איפה ניתן להשיג שקע חשמלי נשלט אינפרא אדום?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כמה אתה מוכן לשלם? זה ממש יקר המחיר שם 
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12902
בערך 20 ש"ח - משלוח עד הבית חינם - מנסיוני עובד מצוין - ניתן לשליטה על ידי כל שלט IR שתרצה.
בערך 20 ש"ח - משלוח עד הבית חינם - מנסיוני עובד מצוין - ניתן לשליטה על ידי כל שלט IR שתרצה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
יש סקירה באתר על מתג של חשמל (דימר + ON/OFF) שנשלט באינפרה. אצלנו בבית זה עובד יופי.
- YossiFogel
- עוסק בתחום

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
נסה באתר הזה:
www.igreen.co.il
בפעם האחרונה שבדקתי, המוצר המדובר עדיין לא נכנס אליהם לאתר, אבל אני יודע שהם החלו לייבא שקע שיודע לקבל שליטה מכל שלט IR. המוצר שלהם הוא עם עינית IR שאתה יכול להרחיק מהשקע למקרים שבהם השקע ממוקם במקום מוסתר (כמו שקע TV, וכו' שבד"כ ממוקמים מאחורי המזנון). השקע לומד לעבוד עם כל שלט IR, גם עם שלטים רגילים של YES או HOT.
www.igreen.co.il
בפעם האחרונה שבדקתי, המוצר המדובר עדיין לא נכנס אליהם לאתר, אבל אני יודע שהם החלו לייבא שקע שיודע לקבל שליטה מכל שלט IR. המוצר שלהם הוא עם עינית IR שאתה יכול להרחיק מהשקע למקרים שבהם השקע ממוקם במקום מוסתר (כמו שקע TV, וכו' שבד"כ ממוקמים מאחורי המזנון). השקע לומד לעבוד עם כל שלט IR, גם עם שלטים רגילים של YES או HOT.
יוסי פוגל,
המרכז הישראלי לבית חכם
המרכז הישראלי לבית חכם
טוב לשמוע שהוא עובד.Itay_Pollak כתב:כמה אתה מוכן לשלם? זה ממש יקר המחיר שם
בערך 20 ש"ח - משלוח עד הבית חינם - מנסיוני עובד מצוין - ניתן לשליטה על ידי כל שלט IR שתרצה....
שלי התפוצץ לי בפנים והשאיר פיח שחור
מחכה לתשובת דילאקסטרים, הם "מנתחים" את התמונות
במחיר הזה עדיף כבר להזמין עוד אחד
- YossiFogel
- עוסק בתחום

- תגובות: 332
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
השקע בלינק לא נראה ישראלי.dizingof כתב: טוב לשמוע שהוא עובד.
שלי התפוצץ לי בפנים והשאיר פיח שחור![]()
מחכה לתשובת דילאקסטרים, הם "מנתחים" את התמונות
במחיר הזה עדיף כבר להזמין עוד אחד...
כדאי לקנות מוצרים כאלה מיבואן מסודר ולבדוק דרכו שיש אישור של מכון התקנים למוצר במיוחד כשמדובר על אבזרים שבנוסף לתחכום שבהם, הם אמורים לספק לנו גם הגנה על הצרכנים שמחוברים עליהם. אישור של מכון התקנים אמור לתת מידה מסויימת של בטחון שההתלהבות מהמוצר לא תהפוך לאכזבה מזה שהבית נשרף...
יוסי פוגל,
המרכז הישראלי לבית חכם
המרכז הישראלי לבית חכם
היי,
המחיר באתר שנתתי נראה לי סביר. פשוט לא נראה לי סביר לחכות 3 שבועות כי זה זמן האספקה שם. לגבי iGreen, אני הבנתי שם מוכרי רק שקעים נשלטי RF, מה שכאמור לא מתאים בשבילי. כמוכן, אני לא רוצה להשקיע בעינית IR שנפרדת מהשקע, חבל לי על הכסף (אני צריך פתרון פשוט יחסית)
שוב תודה!
המחיר באתר שנתתי נראה לי סביר. פשוט לא נראה לי סביר לחכות 3 שבועות כי זה זמן האספקה שם. לגבי iGreen, אני הבנתי שם מוכרי רק שקעים נשלטי RF, מה שכאמור לא מתאים בשבילי. כמוכן, אני לא רוצה להשקיע בעינית IR שנפרדת מהשקע, חבל לי על הכסף (אני צריך פתרון פשוט יחסית)
שוב תודה!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אם אתה רוצה אחד ויש לך כח לקפוץ להוד השרון, תזמין, ואני אתן לך בינתיים אחד שלי.
חוץ מזה - למה אתה לא קונה מזה מואללה? הוא מוכר בדיוק את מה שאני מזמין מחו"ל.
חוץ מזה - למה אתה לא קונה מזה מואללה? הוא מוכר בדיוק את מה שאני מזמין מחו"ל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אההה אצלם שלושה שבועות
תזמין מDX - הם בד"כ מאוד מהירים - לוקח איזה שבוע עד שזה מגיע.
אני הזמנתי ישר שתי חתיכות מה שכן, אני כבר אומר לך - ותשים לב שגם זה בוואלה אמר אותו הדבר - צריך מתאם מאמריקאי לאירופאי. בנוסף - רצוי לחשוב על מה שאמר יוסי פוגל לעיל - מבחינת תקן.
כמו כן, רצוי לבדוק מה הצריכה של המוצרים שאתה רוצה לחבר - אצלי למשל חיברתי לזה נורות פשוטות - רק בשביל להדליק את האור כעושים הפסקה בסרטים וכד'.
תזמין מDX - הם בד"כ מאוד מהירים - לוקח איזה שבוע עד שזה מגיע.
אני הזמנתי ישר שתי חתיכות מה שכן, אני כבר אומר לך - ותשים לב שגם זה בוואלה אמר אותו הדבר - צריך מתאם מאמריקאי לאירופאי. בנוסף - רצוי לחשוב על מה שאמר יוסי פוגל לעיל - מבחינת תקן.
כמו כן, רצוי לבדוק מה הצריכה של המוצרים שאתה רוצה לחבר - אצלי למשל חיברתי לזה נורות פשוטות - רק בשביל להדליק את האור כעושים הפסקה בסרטים וכד'.