אייכות השידורים של ערוצי HD ביס
-
9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
שלום לכולם .
בזמן האחרון יש הבדלי אייכות ניכרים ברוב השידורים של ערוצי ה HD .
1. ערוץ הסרטים
בחלקו רמת שידור מעולה אפילו שהסרט שמוקרן הוא ישן . [מצור ימי עם סטיבן סיגל 1992 ]
ולדוגמא הסרט שהוקרן שבוע שעבר הזוהן די חדיש 2008 הוקרן ברמה די עלובה .
הבדלים ברמת השידור פשוט לא נתנים להבנה .
האם חברת יס מודעת לתופעה של הבדלי אייכות השידור שלה .
בזמן האחרון יש הבדלי אייכות ניכרים ברוב השידורים של ערוצי ה HD .
1. ערוץ הסרטים
בחלקו רמת שידור מעולה אפילו שהסרט שמוקרן הוא ישן . [מצור ימי עם סטיבן סיגל 1992 ]
ולדוגמא הסרט שהוקרן שבוע שעבר הזוהן די חדיש 2008 הוקרן ברמה די עלובה .
הבדלים ברמת השידור פשוט לא נתנים להבנה .
האם חברת יס מודעת לתופעה של הבדלי אייכות השידור שלה .
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
זה ניכר גם בסדרות. לפי דעתי, זה תלוי בקלטות שהם מקבלים.
YES , בוקר טוב , תתעוררו !!! יש הרבה מה לעשות
יש הרבה מה לעשות בתחום האיכות ביס בהנחה שלא המקור שהם משדרים זה מקור באיכות גבוהה :
1.להפסיק את השידורים האין סופיים של ערוץ 5HD שמשדר סתם ועוד יותר סתם תופס רוחב פס יקר .
2.לשדר כל תוכן SD שמשדרים כאפסקייל -1080I דרך ערוצי ה-HD בערוצים SD . אין מקום לתכנים SD בערוצים HD . זה לא תורם לאף אחד וזה תופס רוחב פס יקר על חשבון האיכות בערוצים אחרים .
3.להעיף את כל מגוון הערוצים בעלי אחוזי צפיה נמוכים . לא יודע כמה מתושבי מדינת ישראל צריכים 20 ערוצים ברוסית ו-10 ערוצי ערבית . רוב הערבים הישראלים ורוב העולים ממדינות ברית המועצות לשעבר יודעים עברית . הוספת כתוביות בערבית ורוסית לתכנים מהווה פתרון הרבה יותר טוב . כל זה תופס רוחב פס יקר על חשבון האיכות בערוצים אחרים .
1.להפסיק את השידורים האין סופיים של ערוץ 5HD שמשדר סתם ועוד יותר סתם תופס רוחב פס יקר .
2.לשדר כל תוכן SD שמשדרים כאפסקייל -1080I דרך ערוצי ה-HD בערוצים SD . אין מקום לתכנים SD בערוצים HD . זה לא תורם לאף אחד וזה תופס רוחב פס יקר על חשבון האיכות בערוצים אחרים .
3.להעיף את כל מגוון הערוצים בעלי אחוזי צפיה נמוכים . לא יודע כמה מתושבי מדינת ישראל צריכים 20 ערוצים ברוסית ו-10 ערוצי ערבית . רוב הערבים הישראלים ורוב העולים ממדינות ברית המועצות לשעבר יודעים עברית . הוספת כתוביות בערבית ורוסית לתכנים מהווה פתרון הרבה יותר טוב . כל זה תופס רוחב פס יקר על חשבון האיכות בערוצים אחרים .
אני בעד 2. לראות גיליאן והקקי של הלקוחות שלה באפסקייל די דוחה...
לגבי 1ו-3, קשה לי לאמין שזה יקרה, כי זה יכול לגרום להתנתקות המונית בקרב חובבי ספורט מושבעים, קשישים דוברי רוסית נוסטלגיים וערבי ישראל, שהכל ביחד מהווה חלק ניכר של לקוחות יס...
