בעיה רצינית, DVD PIONEER 383- תקיעה סרטים במהלך ניגון

איך משהו עובד? למה זה ככה?
ddqq פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72

שליחה

שלום,
יש לי DVD חדש שברשותי חודשיים בערך, קיימת בעיה שכל פעם שאני רואה סרט צרוב או מקורי של DVD (כמעט בכולם) יש תקיעה של הסרט. הכוונה שפתאום אחרי ניגון של כמה דקות יש תקיעה, הסרט נעצר ופתאום הוא ממשיך אחרי כמה שניות בדילוג על כמה שניות.
אחרי עוד כמה דקות שוב פעם יש תופעה כזאת ושוב ושוב, זה חוזר על עצמו בדיסקים שונים שוב ושוב. (גם שכורים מקוריים וצרובים)
ה DVD הוא באחריות מלאה 3 שנים מקורי מחנות רצינית, והיה חדש באריזה.
כמו כן יש לציין שביצעתי עידכון לקושחה כפי שמופיע באתר החברה, בצורה מדוייקת לפי ההוראות. ה DVD פועל היטב למעט התקלה שציינתי לעיל.

האם מישהו נתקל בתקלה כזאת, האם זה נורמלי או שיש לזה עידכון, תיקון

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי

שליחה

השאלה אם זה קרה גם לפני עידכון הקושחה ?
אם זה קורה גם בדיסקים אורגינלים וגם בצרובים אז כנראה שהמכשיר פגום - תשתמש באחריות שיבדקו ויתקנו אותו.

EB1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 390

שליחה

ddqq כתב:שלום,
יש לי DVD חדש שברשותי חודשיים בערך, קיימת בעיה שכל פעם שאני רואה סרט צרוב או מקורי של DVD (כמעט בכולם) יש תקיעה של הסרט. הכוונה שפתאום אחרי ניגון של כמה דקות יש תקיעה, הסרט נעצר ופתאום הוא ממשיך אחרי כמה שניות בדילוג על כמה שניות.
אחרי עוד כמה דקות שוב פעם יש תופעה כזאת ושוב ושוב, זה חוזר על עצמו בדיסקים שונים שוב ושוב. (גם שכורים מקוריים וצרובים)
ה DVD הוא באחריות מלאה 3 שנים מקורי מחנות רצינית, והיה חדש באריזה.
כמו כן יש לציין שביצעתי עידכון לקושחה כפי שמופיע באתר החברה, בצורה מדוייקת לפי ההוראות. ה DVD פועל היטב למעט התקלה שציינתי לעיל.

האם מישהו נתקל בתקלה כזאת, האם זה נורמלי או שיש לזה עידכון, תיקון
...
לי היו 2 מכשירים כאלה חדשים אחרי שהוחלפו עי היבואן. בשניהם היו אותם הבעיות תקיעות אקראיות בעיקר לקראת סוף הסרט. המכשיר לא מוכן לקרוא סרטים מושכרים או צרובים שיש עליהם מעט סריטות או סימנים. בקיצור, המכשיר הזה מאד בעייתי

בסופו של דבר קיבלתי את הכסף חזרה ורכשתי DVD של 550 של YAMAHA שקורא כל דיסק גם אם עבר עליו מכבש ואיכות התמונה שלו עולה על זאת של םיוניר.

הקטש הוא שהמכשיר של ימאהה לא זמין בכמויות בארץ וגםעולה יקר (1400) אבל בהחלט שווה את ההשקעה. אני ל DVD של פיוניר כל לא מתקרב.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

נראה כאילו תנועת העינית לא חלקה (ליכלוך או עקמומיות של המסילה וכו').
שלח לתיקון (תחת אחריות).
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ddqq פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

נשמע מוזר מאוד, ה DVD בפורום נפוץ, יש כאלה שיש להם ואין להם תופעה כזאתי
האם יש עוד כאלו שיש להם בעיה כזאת
אשמח לשמוע עוד תגובות, מאחר והמכשיר נפוץ מאוד בפורום.
כמו כן דיברתי עם החנות, למעבדה אני לא מוכן לקחת שכן המכשיר חדש (חודשיים)
בחנות כנראה יסכימו להחליף לי לחדש כשיגיע למלאי עוד שבועיים. (אני יכול להחליף אותו גם לדגם אחר)

