תגובות לביקורת: נגן PrimaLuna Prologue Eight :CD
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46396
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
נגן PrimaLuna Prologue Eight :CD
נגן PrimaLuna Prologue Eight :CD
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
יש ביקורת ב-stsreophile
http://www.stereophile.com/cdplayers/708prima/
הכי קרוב ל-sound אנלוגי?
[left]Summing up the PrimaLuna ProLogue Eight's measured performance is difficult, as some of the things it does wrong, such as the increasing distortion at levels above –10dBFS, will not be that audible with typical music—a distorted snare-drum peak sounds the same as a clean one. But I was concerned about the effect of the transformer-radiated hum. I was also bothered by the very high output impedance at low frequencies, which will make system matching more difficult than usual.—John Atkinson[/left]
http://www.stereophile.com/cdplayers/708prima/
הכי קרוב ל-sound אנלוגי?
[left]Summing up the PrimaLuna ProLogue Eight's measured performance is difficult, as some of the things it does wrong, such as the increasing distortion at levels above –10dBFS, will not be that audible with typical music—a distorted snare-drum peak sounds the same as a clean one. But I was concerned about the effect of the transformer-radiated hum. I was also bothered by the very high output impedance at low frequencies, which will make system matching more difficult than usual.—John Atkinson[/left]
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- vladimir71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
כתבה יפה , לא אוהב את העיצוב של מכשיר .
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
סקירה יפה,והנגן נראה ממש יפה לפי דעתי,אבל כמעט כמו בכל הסקירות של "מוצרים לאודיופילים" למה הסקירה
מוגבלת לג'ז וקלאסי בלבד?
אין אודיופילים שאוהבים ז'אנרים אחרים?
מוגבלת לג'ז וקלאסי בלבד?
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Kosh כתב:סקירה יפה,והנגן נראה ממש יפה לפי דעתי,אבל כמעט כמו בכל הסקירות של "מוצרים לאודיופילים" למה הסקירה
מוגבלת לג'ז וקלאסי בלבד?![]()
...
נערך לאחרונה על ידי FOXY ב 30/07/2009 12:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
יופי של סקירה
כיף לקרא, אולי יום אחד ימצא מזור לחובבי הויניל (אני ביניהם)
בהחלט יהיה מעניין לשמוע.
מישהוא מכיר DAC דומה במקרה?
בהחלט יהיה מעניין לשמוע.
מישהוא מכיר DAC דומה במקרה?
Re: יופי של סקירה
DAC מבוסס השבב TDA1541A אולי יתאים.Adix כתב:כיף לקרא, אולי יום אחד ימצא מזור לחובבי הויניל (אני ביניהם)
בהחלט יהיה מעניין לשמוע.
מישהוא מכיר DAC דומה במקרה?...
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
כשסקירות נעשות רק ברוק כבד ובפיוז'ן - באים בטענותKosh כתב:סקירה יפה,והנגן נראה ממש יפה לפי דעתי,אבל כמעט כמו בכל הסקירות של "מוצרים לאודיופילים" למה הסקירה
...
כשסקירות נעשות רק במוזיקה קלאסית ובג'אז - גם באים בטענות
לדעתי? בצדק!
בוחן ציוד לא חייב לאהוב את המוזיקה שהוא שומע כדי לבחון איתה ציוד.
מספיק להכיר טוב טוב קטע מסוים ממוזיקה שהיא לא "כוס התה" של הבוחן,
ולראות איך ההגשה שלו ע"י המערכת הנבחנת משתנה בכל פעם, לטובה או לרעה.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
- Kosh
- גורו וינטאג'

אין לי בעיה עם סקירות ציוד ובחינת רוק כבד ופיוז'ן-הבעיה היא שכמעט אין כאלה..(בסקירות)Booboo כתב:כשסקירות נעשות רק ברוק כבד ובפיוז'ן - באים בטענותKosh כתב:סקירה יפה,והנגן נראה ממש יפה לפי דעתי,אבל כמעט כמו בכל הסקירות של "מוצרים לאודיופילים" למה הסקירה
...
לדעתי? בצדק!
ולראות איך ההגשה שלו ע"י המערכת הנבחנת משתנה בכל פעם, לטובה או לרעה....
מתי יבוא מישהו ויבחן ציוד שמוגדר "הייאנד" ואודיופילי" ויצא מהז'אנר ומהקופסא הזאת של הג'אז והקלאסי?
מתי מישהו יבחן ציוד עם בריטני ספירס?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בריטני ספירס זה כבר מוגזם - אנחנו לא רוצים שחס ושלום הסוקר יחטוף שבץ או התקף קטטוני.