לגבי 1ו-3, קשה לי לאמין שזה יקרה, כי זה יכול לגרום להתנתקות המונית בקרב חובבי ספורט מושבעים, קשישים דוברי רוסית נוסטלגיים וערבי ישראל, שהכל ביחד מהווה חלק ניכר של לקוחות יס...
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
Re: YES , בוקר טוב , תתעוררו !!! יש הרבה מה לעשות
1. לא ריאלי.Jeff כתב:יש הרבה מה לעשות בתחום האיכות ביס בהנחה שלא המקור שהם משדרים זה מקור באיכות גבוהה :
3.להעיף את כל מגוון הערוצים בעלי אחוזי צפיה נמוכים . לא יודע כמה מתושבי מדינת ישראל צריכים 20 ערוצים ברוסית ו-10 ערוצי ערבית . רוב הערבים הישראלים ורוב העולים ממדינות ברית המועצות לשעבר יודעים עברית . הוספת כתוביות בערבית ורוסית לתכנים מהווה פתרון הרבה יותר טוב . כל זה תופס רוחב פס יקר על חשבון האיכות בערוצים אחרים ....
2. בהחלט כדאי.
3. אולי הם יודעים עברית אבל זה לא אומר שהם מוכנים לוותר על ערוצים ותוכניות ברוסית/ערבית שהם התרגלו אליהן. לפי שיטתך אפשר גם לוותר על הCNN כי ממילא יש את ערוץ 2(ערוץ 10 עומד למות) ובעצם גם על MTV כי מה אנחנו צריכים שירים באנגלית, יש לנו את ערוץ 24 בעברית... מה גם שמבחינה כלכלית אני מנחש שליס יותר זול לרכוש את הערוצים האלו מאשר לתרגם את אותה כמות תכנים לרוסית וערבית.
Re: YES , בוקר טוב , תתעוררו !!! יש הרבה מה לעשות
ג'ף,Jeff כתב:......
3.להעיף את כל מגוון הערוצים בעלי אחוזי צפיה נמוכים . לא יודע כמה מתושבי מדינת ישראל צריכים 20 ערוצים ברוסית ו-10 ערוצי ערבית . רוב הערבים הישראלים ורוב העולים ממדינות ברית המועצות לשעבר יודעים עברית . הוספת כתוביות בערבית ורוסית לתכנים מהווה פתרון הרבה יותר טוב ....
הצעה מעניינת אבל לא חשבת לעומק.
קודם כל תבדוק אחוזי צפיה.
דבר שני - הוספת כתוביות לתוכניות מקומיות לא הופכת את כולן לאיכותיות ונחשקות לצפיה.
יש בארוצים ההם תוכן שאין בערוצים ישראליים ואת זה לא תוכל לאזן/לתקן.
ד"א - יש גם ערוצים בגרמנית, צרפתית, ספרדית, תורקית, איטלקית, רומנית, גרוזינית, אוקראינית והינדו.
אני חושב שהמגוון הינו דבר מבורך.
ואני אומר לך בוודאות מהיכרות עם הרבה אנשים דוברי רוסית (מן הסתם) שלא מעטים יעזבו אם יעלמו ערוצים רוסיים.
גם אישיתי הייתה מפעילה עליי לחץ כבד אם זה היה קורה - וההנלה כידוע קובעת
היות ובתנאים כאלו התחייבות לקוחות אינה תקפה יותר - מבחינת YES זה התאבדות שיווקית.
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
-
9000es
- חבר במועדון 10K

האייכות יורדת בתכני HD
שלום חברים .
מה עושים שאייכות השידור של ערוצי ה HD נמצאת בירידה .
האם בנושא הזה מנהלי הפורום יכולו להשפיע על הממונים בחברת יס בתחום ה HD .
נקווה שכן ונחכה לאייכות שידור טובה יותר בתכני ה HD .
יום טוב ושבת שלום לכולם .
מה עושים שאייכות השידור של ערוצי ה HD נמצאת בירידה .
האם בנושא הזה מנהלי הפורום יכולו להשפיע על הממונים בחברת יס בתחום ה HD .
נקווה שכן ונחכה לאייכות שידור טובה יותר בתכני ה HD .
