--מה עדיף פרה ופאוור בניפרד או אינטגרייטד?
--אחרי כמה בדיקות שעשיתי "על הנייר" וכמה ערמות של ביקורות שקראתי במגזין "what hi-fi" ובעוד כל מיני מקומות ברשת נראה לי שהכיוון הוא אחד מהבאים:
ROTEL RA-06 \ 03
Cambridge Audio 640AV2
NAD C320BBE
לא שמעתי בפועל אף אחד מהם והאמת שכשאני הולך לשמוע מגברים קצת קשה לי למצוא הבדלים בנגוד לבחירה של רמקולים נגיד אני כן יכול למצוא הבדלים משמעותיים בין נומר רסיברים ששמעתי כשהם במצב סטריאו לבין מגברי אינטגרייטד (הרסיברים תמיד נשמעים "דיגיטלים" כאלה סאונד חד כזה והמגברים נשמעים "שמנים" יותר) למצוא הבדלים בין מגבר למגבר קצת קשה לי..
לגבי המוסיקה שאני שומע בגדול הכל חוץ ממוסיקה קלאסית וטראנס,ועם דגש על מוסיקת פאנק סול דיפ האוס וכו.
אני לא מחפש מגבר להפצצות אבל גם לא כזה שמוציא 40 וואט... שכשיבוא לי לפתוח ווליום אנ לא אתקמצן..
לגבי הרמקולים יש לי כמה זוגות כולם מדפיים ובכל אחד אני אוהב משהוא אחר
ALESIS MONITOR ONE רמקול מוניטור שבלשון המעטה לא טוב כמוניטור אולפני ואני משתמש בו כרמקול הי פי לשדה שמיעה קרוב נותן לי מענה בעיקר למוסיקה אלטרונית יש לו סאונד שמן מאוד וכח שלא נגמר...
POLK AOUDIO RTI06 אוהב את הסונד שלו ושימותו הפלצנים...
RB81 Klipsch קצת צורם בגבוהים יש לו היי היסטרי אבל נותן לי מענה יפה לצרכיי
אשמח אם מישהו כאן יוכל לעזור לי לבחור את המגבר המתאים לאחד מהזוגות וזה כמובן לא חייב להיות אחד מהמגברים ברשימה,גם מגבר יד שנייה בא בחשבון,תודה מראש לכולם