צפיה בלווין דרך כרטיס מחשב SKY STAR 2
היי כולם,
ראיתי שיש כרטיס לווין למחשב (אני חדש בנושא) ברגע שאני מחבר אותו למחשב אני אוכל לקלוט את הערוצים ללא צורך בממיר.
http://www.bartalsat.co.il/site/detail/ ... _id=452768
אוקיי יש לי 4 שאלות, אז ככה:
יש לי תשתית יס בבית,
1. אם אני מחבר את הכרטיס הזה למחשב האם אני יכול לחבר אותו ישירות לשקע בקיר ואני יקלוט יס? או שבגלל שזה יס אז יש צורך בממיר יס?
2. כתוב שם גם שיש אפשרות לפרוץ את הכרטיס לכל הערוצים בלווין בעזרת תוכנה
3. האם מישו ניסה לפרוץ אותו פעם וזה עבד?
4. ואם יש לי יס - האם זה אפקטיבי לפרוץ לעוד ערוצים בכלל..?
תודה על ההתייחסות!
ראיתי שיש כרטיס לווין למחשב (אני חדש בנושא) ברגע שאני מחבר אותו למחשב אני אוכל לקלוט את הערוצים ללא צורך בממיר.
http://www.bartalsat.co.il/site/detail/ ... _id=452768
אוקיי יש לי 4 שאלות, אז ככה:
יש לי תשתית יס בבית,
1. אם אני מחבר את הכרטיס הזה למחשב האם אני יכול לחבר אותו ישירות לשקע בקיר ואני יקלוט יס? או שבגלל שזה יס אז יש צורך בממיר יס?
2. כתוב שם גם שיש אפשרות לפרוץ את הכרטיס לכל הערוצים בלווין בעזרת תוכנה
3. האם מישו ניסה לפרוץ אותו פעם וזה עבד?
4. ואם יש לי יס - האם זה אפקטיבי לפרוץ לעוד ערוצים בכלל..?
תודה על ההתייחסות!
1. אם תחבר את הכרטיס ישירות לשקע של יס בקיר תוכל לקלוט חמישה ערוצים חופשיים (ערוץ 1,10,2, 33,99).
2. לא תוכל לפרוץ את הערוצים של יס, כולם מקודדים ומוצפנים ולא ניתן לצפות בהם בלי מנוי פעיל ביס.
3. ישנה דרך להשתמש בקורא כרטיסים חכם + כרטיס חכם של יס על מנת לצפות בערוצים עליהם אתה משלם ללא הממיר. מדובר בדרך מורכבת, לא פשוטה, ולא חפה מטעויות כרגע (הכרטיס ננעל כל מספר שבועות וצריך להחזיר אותו חזרה לממיר).
2. לא תוכל לפרוץ את הערוצים של יס, כולם מקודדים ומוצפנים ולא ניתן לצפות בהם בלי מנוי פעיל ביס.
3. ישנה דרך להשתמש בקורא כרטיסים חכם + כרטיס חכם של יס על מנת לצפות בערוצים עליהם אתה משלם ללא הממיר. מדובר בדרך מורכבת, לא פשוטה, ולא חפה מטעויות כרגע (הכרטיס ננעל כל מספר שבועות וצריך להחזיר אותו חזרה לממיר).
You are never fully dressed without a smile
תודה על התשובות!
אבל נכנסתי קצת לדילמה, ז"א, למרות שיש לי תשתית של יס בבית, אני לא יקלוט את הערוצים של יס ברגע שאני יחבר את הכרטיס הזה למחשב מכיוון שאין לי ממיר, אבל אם ככה אז מה הכרטיס הזה בעצם נותן לי?? סתם 5 ערוצים? חשבתי שהוא יחסוך לי את כל הקטע של הממיר.. כי כתבו שאפשר לפרוץ אותו בעזרת תוכנה. אז אולי זה פותח גם ערוצים של יס..?
כרגע יש לי במחשב כרטיס טלוויזיה רגיל עם כניסת RGB ו-S-Video, אם אני יחבר אותו ישירות לקיר לתקע של היס (ע"י מעביר כמובן) האם אני גם יקלוט רק 5 ערוצים? או שצריך תוכנה מיוחדת שתעשה את הפעולה של הממיר הרגיל (לא של יס) בשביל לקלוט ערוצים בכלל...
ולגבי הכורא כרטיסים החכם הזה, מאיפה משיגים אותו וכמה זה אמור לעלות בכלל?
חח מצטער על כל השאלות אני פשוט חייב להיכנס לעובי הקורה בשביל ללמוד את הנושא טוב ולבחור באופציה הכי משתלמת..
אבל נכנסתי קצת לדילמה, ז"א, למרות שיש לי תשתית של יס בבית, אני לא יקלוט את הערוצים של יס ברגע שאני יחבר את הכרטיס הזה למחשב מכיוון שאין לי ממיר, אבל אם ככה אז מה הכרטיס הזה בעצם נותן לי?? סתם 5 ערוצים? חשבתי שהוא יחסוך לי את כל הקטע של הממיר.. כי כתבו שאפשר לפרוץ אותו בעזרת תוכנה. אז אולי זה פותח גם ערוצים של יס..?
כרגע יש לי במחשב כרטיס טלוויזיה רגיל עם כניסת RGB ו-S-Video, אם אני יחבר אותו ישירות לקיר לתקע של היס (ע"י מעביר כמובן) האם אני גם יקלוט רק 5 ערוצים? או שצריך תוכנה מיוחדת שתעשה את הפעולה של הממיר הרגיל (לא של יס) בשביל לקלוט ערוצים בכלל...
ולגבי הכורא כרטיסים החכם הזה, מאיפה משיגים אותו וכמה זה אמור לעלות בכלל?
חח מצטער על כל השאלות אני פשוט חייב להיכנס לעובי הקורה בשביל ללמוד את הנושא טוב ולבחור באופציה הכי משתלמת..
להוציא כסף על ממיר פשוט שעולה בערך 800 שקל, אתה לא רוצה אבל על קורא הכרטיסים שבטח תשתמש פעם אחת אתה מעוניין לקנות.
ערוצי יס תשכח מהם. הם מוצפנים.לקבל אותם בחינם לא תמצא דרך קלה. תקנה ממיר פשוט ויש לך את חבילת הוטבירד+ניילסט עם המון המון ערוצים.
ערוצי יס תשכח מהם. הם מוצפנים.לקבל אותם בחינם לא תמצא דרך קלה. תקנה ממיר פשוט ויש לך את חבילת הוטבירד+ניילסט עם המון המון ערוצים.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
nimrodg - רק אל תשכח שצריך מישהו שיכוון לו את הצלחת, יתקין LNB וכד'...