אבל יש מספיק יצירות כליות של אמנים כמו Brian Eno או Rick Wakeman או Vangelis או אפילו Peter Gabriel כדי להשביע את רצונם של חובבי הרוק האלטרנטיבי ואני בטוח ש Emerson Lake & Palmer יכולים לתרום בקלות קטעי רוק כבד מהממים וכמובן שלא חסר אמני פופ שהקול שלהם לא נשמע כמו חתול בבלנדר.
אבל יש מספיק יצירות כליות של אמנים כמו Brian Eno או Rick Wakeman או Vangelis או אפילו Peter Gabriel כדי להשביע את רצונם של חובבי הרוק האלטרנטיבי ואני בטוח ש Emerson Lake & Palmer יכולים לתרום בקלות קטעי רוק כבד מהממים וכמובן שלא חסר אמני פופ שהקול שלהם לא נשמע כמו חתול בבלנדר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
מה שאני לא מביו באמת...
איך עם כל רכיב מבוסס מנורות (שמוסיף את ההרמוניות הלא-רצויות ולא טבעיות, וגם רמת העיוותים מזנקת) משרשרים לעוד pre מנורות, ואולי מגבר מנורות... ומקבלים צליל שהוא קרוב למקור?
יותר נעים לאוזן? מקובל.
יותר קרוב לטעם האישי? גם בסדר.
אבל IMHO מה קשר בין זה למקור? מקור זה מבחינתי למה שה-sound engineer התכוון.. ממש לא קונסרט.. כי האיפורמציה הזאת כבר איננה ואי אפשר לשחזרה.. (זה כמו לשחק עם מצבי ה-DSP ברסיבר)
אני קראתי את הסקירה בסטראופייל, ה-designer של PrimaLuna ניסה למכור לוקשים שכאילו הם יתרכזו במוזיקה, בלה בלה בלה.
John Atkinson לא ממש קיבל את דבריו והמשיך עם הבדיקות שלו..
איך עם כל רכיב מבוסס מנורות (שמוסיף את ההרמוניות הלא-רצויות ולא טבעיות, וגם רמת העיוותים מזנקת) משרשרים לעוד pre מנורות, ואולי מגבר מנורות... ומקבלים צליל שהוא קרוב למקור?
יותר נעים לאוזן? מקובל.
יותר קרוב לטעם האישי? גם בסדר.
אבל IMHO מה קשר בין זה למקור? מקור זה מבחינתי למה שה-sound engineer התכוון.. ממש לא קונסרט.. כי האיפורמציה הזאת כבר איננה ואי אפשר לשחזרה.. (זה כמו לשחק עם מצבי ה-DSP ברסיבר)
אני קראתי את הסקירה בסטראופייל, ה-designer של PrimaLuna ניסה למכור לוקשים שכאילו הם יתרכזו במוזיקה, בלה בלה בלה.
John Atkinson לא ממש קיבל את דבריו והמשיך עם הבדיקות שלו..
אבל הוא לא חייב לכתוב על זה .Booboo כתב:כשסקירות נעשות רק ברוק כבד ובפיוז'ן - באים בטענותKosh כתב:סקירה יפה,והנגן נראה ממש יפה לפי דעתי,אבל כמעט כמו בכל הסקירות של "מוצרים לאודיופילים" למה הסקירה
...
לדעתי? בצדק!
תחשוב שבתור חובב מטאל , רוק כבד ו FUSION יחווה דיעה על "גא'ז תו בשעה " מיד יקומו האריות וגידו שאין לו מושג בזאנר אז למה הוא כותב על זה .
אני דווקא בדיעה שאדם צריך לכתוב ולתאר רק את הסגנון שהוא מכיר הכי טוב וגבי יכולת של בדיקה עם זאנר אחר זה עיניינו הפרטי .
Kosh
כל הכתבות שלי אינן גאז וקלאסית כלל אלא רק על רוק כבד מטאל ופיוז'ן .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לדעתי יש הרבה שמותחים ביקורת על מבקרים בלי לדעת איזה מאמץ מטורף זה לבדוק ציוד כלשהו (בכל תחום).
