
http://www.techpowerup.com/reviews/Head ... OK3/4.html
ואת אלו מאותה חברה, דגם ישן יותר, אבל משתלם יותר כנראה
http://www.head-direct.com/product_detail.php?p=3
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
לא מצליח לשמוע עם אוזניות כפתור, זה ממש מציק לי באוזן אחרי זמן מאוד קצר...
הMX760 עולות בחו"ל 100 שקל לשם השוואה, ועל פי הביקורות הן טובות משמעותית מהCX300.motiyairl כתב:תשמע הם יקרות ממש.
ז"א אם אני משווה אותם למחיר של האוזניות כפתור הכי יקרות של סנהייזר ה mx760 שעולות 200 ש"ח + אני יכול לקנות אותם בארץ.
אגב איך הם באמת? (נניח בהשוואה ל CX300)...
באופן כללי הן בין אוזניות הכפתור הטובות ביותר.
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

הסקירה הנ"ל לא ממש מהללת אותם.
איך הK19?
אם אני משווה "נתונים יבשים" אז הK319 טובים יותר לא?
Frequency response 18−21.000 Hz ב760
למול
16-23 בK319
Sound pressure level (SPL) 114 dB (1 kHz, 1 Vrms) ב760 למול 128DB בK319.
+- אותו המחיר.
איך הK19?
אם אני משווה "נתונים יבשים" אז הK319 טובים יותר לא?
Frequency response 18−21.000 Hz ב760
למול
16-23 בK319
Sound pressure level (SPL) 114 dB (1 kHz, 1 Vrms) ב760 למול 128DB בK319.
+- אותו המחיר.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
סתם בזבוז כסף ,עם לא נוח לך עם IEM , חוץ מ yuin הסיניות לא תמצע משהוא שווה בכלל ,או שתקנה אוזניות קשת טובות כמו , [px100 ,
porta pro וכו' , השאלה למה האטימות הזאות מפריעה לך ? ואגב אני גם לא בסוגיית אנשים שאוהבים IEM,ליתר דיוק עד לא מזמן השתמשתי בכאלו,אבל גילתי את עולם אוזניות הקשת ואני לא חוזר בחיים ל IEM וגם ככה יש לי אוזניים רגישות חח
porta pro וכו' , השאלה למה האטימות הזאות מפריעה לך ? ואגב אני גם לא בסוגיית אנשים שאוהבים IEM,ליתר דיוק עד לא מזמן השתמשתי בכאלו,אבל גילתי את עולם אוזניות הקשת ואני לא חוזר בחיים ל IEM וגם ככה יש לי אוזניים רגישות חח
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

ההבדל עד כדי כך משמעותי בין הYUIN לשאר? ואגב שאתה מדבר על הYUIN אתה מדבר על הPK3?
ראיתי קצת נתונים "יבשים" שלהם ברשת, והם מאוד דומים בנתונים לAKG (שנראות נהדר - וכרגע המועדפות עלי) ולMX760.
אתה לא חושב שאני ארגיש שיפור מהאוזניות הרגילות שמגיעות על הI7 עם אוזניות כמו הK319?
ראיתי קצת נתונים "יבשים" שלהם ברשת, והם מאוד דומים בנתונים לAKG (שנראות נהדר - וכרגע המועדפות עלי) ולMX760.
אתה לא חושב שאני ארגיש שיפור מהאוזניות הרגילות שמגיעות על הI7 עם אוזניות כמו הK319?
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אז זהוא ש ,התגובה שלי היא על סמך המלצות מ פורמים בחו"ל ,אבל כננרה שיש סיבה למה הרבה ממליצים עליהם שם , בכל מקרה אתה יכול לחשוב גם על אוזניות קשת באמת ,יש דגמים שנראים מעוד מינימליסתי ואלגנטי ומצד שני נותנים תמורה מעולה למחיר ונשמעות נהדר ,כמו ה PX100 שאני כלהזמן ממילץ עליהם ,ולא זה לא רק כי יש לי אותן, הרבה יגידו לך שהם באמת אוזניות טובות ביחס למחיר שלהם .
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
נתונים טכניים שהחברות מנפיצות בתחום הזה אין להם אפילו קמצוץ של משמעות. ואני לא רואה שום סיבה שבעולם שAKG יהיו מועדפות מאיזושהי סיבה אחרי הביקורת ההיא.
תחשוב כמה שעות, חודשים, שנים תשתמש באוזניות שלך ותבין שכדאי להשקיע. האוזניות שלי עלו כמעט כמו הנגן MP3 שלי (200$ נגן, 160$ אוזניות), ובהתחשב בזה שאני משתמש בהם מינימום שעה כל יום, 5 ימים בשבוע, במשך כבר מעל שנתיים, הייתי אומר שזאת השקעה משתלמת.
תחשוב כמה שעות, חודשים, שנים תשתמש באוזניות שלך ותבין שכדאי להשקיע. האוזניות שלי עלו כמעט כמו הנגן MP3 שלי (200$ נגן, 160$ אוזניות), ובהתחשב בזה שאני משתמש בהם מינימום שעה כל יום, 5 ימים בשבוע, במשך כבר מעל שנתיים, הייתי אומר שזאת השקעה משתלמת.
מבחינתי, במידה ואתה רוצה אוזניות כפתור, אז להשקיע ולקנות את הPK2 ולדעת שקנית את האוזניות בין הטובות מסוגן. 300 שקל כולל משלוח לעומת ה200 בשביל הMX. אבל תחשוב שאת הMX שרצית ב200 מוכרים בחו"ל ב100 ש"ח, ההבדל באיכות בהתאם, וגם לא דופקים אותך במחיר סתם.