פייט נייט סיבוב רביעי - הביקורת

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
orenmj2 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

הייתי שמח לשמוע את דעתכם, על הביקורת החדשה שכתבתי, והפעם מדובר במשחק האגרוף החדש מסדרת משחקי פייט נייט. המשחק מבית EA, שהפך לרב מכר בשבועות האחרונים ברחבי העולם, מציג לראשונה מזה למעלה מעשור, את דמותו של מייק טייסון.

בכל מקרה הנה הלינק לביקורת,

http://ogelive.net

תודה,

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

הערה קטנה - שדרנות ולא שדרות למיטב ידיעתי.
נחמד מאוד.
נראה מעניין
ממליץ לשים בסוף ציונים. נורא קשה לאנשים בלי ציונים. חלק מצפים לבוא ללכת לציונים ולצאת אם זה נמוך או לקרוא אם זה טוב. אנשים כאלה - יראו שאין ציונים ויצאו.

orenmj2 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

לפי דעתי אפשר להשתמש במילה שדרות בדומה לשדרנות, מאחר ויש גם שדר וגם שדרן (זה צורות היחיד).

לגבי הציונים, זה משהו שאני מודע אליו אבל מהחלטה עקרונית אני חושב שזה משהו בעייתי ובמידה מסוימת פסול, הכוונה שלי שאם עכשיו אני נותן לפייט נייט ציון 93 ואז בה משחק ארקיידי חמוד כמו SOLDNER X ואני נותן לו 86, זה באמת ההבדלים בין המשחקים?

אני מנסה לחשוב על מערכת יותר טובה שתעשה שימוש במספר פרמטרים שונים כדי ליצור ציון אמין שיתאים לסטנדרט של המשחק.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

אתה יכול להגדיר שני ציונים:
1. ציון ביחס לז'אנר (משחקי ספורט / FPS / מירוצים וכו').
2. ציון כללי.

הציון הכללי יושפע מהאופי שלך, למה אתה מתחבר יותר, אבל למישהו שמחפש משחק בז'אנר מסוים, הציון היחסי יעזור.

orenmj2 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

עקרונית, צריך למצוא נוסחה מסוימת שאוכל לחיות איתה, אני חושב שכל הבסיס של הציונים צריך להשתנות (גם באתרים הזרים), ולכן אני חושב על מערכת שתדע לעשות חישוב נכון ומדויק של הציון (כמובן עם אפשרות להתרשמות אישית). הבעיה חוזרת שוב למשחקים הקטנים והחמודים, הרי משחקי PSN שעולים סכום נמוך בהשוואה למשחקי בלו ריי, ברובם פשוטים יותר אבל גם לפמעים מהנים יותר, איפה עובר הגבול.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”