כעיקרון הסגנון שלהם, האגרסיביות והדוחות של הדמויות שהם מציגים בהופעות די דחו אותי מלדגום את המוזיקה שלהם.
אך בעת העבודה אני מאזין המון ל CHRONIX AGRESSION ו-KNAC (שאותה הייתי שומע כשהיא היתה עוד תחנת רדיו אמיתית בלוס אנג'לס) והיו לא מעט קטעים שלהם שנשמעו לא רע.
מה דעתכם על הלהקה הזו? שווה לי לדגום אותם בצורה רצינית יותר?
SLIPKNOT
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
יש ויש. האלבום האחרון שנקרא All Hope Is Gone מוצלח מאד לדעתי, שירים שאהבתי מאלבומים אחרים:
Before I Forget
Duality
אם אתה אוהב Nu Metal אין ספק שזו אולי הלהקה המוצלחת ביותר בסגנון. האלבום האחרון קצת חורג מהסגנון הזה ולטעמי הוא גם יותר מוצלח מהקודמים.
אגב, יש להם את אחד המתופפים המוכשרים ביותר במטאל כיום, שווה לשמוע גם פרוייקטים אחרים שלו.
הערת שוליים: בעוד אני מפשפש בויקיפדיה כדי להזכר בשם האלבום האחרון שלהם אני רואה שמישהו שינה את הז'אנר שלהם ל-Christian Metal

Before I Forget
Duality
אם אתה אוהב Nu Metal אין ספק שזו אולי הלהקה המוצלחת ביותר בסגנון. האלבום האחרון קצת חורג מהסגנון הזה ולטעמי הוא גם יותר מוצלח מהקודמים.
אגב, יש להם את אחד המתופפים המוכשרים ביותר במטאל כיום, שווה לשמוע גם פרוייקטים אחרים שלו.
הערת שוליים: בעוד אני מפשפש בויקיפדיה כדי להזכר בשם האלבום האחרון שלהם אני רואה שמישהו שינה את הז'אנר שלהם ל-Christian Metal