רמקולים אומגה מדבקה?
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
חושב שהם משתמשים באלמנטים של מורל,ומרכיבים את הרמקול בארץ.
אבל אני לא סגור על זה.
בזמנו גם בדקתי איזה דגם שלהם,וזה המידע שקיבלתי.
בלי שום קשר,הרמקול ששמעתי, היה לא רע בכלל למחירו.
עופר.
=========================
אבל אני לא סגור על זה.
בזמנו גם בדקתי איזה דגם שלהם,וזה המידע שקיבלתי.
בלי שום קשר,הרמקול ששמעתי, היה לא רע בכלל למחירו.
עופר.
=========================
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
תגיד לי מה נסגר איתך?? אתה לא מתבייש לקרוא לאומגה מדבקה?? תתבייש לך!
זה חברה ישראלית שהייתה פעם מורל, והיום הן שתי חברות נפרדות, אך היא עדיין טובה כי היא משתמשת בדרייברים של מורל.
אם הייתם קוראים ת'ת'רד שפתחתי שלשום על רמקולים של אומגה לא הייתם צריכים לשאול ת'שאלה הזאת.
לא זה לא מדבקה!!
זה חברה ישראלית שהייתה פעם מורל, והיום הן שתי חברות נפרדות, אך היא עדיין טובה כי היא משתמשת בדרייברים של מורל.
אם הייתם קוראים ת'ת'רד שפתחתי שלשום על רמקולים של אומגה לא הייתם צריכים לשאול ת'שאלה הזאת.
לא זה לא מדבקה!!
שמתי לב אגב, שלא כל הרמקולים שלהם משתמשים בדרייברים של מורל.
לא הגיוני לי שהם מישתמשים בחלקי מורל כי בעצם הם יהוו תחרות למורל כי שנהם אמורים להיות תוצרת הארץ....
והכל זאת על מורל יש הרבה חוות דעת באינטרנט גם בחו"ל ועל אומגה אן.
אים מישהוא יודע אינפורמציה אשמח לדעת ובמיוחד חוות דעת על האלמנטים שלהם ועמידותם לאורך זמן.
דן
והכל זאת על מורל יש הרבה חוות דעת באינטרנט גם בחו"ל ועל אומגה אן.
אים מישהוא יודע אינפורמציה אשמח לדעת ובמיוחד חוות דעת על האלמנטים שלהם ועמידותם לאורך זמן.
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

כן אחי אני יודע...מצטער אבל משום מה אני פאנבוי של מורל ואומגה...dudib כתב:אופיר ,
דן לא מכיר את אומגה ושאל עליהם .
למה שיתבייש ?
ואם הוא לא קרא את מה שכתבת לפני כמה ימים , אז הנושא בווטו ואסור לשאול שאלות ?...
איזה מידע אתם רוצים לדעת עליהם? הייתי אצלם לפני איזה חודש והפצצתי את בעל החנות שם בשאלות (לא יודע ת'שם אבל הוא זקן חמוד כזה שאוטוטו פורש), וכן הוא אמר שהאלמנטים הם של מורל, ובתכלס הוא דיבר על החברה, אומגה, כאל מורל. כל דבר ששאלתי אותו על מורל נגיד, הוא ענה לי ב"אנחנו". לא רציתי להיות חוצפן מידי לכן לא שאלתי ישירות אבל משתמע ממנו חד משמעית שאותה חברה מבחינת רווחים, בעלים וכל הנושא הבעלותי, הם לא. אך מבחינת היסטוריה וכל הדברים האלה, הן אחת.
חוצמזה שכל המקום מלא בתמונות של דגמים ישנים של מורל וחלקי חילוף צדדיים, כמו סמלים מדבקות וכדומה.
קיצר סיפור מוזר בהחלט. הכי בטוח שפשוט תתקשר ותשאל אני מניח, או שמרטין יעשה את זה בשבילנו
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני דווקא הבנתי שהם שתי חברות עצמאיות לחלוטין, ולא קשורות כבר אחת לשניה.
לדעתי הבעלים הנוכחי של אומגה היה שותף לשעבר במורל. לא נראה לי שיש קשר כזה היום.
ofirharlev,
האם היית בחנות המפעל בחולון?
תוכל לספר על כל ה-ACCESSORIES שהם מוכרים, כמו SPIKEים לרמקולים ולסטנדים, גרילים וכו'?
ofirharlev,
תוכל לספר על כל ה-ACCESSORIES שהם מוכרים, כמו SPIKEים לרמקולים ולסטנדים, גרילים וכו'?
Good advise $5, me shut up $10
- ofir-harlev
- חבר ותיק

