אין תמונה ב5090H
שלום,
שמתי לב למשהו מוזר ביומיים האחרונים. בעת שאני צופה ביס יש תמונה שחורה (בעצם אין תמונה) ואחרי שנייה או שתיים התמונה חוזרת. חשבתי שהבעיה ביס ואז העברתי ל360 שמחובר דרך HDMI שעובר דרך רסיבר 607. גם שם נעלמת התמונה. הסאונד נשאר שזה דרך הרסיבר.
משום מה עכשיו התופעה נעלמה.
יש למישהו מושג?
אגב המסך חדש בן 3 שבועות בערך.
שמתי לב למשהו מוזר ביומיים האחרונים. בעת שאני צופה ביס יש תמונה שחורה (בעצם אין תמונה) ואחרי שנייה או שתיים התמונה חוזרת. חשבתי שהבעיה ביס ואז העברתי ל360 שמחובר דרך HDMI שעובר דרך רסיבר 607. גם שם נעלמת התמונה. הסאונד נשאר שזה דרך הרסיבר.
משום מה עכשיו התופעה נעלמה.
יש למישהו מושג?
אגב המסך חדש בן 3 שבועות בערך.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
יס מקס רגיל שמחובר בסקארט (מוגדר RGB בממיר) האקסבוקס מחובר בHDMI...שכחתי לשאול גם לגבי זמן הדלקה סביר. לפעמים שאני מדליק אותה אז הוא רושם starting up...לכמה שניות (למרות שזה נשמע סביר יכול להיות שלפעמים הזמן הזה מתארך\מתקצר?)
רוב תודות. באותה הזדמנות, יסמקסHD בדרך האם כדאי לחבר ישר לטלוויזיה או שיעבור דרך הרסיבר (מלבד העובדה של הדלקת הרסיבר בכל פעם שרואים טלויזיה).
רוב תודות!
רוב תודות. באותה הזדמנות, יסמקסHD בדרך האם כדאי לחבר ישר לטלוויזיה או שיעבור דרך הרסיבר (מלבד העובדה של הדלקת הרסיבר בכל פעם שרואים טלויזיה).
רוב תודות!
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
חיבור לקוי של כבלים ( מגעים רופפים ) ?
בדקתי ונראה שהם במקומם כראוי...שוב הבעיה עברה אחרי יומיים ולא חזרה אבל אני לא יודע אם זה צריך להדאיג אותי. מה גם אני נזכר שבאותו יום שזה קרה היא לא ממש נדלקה. יש נורית אדומה למצב סטנד ביי ושמדליקים נדלקת במקומה כחולה. אני זוכר שזה עשה בעיות כאילו היא נדלקה אבל לא היה כלום גם הנורית האדומה כבתה והכחולה לא נדלקה. אחרי זמן מה המסך "עלה" וראו תמונה עם התופעות שציינתי. בכל מקרה מאז כלום...
*עדכון:
כנראה שהחיבור של הסקאררט היה רופף אחרי הכל (שכחתי לבדוק גם מאחורי הממיר כנראה משכו אותו). זה עדיין לא מסביר מה שקרה עם הHDMI...?
*עדכון:
כנראה שהחיבור של הסקאררט היה רופף אחרי הכל (שכחתי לבדוק גם מאחורי הממיר כנראה משכו אותו). זה עדיין לא מסביר מה שקרה עם הHDMI...?
- oferlaor
- מנהל

אם זה HDMI, תוודא שזה מחובר ישירות.
לי יש תופעות כאלה לעיתים כשיש הרבה מדי מכשירים שמשורשרים זה לזה דרך ה-HDMI.
לי יש תופעות כאלה לעיתים כשיש הרבה מדי מכשירים שמשורשרים זה לזה דרך ה-HDMI.
מה הכוונה במשורשרים? וזה אגב קורה דם בסקארט....בסך הכל מה שמחובר לTV זה ככה:
HDMI מהרסיבר וסקארט מהממיר ישירות.... ובHDMI בתופעה יותר שכיחה ולעיתים אפילו מטרידה (בזמן משחק) בסקארט עוןשה רושם שזה קורה כמה פעמים משהטלוויזיה הודלקה ואחרי זמן צפייה כלשהו (לא ארוך) זה מפסיק.
HDMI מהרסיבר וסקארט מהממיר ישירות.... ובHDMI בתופעה יותר שכיחה ולעיתים אפילו מטרידה (בזמן משחק) בסקארט עוןשה רושם שזה קורה כמה פעמים משהטלוויזיה הודלקה ואחרי זמן צפייה כלשהו (לא ארוך) זה מפסיק.
- oferlaor
- מנהל

כוונתי היא שיש מכשיר שמחובר למכשיר אחר עם HDMI (במקרה שלי זה נגן, שמחובר לרסיבר שמחובר למעבד שמחובר לקופסאת המדיה של המסך שמחובר למסך).
אם יש הפרעה או נתק זמני בכל אחד מנקודות החיבור הללו, כל השרשרת צריכה להסתנכרן מחדש על השעון - וזה גורם להעלמות התמונה וחזרתה לאחר מספר שניות.
אם יש הפרעה או נתק זמני בכל אחד מנקודות החיבור הללו, כל השרשרת צריכה להסתנכרן מחדש על השעון - וזה גורם להעלמות התמונה וחזרתה לאחר מספר שניות.