סוף סוף ביקורת ל Philips 42PFL8404
TrustedReviews מפרסמים היום ביקורת ל8404:
http://www.trustedreviews.com/tvs/revie ... -LCD-TV/p4
באיכות תמונה הטלוויזיה מקבלת ציון 8, המבקר מציין כי התמונה בסה"כ טובה אם כי עדיין לא
ברמת השחורים והניגודיות של דגמים מתחרים.
הסוני 46W5500 מקבלת באותו אתר ציון 9 באיכות התמונה, עם דגש על איכות השחורים והניגודיות.
באופן אישי אני מתבלט בין שני הדגמים (פיליפס 47, סוני 46) והביקורות נותנות פרספקטיבה ראויה.
נראה כי בשיקלול הסופי הסוני נותנת תמונה איכותית ביותר, מבחינה טכנית בין המדוייקות היום (עם הסמכה של ביקורות רבות ברשת),
הפיליפס עם תמונה איכותית אף היא, אך לא יוצאת דופן מבחינת שחורים וניגודיות ולכן לא נותנת פייט
רציני בעיני המבקרים.
משום מה בכל האתרים בחו"ל הפילפס נמכרת במחיר גבוה יותר מהסוני, בארץ המצב הפוך.
הסוני מתומחרת בערך כ 2000 ש"ח יותר.
זו בכל אופן ההתרשמות שלי כרגע, למרות שעדיין לא החלטתי אם הסוני שווה את התוספת,
בעיקר לאור העובדה שאהבתי מאוד את העיצוב של הפיליפס והאמבילייט.
http://www.trustedreviews.com/tvs/revie ... -LCD-TV/p4
באיכות תמונה הטלוויזיה מקבלת ציון 8, המבקר מציין כי התמונה בסה"כ טובה אם כי עדיין לא
ברמת השחורים והניגודיות של דגמים מתחרים.
הסוני 46W5500 מקבלת באותו אתר ציון 9 באיכות התמונה, עם דגש על איכות השחורים והניגודיות.
באופן אישי אני מתבלט בין שני הדגמים (פיליפס 47, סוני 46) והביקורות נותנות פרספקטיבה ראויה.
נראה כי בשיקלול הסופי הסוני נותנת תמונה איכותית ביותר, מבחינה טכנית בין המדוייקות היום (עם הסמכה של ביקורות רבות ברשת),
הפיליפס עם תמונה איכותית אף היא, אך לא יוצאת דופן מבחינת שחורים וניגודיות ולכן לא נותנת פייט
רציני בעיני המבקרים.
משום מה בכל האתרים בחו"ל הפילפס נמכרת במחיר גבוה יותר מהסוני, בארץ המצב הפוך.
הסוני מתומחרת בערך כ 2000 ש"ח יותר.
זו בכל אופן ההתרשמות שלי כרגע, למרות שעדיין לא החלטתי אם הסוני שווה את התוספת,
בעיקר לאור העובדה שאהבתי מאוד את העיצוב של הפיליפס והאמבילייט.
B650 יש רק בינתיים ב 55 אינטש. יש B750 שהיא לוקחת בגדול את שאר הטלוויזיות אבל מחירה בשמיים.sideline כתב:נראה לי שכדאי להשוות אם כבר ל B650RafiG כתב:ומה לגביי השוואתו לסמסונג B610 אני מתלבט בין שניהםsky1sky10 כתב:לפיליפס אכן יש לה שחורים חלשים. הסוני יותר טוב מצבה..........
דווקא לפי הביקורת רמת השחורים ב-8404 טובה מאוד, אף כמובן לא כמו ב-LED או פלזמה
In some ways, as I would expect, the 42PFL8404 delivers pretty decent pictures. Black level response, for instance, is more than respectable versus many 42in LCD rivals. Sure, there is a degree of greyness around - certainly if you compare it with any LED-backlit TV or the best plasma sets. But the greyness is seldom distracting, and doesn't stop the TV from producing enough shadow detail to give dark scenes a convincing sense of depth.
In some ways, as I would expect, the 42PFL8404 delivers pretty decent pictures. Black level response, for instance, is more than respectable versus many 42in LCD rivals. Sure, there is a degree of greyness around - certainly if you compare it with any LED-backlit TV or the best plasma sets. But the greyness is seldom distracting, and doesn't stop the TV from producing enough shadow detail to give dark scenes a convincing sense of depth.
כדאי לזכור של8404 יש את האמבילייט. מדובר בתוספת שמשפיעה על הניגודיות כפי שאתה רואה אותה בעין שלך, אבל אי אפשר למדוד אותה בכלים טכניים.