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
עפר, אתה צודק במאה אחוזים וההערה שלי לא הייתה מכוונת כביקורת כלפי הבוחן. לפחות לי ברור שהמוצר מכוון יתר לקהל יעד המעדיף מוזיקה מסוג מסויים ולכן סביר שמבחר הדיסקים שנבחר ישקף את טעמם וייתן להם מושג על האיכויות שלו. אבל תמיד יש קבוצה, שלצערי אני נמנה איתה, שהטעם שלהם במוזיקה והעדפות השמיעה שלהם יהיו תמיד קצת חריגות - אני למשל נהנה במידה שווה מהשישית של בטהובן ומרוק אלטרנטיבי דרך בלוז כאשר אני לא מהסס לדלג בין סטיראו להאזנה בכל הרמקולים בהתאם למה שאני חושב שמתאים יותר לאופי המוזיקה.
לכן מוצרים שהם קצת חריגים תמיד יעניינו אותי וזו גם הסיבה שקצת הצטערתי שהמבחר המוזיקלי לא פגע בדיוק לטעם שלי, אבל אני ממש לא מתלונן על איכות הכתבה או מקצועיות הבוחן - נהפוך הוא!
לכן מוצרים שהם קצת חריגים תמיד יעניינו אותי וזו גם הסיבה שקצת הצטערתי שהמבחר המוזיקלי לא פגע בדיוק לטעם שלי, אבל אני ממש לא מתלונן על איכות הכתבה או מקצועיות הבוחן - נהפוך הוא!
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Kosh
- גורו וינטאג'

Catskinner כתב:בריטני ספירס זה כבר מוגזם - אנחנו לא רוצים שחס ושלום הסוקר יחטוף שבץ או התקף קטטוני.
אבל יש מספיק יצירות כליות של אמנים כמו Brian Eno או Rick Wakeman או Vangelis או אפילו Peter Gabriel כדי להשביע את רצונם של חובבי הרוק האלטרנטיבי ואני בטוח ש Emerson Lake & Palmer יכולים לתרום בקלות קטעי רוק כבד מהממים וכמובן שלא חסר אמני פופ שהקול שלהם לא נשמע כמו חתול בבלנדר....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
שמעון,
כתבת ביקורת טובה.
חברה,
כמו כל כתבת ביקורת היא מאוד סובייקטיבית ותלוייה בכותב עצמו, בטעמו המוזיקלי ובהעדפותיו האישיות הניתנות להשוואה. לכן יש להתייחס לכל ביקורת כאישית. היא בעצם פותחת "צוהר" לקהל הקוראים להתנסות אישית עם המוצר אם הם מוצאים בו ענין. לא תמיד הקורא יראה עין בעין את התבטאויות המבקר וזה לגיטימי לחלוטין - על טעם ועל ריח אין להתווכח.
כתבת ביקורת טובה.
חברה,
כמו כל כתבת ביקורת היא מאוד סובייקטיבית ותלוייה בכותב עצמו, בטעמו המוזיקלי ובהעדפותיו האישיות הניתנות להשוואה. לכן יש להתייחס לכל ביקורת כאישית. היא בעצם פותחת "צוהר" לקהל הקוראים להתנסות אישית עם המוצר אם הם מוצאים בו ענין. לא תמיד הקורא יראה עין בעין את התבטאויות המבקר וזה לגיטימי לחלוטין - על טעם ועל ריח אין להתווכח.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
אני חייב לציין שבמקרים רבים בהם האזנתי למוזיקה שאינה סגנון המוזיקה שלי במערכת שאינה שלי, פשוט לא יכלתי לחוות דעה על טיב המערכת ואופי הצלילEyal_W כתב:אבל הוא לא חייב לכתוב על זה .Booboo כתב:כשסקירות נעשות רק ברוק כבד ובפיוז'ן - באים בטענותKosh כתב:סקירה יפה,והנגן נראה ממש יפה לפי דעתי,אבל כמעט כמו בכל הסקירות של "מוצרים לאודיופילים" למה הסקירה
...
לדעתי? בצדק!
תחשוב שבתור חובב מטאל , רוק כבד ו FUSION יחווה דיעה על "גא'ז תו בשעה " מיד יקומו האריות וגידו שאין לו מושג בזאנר אז למה הוא כותב על זה .
אני דווקא בדיעה שאדם צריך לכתוב ולתאר רק את הסגנון שהוא מכיר הכי טוב וגבי יכולת של בדיקה עם זאנר אחר זה עיניינו הפרטי .
Kosh
כל הכתבות שלי אינן גאז וקלאסית כלל אלא רק על רוק כבד מטאל ופיוז'ן ....
לכן, לדעתי בוחן חייב לבדוק מערכת/רכיב במוזיקה/אלבום אשר הוא מכיר וכמובן אוהב.
נערך לאחרונה על ידי Adix ב 31/07/2009 4:16, נערך פעם 1 בסך הכל.