1) יש לי את בעיות עם הסאונד מהיום הראשון שקניתי את המחשב לפני חצי שנה בערך.
בעיקרון יש לי כרטיס קול m-audio revolution 5.1 שמתחבר לרסיבר, אבל אחרי שניסיתי כל מיני דרייברים וקודקים, עדיין לא היה ניתן לשמוע סאונד במשחקים ובחלק מקבצי הוידאו כמו mov, וקבצי סאונד כמו wav.
הייתי רוצה לגרום לכ.קול של M-AUDIO לעבוד כמו שצריך אבל לפני חצי שנה רשמתי בפורום שלהם את הבעיה ולא ענו לי (אבל קיבלתי מעל 22 אלף ציפיות להודעה).
2)מתוך יאוש פניתי לכ.קול המובנה שעל הלוח אם שלי asus p5q pro שמחובר דרך SPDIF לרסיבר, ופה לפחות יש סאונד במשחקים וסאונד בדברים נוספים שכרטיס הקול לא השמיע.
עדיין יש בעיות:
התקנתי לפי עצתכם רק גירסת ה-64 ביט של Haali Media Splitter וגירסת ה-64 ביט של FFDShow Tryouts.
בהתקנה הגדרתי 5.1 ערוצים, אך בדיפולט של ההגדרות של ffdshow audio decoder זה נראה כך:
[

ובמיקרה כזה זה יכול להפעיל את כל קבצי הסאונד אך ב-2 ערוצים בלבד.
אם אני מסמן למעלה את הAC3 ומצד ימין באמצע את הac3 spdif encode mode אז זה משמיע קבצים מסויימים ב5.1 ערוצים וקבצים מסויימים זה לא משמיע בכלל (כמו הטריילר מאתר אפל של עליזה בארץ בהפלאות) והסאונד במחשב מופסק ובשביל להחזיר את הסאונד אני צריך להפעיל איזה פעמיים קובץ MIDI לדוגמא, אני משתמש בהתרעות של הווינדוס.
הסאונד עובד טוב בתוכנות שמשתמשים בקודקים פנימיים כמו XBMC וVLC.
אני משתמש בווינדוס ויסטה 64 ביט SP1.
לוח אם p5q pro asus
נגן- מדיה פלייר קלאסיק
אם אפתור את הבעיה הזאת, אני מניח שהבעיה שלפעמים הסאונד במחשב נפסק סתם ככה, תיפסק גם היא.
אין לי מושג מה לעשות...
תודה