בקשת עזרה עם myihome
שלום,
יש לי A110 ועבדתי איתו רבות באמצעות דיסק קשיח פנימי וגם על ידי הזרמה ברשת - myihome.
לפני מספר ימים ביצעתי שינוי והסרתי את הדיסק הקשיח מהפופקורן והתקנתי אותו במחשב.
הפופקורן מחובר קווית לראוטר ודאגתי לפרמט את הדיסק הקשיח ל NFTS.
משום מה אני לא מצליח להזרים מדיה לפופקורן....
הגדרתי את הכונן שאני רוצה לראות בתוכנת myihome תחת הפולדר video library וגם תחת watch folder.
כשאני נכנס לפופקורן אני מקבל במסך הראשי את ה network browser כאשר בתוכו יש את NFS server אבל משם הוא נתקע.
מתחת ל network browser אני מוצא עוד סיפריה בשם מוזר WIN9-dgcc.... ובתוכו אני מוצא את הסיפריות של הפופקורן לוידאו, מוזיקה ותמונות אבל משם הכל מלא ג'יבריש ואני לא מוצא דבר...
אני עובד עם ווינדוס 7 אם זה משנה.
אשמח לעזרה....
אוריה
יש לי A110 ועבדתי איתו רבות באמצעות דיסק קשיח פנימי וגם על ידי הזרמה ברשת - myihome.
לפני מספר ימים ביצעתי שינוי והסרתי את הדיסק הקשיח מהפופקורן והתקנתי אותו במחשב.
הפופקורן מחובר קווית לראוטר ודאגתי לפרמט את הדיסק הקשיח ל NFTS.
משום מה אני לא מצליח להזרים מדיה לפופקורן....
הגדרתי את הכונן שאני רוצה לראות בתוכנת myihome תחת הפולדר video library וגם תחת watch folder.
כשאני נכנס לפופקורן אני מקבל במסך הראשי את ה network browser כאשר בתוכו יש את NFS server אבל משם הוא נתקע.
מתחת ל network browser אני מוצא עוד סיפריה בשם מוזר WIN9-dgcc.... ובתוכו אני מוצא את הסיפריות של הפופקורן לוידאו, מוזיקה ותמונות אבל משם הכל מלא ג'יבריש ואני לא מוצא דבר...
אני עובד עם ווינדוס 7 אם זה משנה.
אשמח לעזרה....
אוריה
- israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
גם אני לא מצליח להזרים מדיה לHDX מאז שיש לי ווינדוס 7.אוריה כתב:חברים מישהו יכול לעזור ?
עושה רושם כאילו אני רואה בפלזמה את נגן המדיה של windows...
משהו מתנגש אבל אני לא מבין מה.
אוריה...
זה כן עובד לי עם myihome אבל תמיד שנאתי את התוכנה כי היא מכבידה על המחשב.
תבדוק את ההגדרות רשת, מאינסוף המדריכים שקראתי, והשרשורים שבדקתי, לרוב הגדול של האנשים מדובר במשהו בהגדרה שלא מקונפג כמו שצריך.
- doronstark
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא יכול לנגן וקבצי וידאו עם פופקורן A-110
לאחרונה קבלתי פופקורן A-110 התקנתי אותו על פי ההוראות ואני לא מצליח לראות סרטים. או שהוא מודיע לי את ההודעה "request can not be complited" או שהוא רואה את הקובץ ומנסה לנגן אותו ואז להרף עין הוא מודיע "can not play" וחוזר לרשימת הקבצים. קראתי שאם אני אתקין את האפליקציה myihome הכל יפתר, אז אמרו ....
אין לי מושג מה לעשות הלאה... אני חייב לציין כי אני יכול לנגן מוסיקה מהמחשב שלי וכן להקרין תמונות.. התקנתי את עדכון הקושחה וכן את ה-NMT וככל שאני יכול להגיד זה נראה בסדר. אבל סרטים או קבצי וידאו - לא.
תודה מראש
דורון
אין לי מושג מה לעשות הלאה... אני חייב לציין כי אני יכול לנגן מוסיקה מהמחשב שלי וכן להקרין תמונות.. התקנתי את עדכון הקושחה וכן את ה-NMT וככל שאני יכול להגיד זה נראה בסדר. אבל סרטים או קבצי וידאו - לא.
תודה מראש
דורון
- doronstark
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא הראוטר אינו בתקן N בכל אופן המכשיר מחובר לרשת בצורה קוית. לגבי הביטורנט - מכובה.