בעיה ביחס התמונה ב47 LG בממירי YES הישנים
-
sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
דגם : 47LG55FR
בדיקה בממיר YES מהדגמים הגדולים,שחורים וישנים
בהגדרות המכשיר בוצע מעבר ל16:9
אין בטלויזיה פונקציה של SUPER ZOOM (רק 16:9 , מקור,הגדלה 1 , הגדלה 2 , 4:3 ,14:9, מקור) , והערוצים הישראלים (ספורט,ערוץ 10 , 2 ,1 וכדומה) מוצגים כמו שצריך רק בפורמט "מקורי" 4:3 .
בדגמים של PHILIPS למשל יש הרבה פונקציות שאפשר להתאים את הAR של השידור לטלויזיה
בLG גם אחרי שחרשתי על הMANUAL לא מצאתי שום דרך לצפות כמו שצריך בערוצים האלה.
הדרך היחידה זה פסים שחורים בצדדים
אולי זה הממיר (לא בדקתי עם ממיר אחר) , אבל יש פה בהחלט חסרון של פונקציות של LG .
מישהו הצליח להתגבר על זה?
בדיקה בממיר YES מהדגמים הגדולים,שחורים וישנים
בהגדרות המכשיר בוצע מעבר ל16:9
אין בטלויזיה פונקציה של SUPER ZOOM (רק 16:9 , מקור,הגדלה 1 , הגדלה 2 , 4:3 ,14:9, מקור) , והערוצים הישראלים (ספורט,ערוץ 10 , 2 ,1 וכדומה) מוצגים כמו שצריך רק בפורמט "מקורי" 4:3 .
בדגמים של PHILIPS למשל יש הרבה פונקציות שאפשר להתאים את הAR של השידור לטלויזיה
בLG גם אחרי שחרשתי על הMANUAL לא מצאתי שום דרך לצפות כמו שצריך בערוצים האלה.
הדרך היחידה זה פסים שחורים בצדדים
אולי זה הממיר (לא בדקתי עם ממיר אחר) , אבל יש פה בהחלט חסרון של פונקציות של LG .
מישהו הצליח להתגבר על זה?
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
החלטתי לרכוש מסך שכבר נמצא אצלי מעל 3 שנים ואני מאוד מרוצה ממנו כמו עוד לא מעט אנשים שרכשו מוצרי LG,yosifon כתב:החלטתם לקנות מסך מהחברה הבינונית מינוס הזו-
זה גורלכם...
כבר נמאס מהערות מהסוג שלך ואתה כנראה לא הבנת את זה עדיין
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
הדרך היחידה זה פסים שחורים בצדדים "-ציטוט.
היות ואין כניסת סקארט שאמורה לזהות באוטמאט3\4 16\9-זו בהחלט האופציה הסבירה ביותרלמניעת עיוות של תכני3\4.
תנסה עם מקס או 3100 זה אמור לתת לך בהגדרות בממיר16\9 בשידורים של ערוצים רגילים3\4 התמונה שתיתקבל בחיבור
קומפזיט או אסוידיאו באופן אוטמאטי-עם שוליים שחורים בצדדים.בהצלחה.
היות ואין כניסת סקארט שאמורה לזהות באוטמאט3\4 16\9-זו בהחלט האופציה הסבירה ביותרלמניעת עיוות של תכני3\4.
תנסה עם מקס או 3100 זה אמור לתת לך בהגדרות בממיר16\9 בשידורים של ערוצים רגילים3\4 התמונה שתיתקבל בחיבור
קומפזיט או אסוידיאו באופן אוטמאטי-עם שוליים שחורים בצדדים.בהצלחה.
-
sheva23
- חבר ותיק

תודה ננסה , אם כי שוליים בצדדים זה מה שנסתי להמנע ממנו. בטלויזיות אחרות יש לך מצב המרה/מתיחה לתמונה מ4:3 ל16:9 AKA --כ- SUPER ZOOM
הטלויזייה נקנתה למטרות אחרות לגמרי, 70% צפיה דרך הסטרימר ב1080P , תכני SD בYES 20% , ועוד 10% PS3
איכות מדהימה
הטלויזייה נקנתה למטרות אחרות לגמרי, 70% צפיה דרך הסטרימר ב1080P , תכני SD בYES 20% , ועוד 10% PS3
איכות מדהימה
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
לא הבנתי, מה קורה כשאתה שם 16:9 בטלויזיה ? אתה אמור לראות תמונה של4:3 מתוחה לינארית על כל המסך.
ערוצים שמשדרים 4:3 ייראו מתוחים (אנשים 'שמנים'), וערוצים של יס בפורמט רחב אמורים להראות לא מעוותים.
מה שחסר לך זה מתיחה 'חכמה', לא לינארית שבה החלק שבמרכז המסך פחות מעוות על חשבון הצדדים שיותר מעוותים.
ערוצים שמשדרים 4:3 ייראו מתוחים (אנשים 'שמנים'), וערוצים של יס בפורמט רחב אמורים להראות לא מעוותים.
מה שחסר לך זה מתיחה 'חכמה', לא לינארית שבה החלק שבמרכז המסך פחות מעוות על חשבון הצדדים שיותר מעוותים.
- kalderondavid
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 24
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
המצב הזה נקרא בד"כ פנורמה, יש אותו בשרפ(שפיתחו את זה), בחלק מהטושיבות, בטלויזיות הטורקיות (בקו ויסטל יונידן אקאי מרנץ...) ועוד. אני תמיד ממליץ, למי ששואל אותי, לקנות טלוויזיה רק עם האופציה הזו...
-
sheva23
- חבר ותיק

כן הבנת נכון, מתיחה פנורמית זה מה שחסר בLGkarpe כתב:לא הבנתי, מה קורה כשאתה שם 16:9 בטלויזיה ? אתה אמור לראות תמונה של4:3 מתוחה לינארית על כל המסך.
מה שחסר לך זה מתיחה 'חכמה', לא לינארית שבה החלק שבמרכז המסך פחות מעוות על חשבון הצדדים שיותר מעוותים....
יש לי את הפונקציה הזאת בפיליפס 32" , ונדמה לי שהיא קיימת בכל דגמי הפיליפס והטושיבה. LG משום מה לא הכניסו אותה וחבל. הפסים השחורים האלה לוקחים 15-10 סנטים מכל צד
- kalderondavid
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 24
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
לא בכל הטושיבה יש...sheva23 כתב:כן הבנת נכון, מתיחה פנורמית זה מה שחסר בLGkarpe כתב:לא הבנתי, מה קורה כשאתה שם 16:9 בטלויזיה ? אתה אמור לראות תמונה של4:3 מתוחה לינארית על כל המסך.
מה שחסר לך זה מתיחה 'חכמה', לא לינארית שבה החלק שבמרכז המסך פחות מעוות על חשבון הצדדים שיותר מעוותים....
יש לי את הפונקציה הזאת בפיליפס 32" , ונדמה לי שהיא קיימת בכל דגמי הפיליפס והטושיבה. LG משום מה לא הכניסו אותה וחבל. הפסים השחורים האלה לוקחים 15-10 סנטים מכל צד...