בית המשפט פוסק: לוח שידורים EPG הוא חלק מהשירות הבסיסי
אם לוח המשדרים אכן ישודר לממירי DVB-T אזי "הרווחנו" מקור אמין ללוח משדרים שצריך להיות מקביל, לדעתי, ללוח שניתן לקבל היום מכרטיסי ה-DVB-S.
זה יכול להיות פתרון זול ומעולה ללוח משדרים לכולם - אם ישודרו כל הערוצים ולא רק הערוצים הפתוחים.
אורן.
זה יכול להיות פתרון זול ומעולה ללוח משדרים לכולם - אם ישודרו כל הערוצים ולא רק הערוצים הפתוחים.
אורן.
לדעתי
הEPG יהיה של הערוצים שהDTT משדר... הסיבה שהחברות רוצות אי שידור הEPG, הוא שיהיה מאוד לא נוח להשתמש בDTT ולהקטין את פוטנציאל הנטישה, שעל פי אנליסטים עומד על בין 15-25 אחוז, גם ככה החברות בקושי שורדות, 25% נטישה זה בחזקת מכת מוות עבורם...
לא סתם החברות יצאו במבצעים מפתים כדי ללכוד את הלקוחות להתחיבות של שנה וחצי.
לא סתם החברות יצאו במבצעים מפתים כדי ללכוד את הלקוחות להתחיבות של שנה וחצי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78881
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אורן,
בהתחשב שה-STREAM שמשודר כעת הוא אפילו לא קרוב ללהיות תקין (דיברתי עם שלוש חברות שונות וכולן מתלוננות שהשידורים לא תקניים באודיו או בוידאו!) צריך להמתין עד שנגיע למנוחה ולנחלה קודם של שידורים תקינים...
אחרי זה נדבר על EPG...
בכל מקרה, די ברור שזה יהיה EPG אך ורק של ערוצים 1,2,10,33,99 וזהו.
בהתחשב שה-STREAM שמשודר כעת הוא אפילו לא קרוב ללהיות תקין (דיברתי עם שלוש חברות שונות וכולן מתלוננות שהשידורים לא תקניים באודיו או בוידאו!) צריך להמתין עד שנגיע למנוחה ולנחלה קודם של שידורים תקינים...
אחרי זה נדבר על EPG...
בכל מקרה, די ברור שזה יהיה EPG אך ורק של ערוצים 1,2,10,33,99 וזהו.
עופר,
אם אני היתי מנהל את העניינים בחברות הלוויין/כבלים, אחרי שלא הצלחתי למנוע את ה-EPG בממיר ה"חופשי", הייתי מנסה להחזיר אלי לקוחות ע"י פרסום EPG מלא עם כל הערוצים שהלקוחות ה"חופשיים" "מפסידים"
סתם רעיון...
אורן.
אם אני היתי מנהל את העניינים בחברות הלוויין/כבלים, אחרי שלא הצלחתי למנוע את ה-EPG בממיר ה"חופשי", הייתי מנסה להחזיר אלי לקוחות ע"י פרסום EPG מלא עם כל הערוצים שהלקוחות ה"חופשיים" "מפסידים"
סתם רעיון...
אורן.
עוז, זהו שיווק לאנשים טכנולוגים, בפועל כמות המשתמשים שיכולה להפיק איזו שהיא תועלת מEPG פתוח לכולם היא במקרה הטוב כמה אלפים בודדים, לא מפה תבוא הישועה מבחינתם.
הם מרכזים מאמצים בלכבול את הלקוחות אליהם למשך השנה וחצי הקרובות - עד שהעניין ירד מהכותרות... והבאזז סביב DTT יחלוף.
הם מרכזים מאמצים בלכבול את הלקוחות אליהם למשך השנה וחצי הקרובות - עד שהעניין ירד מהכותרות... והבאזז סביב DTT יחלוף.
בידיעה המקורית מופיע ציטוט מעניין שמעיד על כך שהEPG לא יעלה בתאריך ההשקה.
http://www.rashut2.org.il/news_inner.as ... pgid=51835
http://www.rashut2.org.il/news_inner.as ... pgid=51835
מנשה סמירה, מנכ"ל הרשות השנייה: "שילוב המדריך האלקטרוני יעלה בהדרגה, בהתאם לאופן היישום הטכנולוגי והטמעת מערכת "עידן+" בציבור. הרשות תמשיך לפעול בהתאם לסמכותה ועל פי החוק לטובת הציבור, תוך התחשבות ושימת לב לתעשיית הטלוויזיה, לצרכיה ולמאפייניה"....