נו כן אמרתי שהם כבר לא אותה חברה מבחינת בעלים, יכול להיות שאף אחד לא מתייחס להודעות שלי???tamiral כתב:אני דווקא הבנתי שהם שתי חברות עצמאיות לחלוטין, ולא קשורות כבר אחת לשניה.
ofirharlev,
תוכל לספר על כל ה-ACCESSORIES שהם מוכרים, כמו SPIKEים לרמקולים ולסטנדים, גרילים וכו'?...
אההה כן הייתי בחנות המפעל בחולון, מן הסתם. אין עוד סניפים בהם מוכרים מוצרים, יש רק הנהלה בנס ציונה.
את כל הדברים שלהם אתה יכול לראות באתר שלהם, אם אתה רוצה יש תמונה בגלריה שלי של המעמדים שלהם בגובה 50 ס"מ עם רמקולים ישנים של מורל עליהם
אני לא יודע אם הם מוכרים ספייקים בנפרד, כל מה שאני יודע שאפשר להביא מהם מבחינת אביזרים למערכת זה מעמדים ושידות כאלה בשביל כל הדקים של המערכת.
- ofir-harlev
- חבר ותיק

בלי קשר לאביזרים, הם משמשים גם כחנות תיקונים לרמקולים.
הם מתקנים רמקולים והם גם יכינו לך בוקסות אם צריך. הם גם ייבנו לך גריל אם צריך, NBA מהפורום עשה את זה, ובמחיר טוב אפילו.
הם מתקנים רמקולים והם גם יכינו לך בוקסות אם צריך. הם גם ייבנו לך גריל אם צריך, NBA מהפורום עשה את זה, ובמחיר טוב אפילו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש כמה בילבולים כאן.
לפני הרבה שנים היו שני שותפים שיחד היו מורל (השם מורל מורכב משני השמות).
לאחר שנפרדו, אחד נשאר עם השם מורל (מאיר מורדכי), שהמשרדים, המפעל וחנות המפעל נמצאים בנס ציונה והשותף השני הקים את אומגה אודיו.
אי לכך, המוצרים הדומים, השימוש בדרייברים דומים/זהים וכו'.
כיום אין שום קשר בין מורל ואומגה אודיו.
לפני הרבה שנים היו שני שותפים שיחד היו מורל (השם מורל מורכב משני השמות).
לאחר שנפרדו, אחד נשאר עם השם מורל (מאיר מורדכי), שהמשרדים, המפעל וחנות המפעל נמצאים בנס ציונה והשותף השני הקים את אומגה אודיו.
אי לכך, המוצרים הדומים, השימוש בדרייברים דומים/זהים וכו'.
כיום אין שום קשר בין מורל ואומגה אודיו.
אינני חושב שהרמקולים של אומגה -אודיו הם מוצרי מדבקה.
הבעלים הוא לוי מרדכי ואילו הזקן החביב שהוזכר באחת ההודעות שמו משה והוא עובד שם בהרכבה ובתיקונים.
קניתי מלוי סט של רמקולים לקולנוע ביתי ומוזיקה שלדעתי נותן תמורה נהדרת למחיר.
האלמנטים ברמקולים הם דגמים "ישנים" של מורל וכן אלמנטים של seas.
הרמקולים בנויים באופן מסיבי ויוצא דופן מ-mdf בציפוי פורניר אמיתי-דבר נדיר בהקבלה למחירם הנוח.
חלק מהדגמים בחנות בחולון דומים(זהים?) לדגמים של morel-usa אותם אפשר לראות באינטרנט ונמכרים בארה"ב במחיר הגבוה פי כמה מהמחיר בארץ.
לוי אף עוזר בבנית רמקולים לחבר'ה שעוסקים בd.i.y.וכן בתיקון ושיפוץ רמקולים ישנים במחיר הוגן.
מומלץ לבוא לחולון להתרשם-יחס איכות/מחיר יוצא דופן לטעמי.
הבעלים הוא לוי מרדכי ואילו הזקן החביב שהוזכר באחת ההודעות שמו משה והוא עובד שם בהרכבה ובתיקונים.
קניתי מלוי סט של רמקולים לקולנוע ביתי ומוזיקה שלדעתי נותן תמורה נהדרת למחיר.
האלמנטים ברמקולים הם דגמים "ישנים" של מורל וכן אלמנטים של seas.
הרמקולים בנויים באופן מסיבי ויוצא דופן מ-mdf בציפוי פורניר אמיתי-דבר נדיר בהקבלה למחירם הנוח.
חלק מהדגמים בחנות בחולון דומים(זהים?) לדגמים של morel-usa אותם אפשר לראות באינטרנט ונמכרים בארה"ב במחיר הגבוה פי כמה מהמחיר בארץ.
לוי אף עוזר בבנית רמקולים לחבר'ה שעוסקים בd.i.y.וכן בתיקון ושיפוץ רמקולים ישנים במחיר הוגן.
מומלץ לבוא לחולון להתרשם-יחס איכות/מחיר יוצא דופן לטעמי.