אני פשוט לא השתכנעתי מהתמונה שלה בתצוגות שבהן ראיתי אותה - היא נראתה לי גרעינית מידי בהשוואה לסמסונג וסוני. אני מודע לכך שכוונון יכול לטפל בבעיות האלו, אבל בסופו של דבר הלכתי על סמסונג (בתקווה שהוא אכן יגיע אלי הפעם)
אני פשוט לא השתכנעתי מהתמונה שלה בתצוגות שבהן ראיתי אותה - היא נראתה לי גרעינית מידי בהשוואה לסמסונג וסוני. אני מודע לכך שכוונון יכול לטפל בבעיות האלו, אבל בסופו של דבר הלכתי על סמסונג (בתקווה שהוא אכן יגיע אלי הפעם)
אתמול ראיתי בביג בוקס את הסוני w5500 ליד ה philips 8404, בדיוק שודרה סדרה של ה bbc על החלל (הרבה שחור : ) ), היה אפשר לראות בבירור שהשחור של הסוני ממש פחם, והשחור של הפיליפס ממש לא.
מהמחיר של הביג בוקס לסוני לא התרשמי ממש (12600 ל 46").
בכל אופן, המשכתי לחנות אחרת משם, שקם אלקטריק, ושם הפיליפס 8404 הציגה שחורים יפים הרבה יותר בשידור זהה (HD של הכבלים).
ייתכן ומדובר בכיול, לא יודע, לא הייתה שם סוני להשוואה, אבל אין לי ספק שהיה שיפור גדול לעומת מה שראיתי כמה דקות קודם בביג בוקס, שם השחור היה ממש אפור.
בכל אופן, השאיר אותי דיי מבולבל.
מהמחיר של הביג בוקס לסוני לא התרשמי ממש (12600 ל 46").
בכל אופן, המשכתי לחנות אחרת משם, שקם אלקטריק, ושם הפיליפס 8404 הציגה שחורים יפים הרבה יותר בשידור זהה (HD של הכבלים).
ייתכן ומדובר בכיול, לא יודע, לא הייתה שם סוני להשוואה, אבל אין לי ספק שהיה שיפור גדול לעומת מה שראיתי כמה דקות קודם בביג בוקס, שם השחור היה ממש אפור.
בכל אופן, השאיר אותי דיי מבולבל.
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אחד מהסיבות שפיליפס מקבלת דירוגים יותר נמוכים מסוני בחו''ל.
זה כי היא כמעט תמיד יותר יקרה...
ככה לדוגמא קטלו את הסידרה 9 בwhat hi fi...בנוסף לחברה הגרמנית leow opta המצוינת ....
''הפער בין המתחרות עושה את המסכים האלה לא אטרקטיבים מספיק למרות ביצועם הטובים יותר ברמת עיבוד התמונה ביחס למתחרים''
אבל בארץ הסיפור שונה לגמרי סידרה 8 יותר זולה מסידרה w משמעותית כמו גם הסדרות הגבוהות של סמסונג...ככה שכל התמונה משתנה..
לא סתם בפורם הזה פיליפס וסמסונג יותר פופלאריות.
ככה לדוגמא קטלו את הסידרה 9 בwhat hi fi...בנוסף לחברה הגרמנית leow opta המצוינת ....
''הפער בין המתחרות עושה את המסכים האלה לא אטרקטיבים מספיק למרות ביצועם הטובים יותר ברמת עיבוד התמונה ביחס למתחרים''
אבל בארץ הסיפור שונה לגמרי סידרה 8 יותר זולה מסידרה w משמעותית כמו גם הסדרות הגבוהות של סמסונג...ככה שכל התמונה משתנה..
לא סתם בפורם הזה פיליפס וסמסונג יותר פופלאריות.
שים לב לסיכום הביקורת:ledirf כתב:דווקא לפי הביקורת רמת השחורים ב-8404 טובה מאוד, אף כמובן לא כמו ב-LED או פלזמה
In some ways, as I would expect, the 42PFL8404 delivers pretty decent pictures. Black level response, for instance, is more than respectable versus many 42in LCD rivals. Sure, there is a degree of greyness around - certainly if you compare it with any LED-backlit TV or the best plasma sets. But the greyness is seldom distracting, and doesn't stop the TV from producing enough shadow detail to give dark scenes a convincing sense of depth....
while the 42PFL8404's pictures are good .. they're not quite good enough to earn the TV a coveted 9 or 10 for picture quality when considered against the best Samsung and Sony have to offer for the same sort of money.
כן, אבל הוא משווה ככול הנראה לסדרות גבוהות יותר של Samsung and Sonysideline כתב:שים לב לסיכום הביקורת:ledirf כתב:דווקא לפי הביקורת רמת השחורים ב-8404 טובה מאוד, אף כמובן לא כמו ב-LED או פלזמה
In some ways, as I would expect, the 42PFL8404 delivers pretty decent pictures. Black level response, for instance, is more than respectable versus many 42in LCD rivals. Sure, there is a degree of greyness around - certainly if you compare it with any LED-backlit TV or the best plasma sets. But the greyness is seldom distracting, and doesn't stop the TV from producing enough shadow detail to give dark scenes a convincing sense of depth....
while the 42PFL8404's pictures are good .. they're not quite good enough to earn the TV a coveted 9 or 10 for picture quality when considered against the best Samsung and Sony have to offer for the same sort of money....