השאלה האם לקחת מכשיר חדש זהה חדש או להחליף לדגם אחר? סה"כ המכשיר אמור להיות טוב, אני פוחד ליפול עם דגם זהה אחר שוב.
אשמח לתגובות כמו כן אם המסקנה של מישהו להחליף לדגם אחר אשמח להצעת דגם חלופי שראיתם פועל בעיניים מנסיון
(באותה רמה או טיפה מעל)

Vick
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1323

שליחה

מכשיר מעולה, למרות שאני לא חסיד של פיוניר, אבל המכשיר הזה הוא ממש אמין. לא יודע מאיפה מביאים את כל הסיפורים האלה על אי אמינות שלו. יש לי אותו מספר חודשים והוא לא אכזב אף פעם.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.

ddqq פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

תשמע, אולי נתנו לי דגם אחד דפוק
קניתי פיוניר כי זה פיוניר ועובדה... מוזר מאוד
ולא עשיתי בו שימוש חריג או משהו, בקושי צופה... קיצר כמעט בכל דיסק כולל מקוריים או שכורים (לא ממחשב) בפורמט מלא לא עובדים.
אני חייב לברר מאנשים אם רק שלי מתנהג בצורה כזאת, תגידו לי, האמנתי שהפיוניר זאת חברה טובה ועדיין מאמין בכוונה קניתי את זה כי הוא מכשיר מחברה מוכרת וטובה עם המלצות, מוזר לי שהוא מתנהג ככה. יש כאלה שגם להם זה קורה? אם כן אני אקח דגם אחר אם לא אני אחליף אותו בחדש דומה וזהו, יכול להיות שספיציפית זה לא בסדר

udif
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2083

שליחה

יש לי פיוניר 383 כבר כמה חודשים, והוא מנגן כל יום שעתיים שלוש .
למעט דיסק אחד שנתקע במקום קבוע (דיסק של הילד) ומנגן בסדר במעבר לפרק הבא,
כל שאר הדיסקים ששמתי מנגנים חלק.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

ddqq,

זה קורה.
מתוך אלפי יחידות, סביר שאחד יהיה לא תקין. לצערך, אתה נפלת על אחד כזה.
לא קרה כלום, פנה לחנות ויחליפו לך.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ddqq פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

כמו ש EB1000 כתב, החליפו לו פעמיים את המכשיר והוא מתאר בעיה דומה לשלי, אני פוחד להתקע שוב עם מכשיר לא תקין
אני נוטה להאמין שהמכשיר אמור להיות טוב, סה"כ אפילו לא השתמשתי ב DIVX אלא ב DVD מקורי שכל מכשיר פשוט שעולה 200 שח יכול לקרוא בלי בעיות. מוזר מאוד שיש תקיעה בכל דיסק ודיסק
אשמח לשמוע עוד דעות

כמו כן סוגייה נוספת היא שניתנה לי האפשרות להחליף את המכשיר בחדש מהחנות (כשיגיע למלאי כי אזל), אפשרות נוספת היא להחליף את המכשיר לדגם אחר לגמריי נניח XORO ששמעתי עליו קצת...
מישהו מוכן להתייחס לחלופה הנ"ל או להפך לשכנע אותי שעשיתי בחירה טובה ולהשאר עם המכשיר פיוניר?
נורא חשוב לי אז תודה
וכמו כן אשמח לשמוע את דעת כל מי שהתייחס / מבין או רוצה להגיד משהו בעיניין...

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020

אם אתה מודאג מתקיעות ובעיות ...

שליחה

אחרות בפיוניר אז ה-XORO (החדש 4000) יהיה יותר גרוע (תקרא כמה הודעות עליו בפורום בליונטוורק, 99 אחוז קנו את המכשיר הזה בגלל ה-DivX ככה שההודעות שלהם בנושא הן מאוד אמינות).

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716

שליחה

גם לי יש ת'383 אחי לפני איזה חודשיים שלוש, ואין איתו שום בעיה, הוא קורא הכל כולל הכל כמו שד ואין שום בעיה עם אף אחד מהפורמטים. jpg,mp3,divx-avi,divx-mpeg4,xvid,dvd,vcd הכל פשוט הכל עובד מצוין, ובאכות טובה.
להגיד לך ת'אמת גם אני לא מתתי על לקנות די וי די של פיוניר, חשבתי על הפנסוניק, אבל בגלל שאין לו כלל עדכונים בארץ הלכתי על הפיוניר ולא התאכזבתי כלל.

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”