יום טוב ושבת שלום לכולם .
אז מה? אין טעם להצטרף?
גנאדי
-
9000es
- חבר במועדון 10K

לפי המצב הנוכחי אם אייכות אות השידורים בערוצי ה HD לא תשתפר לדעתי חברת יס תפסיד מזה בגדול .Croc כתב:אז מה? אין טעם להצטרף?...
לקוחות חדשים פשוט לא יהיו מעוניינים להתחבר לערוצי HD .
שיתחילו להיתעורר שם למעלה ביס .
אחרי שסיימנו חופשה בחול חשבתי מחר להרים טלפון ולהצטרף.
עכשיו אני מבין שאין טעם.....
עכשיו אני מבין שאין טעם.....
גנאדי
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
עם יש משהו שאני למדתי על בשרי זה שאסור לסמוך על אף אחד.
ובמיוחד לא להכניס את עצמך להתחייבות מעיקה של 36 חודשים.
אני רק ממתין לסיום ההתחייבות שלי עם YES ושלום ולא להתראות.
אני רק ממתין לסיום ההתחייבות שלי עם YES ושלום ולא להתראות.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
איזה הגזמות, עוד שניה ישוו את השידורים ל divx או יוטיוב....
אני לא רואה קוביות. אם יש כאלה תגידו באיזה תוכנית או סרט ומתי זה קורה בסרט. אנסה להקליט ולראות.
אם זה קורה כל הזמן אולי יש בעיה עם חיבור ספציפי ושווה להזמין טכנאי.
אני רואה לא מעט יס hd ולמרות שהייתי בהחלט שמח אם היו מגבירים את הקצב אני נהנה מזה גם כמו שזה. אחים בדם, למשל, נראה טוב יותר בישראל ממה שהופץ באינטרנט!
אני לא רואה קוביות. אם יש כאלה תגידו באיזה תוכנית או סרט ומתי זה קורה בסרט. אנסה להקליט ולראות.
אם זה קורה כל הזמן אולי יש בעיה עם חיבור ספציפי ושווה להזמין טכנאי.
אני רואה לא מעט יס hd ולמרות שהייתי בהחלט שמח אם היו מגבירים את הקצב אני נהנה מזה גם כמו שזה. אחים בדם, למשל, נראה טוב יותר בישראל ממה שהופץ באינטרנט!
ההתחיבות ל-3 שנים , זה מה שמפריע לך ?
זה שאתה משלם 250 שח על ממיר רגיל על חבילת הבסיס +סרטים ואם היית מוסיף רק 20 שח היית מקבל גם ממיר מקליט , גם כל ערוצי ה-HD - זה לא מפריע לך ?
אם לקוחות היו משלמים 100 שח על חבילת הבסיס והפער בין זה לחבילת ה-HD היה כפול , היתי מבין אבל האמת היא שעבור 20 שח אתה מקבל איכות פי כמה טובה יותר מכל ערוץ SD איכותי שיס משדרת היום . האיכות טובה מאוד . נכון , לא איכות מושלמת כמו שרואים בערוצי NGHD או EUROSPORTHD אבל אתם רצים קדימה יותר מדיי . קודם שישדרו את כל הערוצי SD באיכות סבירה ואחר כך שיטפלו ב-HD . בינתיים , אם אתם שואלים אותי , רק שני הערוצים שציינתי NGHD ו-EUROSPORTHD שווים הרבה מעבר ל-20 שח שחבילת ה-HD עולה .
תפסיקו להתלונן כל הזמן ותתחילו להנות מהשידורים . חברת יס שמה פס אחד ענק על כל לקוחותיה ( תזכורת - השקרים שיס סיפרו במפגש לפני חודשיים על ערוצי HD שיכנסו תוך ימים ...) אז אתם חושבים שמישהו יתיחס לזה שאתם רואים פיקסלים על המסך בשידורי היי דפינישן ?
זה שאתה משלם 250 שח על ממיר רגיל על חבילת הבסיס +סרטים ואם היית מוסיף רק 20 שח היית מקבל גם ממיר מקליט , גם כל ערוצי ה-HD - זה לא מפריע לך ?
