יש לי בעיה של רעשים בצלילים חזקים! ממה זה יכול לנבוע ???
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 141
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי רמקולים 5.1 של LUXOR ורסיבר ימהה ובזמן האחרון הופיעה בעיה שבצלילים חזקים יש רעש כזה צססס בסוף הצליל החזק!
ממה זה נובע? יש מצב נדפק הרמקול?
נראה לי הרעש מגיע מהCENTER בכל מקרה ממה לדעתכם זה נובע ואם יש דרך לסדר או שצריך להחליף ?
ממה זה נובע? יש מצב נדפק הרמקול?
נראה לי הרעש מגיע מהCENTER בכל מקרה ממה לדעתכם זה נובע ואם יש דרך לסדר או שצריך להחליף ?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
קודם כל תנסה לאפיין מאיפה מגיע הראש - זהה צליל מסוים שגורם לו, ותתחיל לנתק רמקולים.
אחרי שבודדת את זה, תתחיל לבדוק האם הבעיה היא הרמקול הספציפי או החיבור הספציפי (חבר במקומות רמקול אחר, חבר אותו לחיבור אחר).
דבר נוסף - באיזה עוצמות אתה שומע, מה ההספק שמוציא המגבר ומה הסף העליון של הרמקולים (למרות שמדובר במוצר מדבקה, אז לא לגמרי הייתי סומך על הנתונים שהם מספקים...)?
אחרי שבודדת את זה, תתחיל לבדוק האם הבעיה היא הרמקול הספציפי או החיבור הספציפי (חבר במקומות רמקול אחר, חבר אותו לחיבור אחר).
דבר נוסף - באיזה עוצמות אתה שומע, מה ההספק שמוציא המגבר ומה הסף העליון של הרמקולים (למרות שמדובר במוצר מדבקה, אז לא לגמרי הייתי סומך על הנתונים שהם מספקים...)?
-
bloodomen2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 141
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
זה הרמקולים שיש ליuriler כתב:קודם כל תנסה לאפיין מאיפה מגיע הראש - זהה צליל מסוים שגורם לו, ותתחיל לנתק רמקולים.
דבר נוסף - באיזה עוצמות אתה שומע, מה ההספק שמוציא המגבר ומה הסף העליון של הרמקולים (למרות שמדובר במוצר מדבקה, אז לא לגמרי הייתי סומך על הנתונים שהם מספקים...)?...
http://www.crazyedi.co.il/products/27661
וזה הרסיבר
http://www.yamaha.com/yec/products/prod ... ID=5000300
יש לי אותם שנתיים-שלוש ועד לא מזמן הם עבדו מעולה
וזה קורה בעיקר בסרטים עם DTS שאני שומע על ווליום יותר חזק מהרגיל אבל גם בסרטון רגיל מYOUTUBE שראיתי היום זה הופיע הרבה!
בYES למשל לא נראה לי שיש תרעש אבל במשחקים של PS3 למשל גם יש את זה קצת
ובדקתי מקרוב מאיפה מגיע הרעש וזה נראה לי מגיע מהסנטר