הצעות למקרן + מסך הקרנה

מקרנים קידמיים - Front Projector.
maoritus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16

שליחה

שלום,
יש ברשותי ממיר HD של הוט ומזרימדיה TVIX6500A , וברצוני לרכוש מקרן ומסך הקרנה לחצר ביתי.
1.האם עדיף מסך הקרנה דיגטלי אשר ירד מן הפרגולה או מסך נייד ?
2.האם תוכלו להמליץ לי על מקרן שישמש אותי לצפייה בסרטים וספורט בHD בתקציב שעומד על 15,000 +-?
3..האם כדאי לקנות מחשב HTPC שיחליף גם את התזוזה מהסלון של מזרים המדיה או לחכות ליציאת ממיר HD עם יכולות הקלטה : ) ?

תודה רבה,
מאור  

נ.ב: אני טס להונג-קונג ובנגקוק בשבוע הבא עם משפחתי, האם כדאי לרכוש שם את המקרן? 8O

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

1. האם התקציב הוא רק למקרן או כולל את המסך? זה לא כל כך ברור מהשורה בה ציינת את התקציב.
2. לא כל כך הבנתי את הקשר בין ממיר HD עם יכולות PVR והריצה עם המזרימדיה.
3. למיטב ידיעתי, HOT לא מתכננת להוציא ממיר עם יכולות PVR עליו (כמו ה-MAX או ה-MAGIC) אלא לעבור ל-NETWORKED PVR, קרי, ההקלטה תיעשה בשרתים שלהם.
4. בתקציב שלך נכנס בתאילנד המקביל של האפסון 5000 שהוא ה-4000, אבל, בד"כ אין במלאי וצריך להזמין אותו מראש, אז אני לא חושב שאתה תוכל להגיע ולמצוא משהו ברמות הללו פשוט על המדף.
בהונג-קונג, יכול להיות שזה שונה, אבל אני לא מודע למחירים.

האם אתה מתכנן לצפות רק בחושך מוחלט?
עד כמה יש שם תאורת סביבה שאתה לא יכול לשלוט עליה (פנס רחוב לדוגמא).
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

איפה ישב הציוד דרך קבע?
לא יודע כמה מסך יהיה עמיד בחוץ.
שלא לדבר על מקרן - אתה עומד לנייד אותו כל יום? או שהוא ישב באיזה חלון - ככה שאם החלון יהיה סגור אז הוא יהיה מוגן?

maoritus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תודה רבה על התגובות ,
אני מתכנן להשאיר אותו תלוי בקיץ ולהוריד אותו בחורף ( נשמע מצחיק חורף בארץ לא :) ,
וכמובן לכסות אותו אחרי השימוש שיעשה רק בשעות הערב.
אם הרעיון הזה לא סביר ניתן להתקין את המקרן בסלון היציאה למרפסת ששם יהיה מוגן.
אני גר בבית פרטי ולאחרונה בנינו פרגולה חדשה שרוחבה 8 מ' ואין אורות חיצונים, ופי החשמלאי ניתן להתקין מעמד למקרן אך אני חושב שזה יהיה בעייה לתלות מסך הקרנה אז נראה שהצטרך להסתפק במסך הקרנה נייד .. האם יש אחד שאתם ממליצים עליו?  
ניתן לחרוג מן התקציב אך האם השינוי בין EPSON 4000 ל5000 מהותי ? וכמה האחריות חשובה למקרן בהתחשב למחירו?

כרגע אנחנו צופים בטלוויזית טושיבה 52 FHD אז המצב לא נורא כ"כ :)

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין

שליחה

אני לא חושב שהמקרן יאריך חיים עם הלחות הנוראית שיש בארץ במידה והוא יותקן בחוץ (אפילו עם תכסה אותו).
אחריות היא דבר חשוב מאוד. אפסון להבנתי נותנת בארץ 3 שנות אחריות הכוללות החלפת נורה (לאחד כמוני זה מאוד חשוב, כי תמיד נאלצתי להחליף נורות במקרנים שלי)

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

אני הייתי בונה איזה ארונית שגם ניתנת לנעילה כמובן עם איוורור מתאים.
תתכונן שאם יהיו בעיות - כנראה תהיה במקרן קורוזיה - ואז שום אחריות לא תעבוד - ותאלץ לשלם סכום גדול על התיקון.
אולי שווה לא להשקיע יותר מידיי.

אזרה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 639

שליחה

אני הייתי בונה מתקן להושבת המקרן,שיתאים בול . ולא יבזבז זמן על כיוון זווית ההקרנה. את המקרן לא נראה לי שהייתי מאחסן בחוץ . חוץ מנושא הלחות ,האבק והליכלוך יש גם את החום הישראלי . בקיצור תאחסן את המקרן בבית.

בתור מסך הקרנה הייתי צובע קיר בצב יעודי (חפש בגוגל GOO) .

maoritus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תודה רבה על התגובות אנסה להפיק מהם לקחים.

חזור אל “מקרנים”