וסידרה 8 של פיליפס היא סידרת ביניים בלבד
באותו אתר, הביקורת ל sony w5500 העניקה ציון 9 באיכות תמונה, עם התלהבות יתרה מרמת השחורים והניגודיות.
באופן עקרוני נראה שהביקורות על הסוני הרבה יותר מושקעות ומפורטות בכל האתרים שבהם מופיעה ביקורת על הפיליפס, כנראה שבאמת מדובר על רמת תמחור גבוהה של המותג בחול.
באופן עקרוני נראה שהביקורות על הסוני הרבה יותר מושקעות ומפורטות בכל האתרים שבהם מופיעה ביקורת על הפיליפס, כנראה שבאמת מדובר על רמת תמחור גבוהה של המותג בחול.
Re: אחד מהסיבות שפיליפס מקבלת דירוגים יותר נמוכים מסוני בחו'
אני לא חושב שתמיד קוטלים את הפיליפס על המחירים בביקורות בחו"ל. תסתכל על המסכים מסדרה 9 של פיליפס שנסקרו בtrustedreviews לפני שנה:israeli1948 כתב:זה כי היא כמעט תמיד יותר יקרה...
''הפער בין המתחרות עושה את המסכים האלה לא אטרקטיבים מספיק למרות ביצועם הטובים יותר ברמת עיבוד התמונה ביחס למתחרים''...
http://www.trustedreviews.com/filter/tv ... ubmit.y=17
אין הרבה יצרני מסכים באתר הזה שקיבלו עשיריות (אולי פיוניר...). פיליפס יכולה להתגאות בשתי עשיריות כאלו, ורוב מוחלט של המסכים שלה מקבל תשיעיות.
ה8404 עצמה קיבלה "רק" 8. אולי בגלל שהיא ספציפית באמת לא מתומחרת מספיק אטרקטיבי ביחס למתחרות, ואולי גם בגלל שבאתר יודעים מצויין מה פיליפס יודעים לעשות עם עיבוד התמונה בסדרה 9 ומאוכזבים מזה שבסדרה 8 לא מקבלים את אותה איכות התמונה (הם מציינים את זה יותר מפעם אחת בביקורת).
פיליפס 42pfl8404
הטלויזיה הזו ברשותי כבר חודש ובשורה התחתונה אני מאוד מרוצה ממנה. רמת השחור בסדר גמור הצבעים בסדר גמור סך הכל בסדר גמור
. בהתחלה רציתי לקנות את הסוני W5500 אבל בכל פעם שראיתי אותה בתצוגה התאכזבתי. אני בדר"כ צופה בשידורי SD וזה המדד שלי לאיכות התמונה. כשצופים ב-HD רוב הטלויזיות ברמה הזו מראות תמונה טובה ומספקת צופה ברמה בינונית +. בחיבור לממיר VOD של הוט התמונה מדהימה כמובן שלקח לי יום יומיים לכוון אותה לשביעות רצוני אבל העובדה שבסוף יכולתי להגיע לתוצאה אופטימלית בלי לשחק עם כל צבע בנפרד (תכונה לא קיימת בפיליפס) הרשימה אותי מאוד. בנוסף ל-NETTV ול-DLNA שעובדים לא רע יש לה את כל החיבורים הנדרשים ואפשר לצפות ולשמוע ברוב הפורמטים. האמבילייט גם מוסיף הרבה.
בקיצור תמורה מלאה למחיר.
קצת על כיוונים (בצפייה בערב כאשר תאורה סביבתית נמוכה או חושך):
ביטלתי את דינמיק קונטרסט ודינמיק בקלייט, משום מה זה מפריע לי
קונטרסט=70
ברייטנס=55
צבע=40
שארפנס=3
אמבילייט=דינמיק
את כל שאר הכיוונים השארתי כמו שהם
חשוב לציין שבמצב צפייה זה תצרוכת החשמל די נמוכה (בערך 110 וואט)
בקיצור תמורה מלאה למחיר.
קצת על כיוונים (בצפייה בערב כאשר תאורה סביבתית נמוכה או חושך):
ביטלתי את דינמיק קונטרסט ודינמיק בקלייט, משום מה זה מפריע לי
קונטרסט=70
ברייטנס=55
צבע=40
שארפנס=3
אמבילייט=דינמיק
את כל שאר הכיוונים השארתי כמו שהם
חשוב לציין שבמצב צפייה זה תצרוכת החשמל די נמוכה (בערך 110 וואט)
למי שמעוניין עוד ביקורת:
http://news.driversdown.com/LCD-TV/200907/29-13987.html
אבל נראה לי העתיקו מהאתר שבתחילת השירשור
http://news.driversdown.com/LCD-TV/200907/29-13987.html
אבל נראה לי העתיקו מהאתר שבתחילת השירשור