מעוניין לרכוש LCD 42 אינצ' של טושיבה דגם 55

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Avivsa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכם!

חקרתי את כל נושא ה- LCD 42 לעומק והגעתי להרבה מסקנות,

יש את 2 הדגמים של טושיבה 42wl55
ו- 42wl58

האם יש הבדל בין המסכים? למה דגם 55 לא מופיע בחו"ל בכלל!? האם HDMI חשוב? (כי ל55 אין אותו)

בכל אופן יש לי אפשרות לקנות את דגם 55 ב16800 שקל, האם שווה? האם יש LCD 42 איצ' במחיר הזה שהוא יהווה אופציה טובה יותר רק חברה אחרת?

ושאלה אחרונה באמת, איזה חברות שולטות בתחום ה-LCD? האם טושיבה וסוני שולטות בתחום הזה כמו ששלטו ב-CRT?

תודה רבה! (מצטער על כמות השאלות :-) )............................................................

Avivsa פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

חברה למישהו יש מושג אני רוצה ביום ראשון לקנות

שליחה #2 

זה ממש חשוב לי.......

בכל זאת, מה החברות הטובות באמת?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

יש מעט מאוד יצרניות של פאנלים.
סוני היא לא אחת מהן.

לדעתי דווקא בתחום המסכים הדקים סוני לא רק שלא מובילה אלא אפילו נותנת תמורה רעה לכסף.

נסה שארפ, סאמסונג, טושיה ולווה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #4 

HDMI חשוב אם אתה מעוניין שהמסך שלך יתמוך בשידורי ה HD לכשיתחילו בארץ, אם אתה לא מתכוון לקנות עוד מסך ב 10 שנים הקרובות אז כדאי שיהיה HDMI,דגם ה WL58 ב 42 אינץ לטעמי הוא לא להיט ואם הצפייה היא לרוב בשידורי טלוויזיה עדיף פלזמה, ה LCD הטובה ביותר שיש כיום בארץ היא של פיליפס אבל היא רחוקה מתקציבך.

tomertsin
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1844
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

Avivsa כתב:שלום לכם!

חקרתי את כל נושא ה- LCD 42 לעומק והגעתי להרבה מסקנות,

יש את 2 הדגמים של טושיבה 42wl55
ו- 42wl58

האם יש הבדל בין המסכים? למה דגם 55 לא מופיע בחו"ל בכלל!? האם HDMI חשוב? (כי ל55 אין אותו)

בכל אופן יש לי אפשרות לקנות את דגם 55 ב16800 שקל, האם שווה? האם יש LCD 42 איצ' במחיר הזה שהוא יהווה אופציה טובה יותר רק חברה אחרת?

ושאלה אחרונה באמת, איזה חברות שולטות בתחום ה-LCD? האם טושיבה וסוני שולטות בתחום הזה כמו ששלטו ב-CRT?

תודה רבה! (מצטער על כמות השאלות :-) )............................................................
...
ה-55 הוא מסך זול שיוצר במיוחד עבור רוסיה וישראל. HDMI הוא חיבור תמונה דיגיטאלי, הוא חשוב לקבלת תמונה איכותית יותר, בחיבור לנגני DVD בעלי יציאת HDMI (הללו מתרבים והופכים זולים מיום ליום).
ה"שולטות" הן שארפ, פאנסוניק, LG, סמסונג וטומסון (בחו"ל).

תומר

תומר

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”