מישהו יכול להסביר מה זה "ערוץ" 5HD ?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Jeff פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

התקנתי בביתי מכשיר YES-HD-MAX ואיתו קיבלתי את כל חבילות ה-HD ... בעצם , סליחה , זה מה שאמרו לי כשהתחברתי אבל כשראיתי שאפיק 992 חסום , התקשרתי ליס ואמרו לי שהערוץ הזה נחשב כ"ערוץ פרמיום" ועל פתיחתו צריך לשלם 35 שקלים חדשים , כולל מס ערך מוסף .
ביקשתי כמובן את קשרי לקוחות כשלידי מכשיר הסלולרי שעליו הקלטתי את השיחה שבה הובטח לי שעלות החבילה כוללת את "כל" ערוצי ה-HD . שוחחתי עם נציגת שירות חביבה וביחד איתה הקשבנו לשיחה המוקלטת . אחר זה ואחרי הרבה "תמתין בבקשה ו... אבל , זה משהו אחר ... לא התכוונו ... לא יכול להיות ... זו טעות מצערת ... נפצה אותך אבל לא יכולים ... וכמובן , הדבר שאי אפשר בלי מבחינתי שפותר הרבה דברים - רק "תזמינו בבקשה ניתוק ותכינו את חשבונית הקנס עבור חברת הוט שאליה אעבור " שמח לבשר לכם שנציגת שירות קשרי הלקוחות של יס השתכנע שמה שהובטח גם צריך לקיים . ככה קיבלתי את ערוץ 5HD ללא שום עלות נוספת לפרק זמן בלתי מוגבל .

בכל מקרה , לאחר צפיה של כמה ימים בערוץ , אני לא יכול להבין למה הוא נקרא בכלל "ערוץ" . זו חבילה של שידורים חוזרים , אין שום חדשות , אין שום דבר מעניין , בעצם זה ערוץ שמשודר באיכות גבוהה מאוד שסתם תופס רוחב פס ליס .
למה הם משאירים אותו פתוח בכלל ?
גם אני מקווה שנראה בו כמה שידורים ישירים מליגה האירופית או מליגה ספרדית כמו בשנה שעברה , אבל למה לדוגמה לא יפתחו את הערוץ שעה אחת לפני השידור הישיר או רק ביום השידור הישיר ? במתכונת הנוכחית זה נראה כמו בזבוז חשמל ורוחב פס על חשבון ערוצים אחרים .
מישהו יודע מה הולך שם ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

לפעמים יש להם שידורים חיים מעניינים.

יס אמרו לנו לפני מספר חודשים שיש צפי לשידורים מתוגברים מישראל בערוץ הזה.

האם זה יקרה? לאלוהים של ערוץ 5 פתרונים.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

שלום לכולם .

גם אני מחובר ליס מקס HD . אבל הובהר לי הייטב לפני ההתקנה שהערוץ ספורט 5 HD לא כלול.

ממה שאני רואה אצל חברים כנראה לא הפסדתי שום דבר .

בעלות של 40 שקלים בחודש אפשר לחבר עוד ממיר מקס HD . לחדר אחר בבית . (Y)

יום טוב לכולם וחומר למחשבה . (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

Jeff פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #4 

זה של ערוץ 5 יש תוכניות גדולות עבור 5HD אנחנו כבר יודעים הרבה זמן .
לפני שנה אפילו שידרו לנו כ-2 משחקים בחודש בממוצע בשידור ישיר בעונה האירופית אבל לבנות מסביב ל-4 שעות שידור ישר בחודש ערוץ שמשדר 250 שעות בחודש תכנים סתם ככה זה לא נראה לכם החלטה שגויה ?
במקום לדרוש מאנשים לשלם 35 שח לחודש היתי ממליץ להשאיר את הערוץ ריק מכל תוכן עד לאותם שידורים ישרים או חדשות ספורט ב-HD ולחייב את האנשים לפי ימי צפיה . נגיד צפית בערוץ שני משחקי HD בשידור ישיר , תשלם 5 שח למשחק . זה גם יהיה זול יותר וגם יפנה רוחב פס לטובת ערוצים טובים אחרים שאיכותם ירדה בגלל עומס השידורים הסתמיים שמשודרים בערוץ 5HD .
בינתיים מתנהגים באותה שיטה כמו חבילת הבסיס . רוצה או לא רוצה , צופה או לא צופה , אתה תשם 210 שח לחודש . למה ? ככה !

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #5 

אני לא מבין היכן הבעיה.

1) אתה אומר שקיבלת את הערוץ מבלי לשלם בכלל. אני לא מבין אז מה אתה מתלונן. אם אין מה לצפות בערוץ אל תצפה בו. צפה בערוץ אחר במקום או פנה לעיסוק אחר. זה מה שאתה יכול לעשות במקום. הם לא יכולים לזכות אותך על משהו שאתה לא משלם עליו.

2) אם היית צריך לשלם כסף ואתה חושב שזה לא מוצדק - מה הבעיה ? אל תשלם. תעשה ב- 35 ש"ח האלה בחודש מה שבא לך או שתחסוך אותם.
אף אחד לא מכריח אותך לקחת את הערוץ. אני, לפחות, לא רואה סיבה לשלם על הערוץ הזה בחודש שאין בו שידוריים חיים מעניינים כלל.

בקשר להמלצתך לגבייה לפי צפייה - שיטת ה- PPV נוסתה לפני כמה שנים וכשלה לחלוטין. זה מה שהביא לערוצים בתשלום חודשי (פרימיום) וחיסל לחלוטין את ה- PPV. הדבר היחיד כיום שהוא PPV ב- yes הוא ה- DVDbox/MaxMovies.

bporat
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 12 פעמים

שליחה #6 

מסכים עם Jeff בדבר אחד:
מכיוון שכרגע הערוץ משדר במילא רק שידורים חוזרים שאף אחד לא רואה - שיסגרו את השידורים, וינצלו את רוחב הפס שהתפנה להעלאת האיכות הערוצי HD האחרים.
בנתיים לא רק שאין מה לראות - הוא גם מוריד מהאיכות של האחרים....

eyk77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #7 

היה לי את הערוץ 5HD בתשלום איזה חודש וחצי. יצא לי לשלם 35 ש"ח על כלום.... ממש כלום. החלטתי עכשיו לבטל להוסיף עוד קצת ורכשתי במקום זאת את 2 הערוצים של צ'רלטון תמורת 50 ש"ח , את ליגת האלופות גם ככה אצפה בערוץ 5 ועכשיו לפחות תמורת הכסף אראה משחקים חיים מליגה האנגלית ועוד ....

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #8 

צודק לגמרי. ממש חוצפה לקחת כסף עבור ערוץ שכולו שידורים חוזרים של אותו משחק רוב הזמן.

contra
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #9 

גם לי לא ברור למה ערוץ 5HD ממשיך לשדר שידורים חוזרים של שידורים חוזרים של שידורים שהיו לפני שנה . יכולים להוריד את הערוץ הזה עד שיהיה מה לשדר או להחליף אותו בערוץ אחר בינתיים .

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”