אם לקוחות היו משלמים 100 שח על חבילת הבסיס והפער בין זה לחבילת ה-HD היה כפול , היתי מבין אבל האמת היא שעבור 20 שח אתה מקבל איכות פי כמה טובה יותר מכל ערוץ SD איכותי שיס משדרת היום . האיכות טובה מאוד . נכון , לא איכות מושלמת כמו שרואים בערוצי NGHD או EUROSPORTHD אבל אתם רצים קדימה יותר מדיי . קודם שישדרו את כל הערוצי SD באיכות סבירה ואחר כך שיטפלו ב-HD . בינתיים , אם אתם שואלים אותי , רק שני הערוצים שציינתי NGHD ו-EUROSPORTHD שווים הרבה מעבר ל-20 שח שחבילת ה-HD עולה .
תפסיקו להתלונן כל הזמן ותתחילו להנות מהשידורים . חברת יס שמה פס אחד ענק על כל לקוחותיה ( תזכורת - השקרים שיס סיפרו במפגש לפני חודשיים על ערוצי HD שיכנסו תוך ימים ...) אז אתם חושבים שמישהו יתיחס לזה שאתם רואים פיקסלים על המסך בשידורי היי דפינישן ?
shraga007 כתב:עם יש משהו שאני למדתי על בשרי זה שאסור לסמוך על אף אחד.
אני רק ממתין לסיום ההתחייבות שלי עם YES ושלום ולא להתראות....
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אני אנסה לצלם השבוע מספר תמונות מסך של קידוד גרוע במיוחד בערוץ הסרטים HD של יס ובערוץ Action HD.
הבעיות לרוב בשעות הערב, כאשר בכל ערוצי ה HD יש שידור ואין מספיק רוחב פס לערוץ ספציפי שבו פתאום יש הרבה פעילות או פרטים רבים שמשתנים.
וכן כשזה קורה זה נראה קרוב ל Youtube...

הבעיות לרוב בשעות הערב, כאשר בכל ערוצי ה HD יש שידור ואין מספיק רוחב פס לערוץ ספציפי שבו פתאום יש הרבה פעילות או פרטים רבים שמשתנים.
וכן כשזה קורה זה נראה קרוב ל Youtube...
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
וכן כשזה קורה זה נראה קרוב ל Youtube... "-ציטוט
Youtube החלה לתת סרטים מלאים בHD באיכות טובה:-סרט חדש של שעה וחצי מהמם ביופיו:
HOME ) -אז בבקשה לא לרדת :
Home
מהאתר סרטים:
"הסרט HOME הוא סרט תיעודי ששוחרר להקרנה בבתי הקולנוע ובטלוויזיה ביום 5 ביוני 2009 ב-181 מדינות במקביל, כמו גם למכירה ב-DVD ולשידור חופשי לפרק זמן מוגבל באתר Youtube - דבר שהינו ללא תקדים.
הסרט עשוי מצילומים אוויריים של מקומות שונים ב-54 מדינות ברחבי כדור הארץ, הממחישים את יופיו של כוכב הלכת ושל החיים המתקיימים בו כמו גם את רב-גוניותם; וכל זאת לצד הנזק שמסב להם האדם"
Youtube החלה לתת סרטים מלאים בHD באיכות טובה:-סרט חדש של שעה וחצי מהמם ביופיו:
HOME ) -אז בבקשה לא לרדת :
Home
מהאתר סרטים:
"הסרט HOME הוא סרט תיעודי ששוחרר להקרנה בבתי הקולנוע ובטלוויזיה ביום 5 ביוני 2009 ב-181 מדינות במקביל, כמו גם למכירה ב-DVD ולשידור חופשי לפרק זמן מוגבל באתר Youtube - דבר שהינו ללא תקדים.
הסרט עשוי מצילומים אוויריים של מקומות שונים ב-54 מדינות ברחבי כדור הארץ, הממחישים את יופיו של כוכב הלכת ושל החיים המתקיימים בו כמו גם את רב-גוניותם; וכל זאת לצד הנזק שמסב להם האדם"