מדובר על חברת אורנג' , בנושא סלולאר - שירות ויחס .
כל משפחתי באורנג' ( 5 מנויים ),
עברתי אליהם בעת ניוד המספרים לפני כשנה וחצי, מאחר והיה לחץ במרכז שירות , אורנג' שלחה עובדי מטה לחיזוק הטיפול במצטרפים חדשים אליה,
יצא שנפלתי לנציגה מהמטה , ביקשתי אז עבורי את המכשיר היקר ביותר וקיבלתי את ה i600 סמסונג בלאק ג'ק .
אותה נציגה שיווקה לי חבילה הכוללת ( בין השאר ) גלישה באינטרנט בעלות של כ 25 ש"ח לחודש ( בנוסף לעלויות אחרות ).
לאחר זמן מה הסתבר לי שהמכשיר שקיבלתי לא תומך בפורטל של אורנג' אלא רק בגלישה יקרה לאינטרנט "רגיל" ,
רוצה לומר : שיווקו לי מכשיר יקר עם חבילה שלא ניתן לגלוש בפורטל של אורנג'
אינני מחרחר מלחמה והשלמתי עם העובדה הנ"ל ( תשלום מיותר כל חודש של כ 20 ש"ח ).
לפני כשבועיים ביקשתי לשדרג את המכשיר והדגשתי כי השידרוג לא יהיה עם עלות חודשית מעבר לקיים .
רצה הגורל והנציגה "קיבלה אישור מיוחד "ואישרה לי לשדרג למכשיר אחר עם אפשרות גלישה בפורטל
שמחתי ,
לאחר מספר שעות , הבנתי כי הנציגה טעתה בחישוב ובעצם עלי להוסיף לקיים עוד כ 60 ש"ח בחודש לצורך השידרוג ,
התקשרתי לברר מה עושים ונציג בכיר מסר לי כי השידרוג מבוטל .
הנציג ( שלא התעמק בפרטי התכנית שלי וסוג המכשירים המדוברים התחיל להקניט אותי , התחיל "לחנך אותי " טלפונית ובשיא השיחה ( שהוקלטה על ידי אורנג' ) אף אמר כי הוא חוסם אותי לשידרוגים בעתיד בטלמרקטינג ,
" מהיום והלאה אתה תיגש למרכז שירות לשם שידרוג כך שלא תוכל שוב להתחרט" אמר !!!
מסרתי שנאמר לי מספר פעמים כי ניתן להתחרט תוך 14 יום , ובמקרה שלי לא התחילו לטפל במשלוח המכשיר החדש עבורי , כך שאינני מבין את "העונש " .
בקיצור , נהפחתי למצורע !!!
השיחה הייתה קשה עבורי ולכן שלחתי פקס לחברה לשם ביטול הגזירה הנ"ל וקבלת הסבר מדוע התייחסו אלי כך ?
חזרה אלי מנהלת בכירה : "הפקס נסרק אך לא נקרא " אמרה, ואף הוסיפה " לא שמעתי את ההקלטה של השיחה " ,
טוב , מה לעשות הם עסוקים נורא ,
לאחר מספר שיחות , "קיבלתי" פיצוי של 40 ש"ח ל 3 חודשים אך ורק אם אשדרג הקיים,
מסתבר כי בחושבי שהשדרוג בוטל והכל חוזר למה שהיה - טעות בידי :
לא ניתן לחזור לתכנית המקורית שלי ואף ננזפתי כי הייתי צריך לוודא שהביטול כולל גם את המכשיר וגם את החבילה
התחלתי נוהג חדש : התקשרתי לברר מה התוכנית המעודכנת שלי ? וכל פעם שינו את התכנית לחבילה "הזולה ביותר בשבילך " כך אמרו ...
היו עוד מספר שיחות עם בכירים באורנג' , למעט ששמעו את העובדות הנ"ל - לא עשו דבר ,
היום , שיכנע אותי נציג מאורנג' להוסיף "קצת" ולשדרג בכ"ז , אמרתי בסדר .
חזר אלי אותו נציג לאחר מספר דקות ואמר כי אני חסום מלשדרג בטלפון כי ביטלתי שידרוג לאחרונה - לך למרכז שירות אמר !!!
מסרתי לו כי ביטול השידרוג כזכור היה עקב טעות מקורית של נציגה - אך אין עם מי לדבר ,
אורנג' חברה גדולה , ואני הקטן - קטן , מה לעשות ,