2 פטיפונים לכניסת PHONO אחת, אפשרי?
שלום.. יש לי 2 פטיפונים שאני מעוניין לחבר למגבר.
העניין הוא שיש כניסת PHONO אחת... אני לא מוצא כ"כ מפצל בננה...
אני לא יודע כמה זה אמור לעלות.. בעיקרון קניתי מפצלים אחרים (PL וכאלה) בקלות ובזול אבל אני לא מוצא משהו סטנדרטי לבננה...
מישהו יכול להמליץ?
העניין הוא שיש כניסת PHONO אחת... אני לא מוצא כ"כ מפצל בננה...
אני לא יודע כמה זה אמור לעלות.. בעיקרון קניתי מפצלים אחרים (PL וכאלה) בקלות ובזול אבל אני לא מוצא משהו סטנדרטי לבננה...
מישהו יכול להמליץ?
תבדוק אולי לאחד מהפטיפונים יש פונו סטייג פנימי....
ואז חבר רגיל לכניסה רגילה
ואז חבר רגיל לכניסה רגילה
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
חל איסור מוחלט לחבר בפיצול מקבילי ע"י כניסת פונו אחת,
זהירות פגיעה במכלול האלקטרוני של הפטיפונים!,( לפחות באחד מהם תוך כדי האזנה! ).
כלומר : לא תקין לחבר גם וגם בו זמנית !
אלא אם כן ישנו מתג הבורר כניסה המאפשר רק לאחד מהאלמנטים לפעול ללא הפרעת מתח לשני.
זהירות פגיעה במכלול האלקטרוני של הפטיפונים!,( לפחות באחד מהם תוך כדי האזנה! ).
כלומר : לא תקין לחבר גם וגם בו זמנית !
אלא אם כן ישנו מתג הבורר כניסה המאפשר רק לאחד מהאלמנטים לפעול ללא הפרעת מתח לשני.
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
בורר RCA רגיל עם מתג לבחירה בין הכניסות. את ההארקות אתה יכול לחבר ביחד לבורג היעודי שבמגבר/רסיבר. יתכן שבורר זול כזה יוריד את איכות הצליל, אבל זה הפתרון היחידי אם אתה לא מארגן קדם מגבר נוסף ונפרד.
זה נראה לי קצת שטותי...
אחרי הכל זה סתם 2 מקורות שמחוברים לחיבור אחד (אין טעם גם לשמוע את שניהם ביחד, אלא להשתמש לסירוגין).. פעם היה לי מפצל קטן לPL כשרציתי לחבר למחשב 2 רמקולים (זו פעולה הפוכה בדיוק למה שאני רוצה לעושת עכשיו)...
לא נראה לי שהפטיפונים ישפיעו אחד על השני אלקטרונית כמו שמישהו אמר פה... אני לא מבין איך זה יכול להזיק?
בסופו של דבר החיבור במגבר הוא INPUT וחיבורים של הפטיפונים הם OUTPUT.. הם לא "יכניסו" כלום אחד לשני
אחרי הכל זה סתם 2 מקורות שמחוברים לחיבור אחד (אין טעם גם לשמוע את שניהם ביחד, אלא להשתמש לסירוגין).. פעם היה לי מפצל קטן לPL כשרציתי לחבר למחשב 2 רמקולים (זו פעולה הפוכה בדיוק למה שאני רוצה לעושת עכשיו)...
לא נראה לי שהפטיפונים ישפיעו אחד על השני אלקטרונית כמו שמישהו אמר פה... אני לא מבין איך זה יכול להזיק?
בסופו של דבר החיבור במגבר הוא INPUT וחיבורים של הפטיפונים הם OUTPUT.. הם לא "יכניסו" כלום אחד לשני
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
העכבה של ראש MM ממוצע היא בין 500 ועד 5,000 אום והעומס המומלץ הוא 47,000 אום.
אם תחבר שני ראשים במקביל, כל ראש יעמיס את השני, דהיינו, כל ראש יועמס בעכבה של בין 500 ל- 5,000 אום, במקום 47,000 אום.
אם תחבר שני ראשים במקביל, כל ראש יעמיס את השני, דהיינו, כל ראש יועמס בעכבה של בין 500 ל- 5,000 אום, במקום 47,000 אום.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
OHJG
אני מאחל לך הצלחה בכל חיבור שתעשה
בכל אופן אם תגלה משהו חדש דווח לנו , נשמח להעשיר את היידע.
לדעתי אין שינוי במה שאמרתי.
בהצלחה ובידידות
אני מאחל לך הצלחה בכל חיבור שתעשה
בכל אופן אם תגלה משהו חדש דווח לנו , נשמח להעשיר את היידע.
בהצלחה ובידידות
נערך לאחרונה על ידי MASTERMIX ב 05/08/2009 22:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
////// בסופו של דבר החיבור במגבר הוא INPUT וחיבורים של הפטיפונים הם OUTPUT.. הם לא "יכניסו" כלום אחד לשני /////
תצייר את המעגל שייצא בחיבור כזה (לא צריך להיות מומחה גדול באלקטרוניקה בשביל זה) ותבין שזה לא בדיוק ככה. אבל למה לדבר הרבה - תנסה.. למי שעובד עם מלחם ייקח 5 דקות לעשות מתאם כזה
תצייר את המעגל שייצא בחיבור כזה (לא צריך להיות מומחה גדול באלקטרוניקה בשביל זה) ותבין שזה לא בדיוק ככה. אבל למה לדבר הרבה - תנסה.. למי שעובד עם מלחם ייקח 5 דקות לעשות מתאם כזה
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
קח 2 נגדים של 5,000 אום וחבר אותם במקביל. כל אחד משני הנגדים יועמס ב- 5,000 אום – במקום ב- 47,000 אום, לפי דרישות יצרני הראשים.sergeit כתב:////// בסופו של דבר החיבור במגבר הוא INPUT וחיבורים של הפטיפונים הם OUTPUT.. הם לא "יכניסו" כלום אחד לשני /////
תצייר את המעגל שייצא בחיבור כזה (לא צריך להיות מומחה גדול באלקטרוניקה בשביל זה) ותבין שזה לא בדיוק ככה. אבל למה לדבר הרבה - תנסה.. למי שעובד עם מלחם ייקח 5 דקות לעשות מתאם כזה...
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא