YES HD מול HOT HD
הגיע הרגע להתחבר לשידורי HD בכבלים.
כרגע אני מחובר בYES רגיל ואין לי יותר התחייבות אליהם כך שאני יכול לעבור לHOT בלי בעיה.
איך התכנים והאיכות בYES HD מול HOT HD?
יש יותר היצע באחד מהם?
האיכות טובה ?
חשוב לי בעיקר הספורט,NG וערוץ הסרטים.
כרגע אני מחובר בYES רגיל ואין לי יותר התחייבות אליהם כך שאני יכול לעבור לHOT בלי בעיה.
איך התכנים והאיכות בYES HD מול HOT HD?
יש יותר היצע באחד מהם?
האיכות טובה ?
חשוב לי בעיקר הספורט,NG וערוץ הסרטים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם ספורט - לדעתי רק הוט - פשוט כי לא צריך להוסיף אצלם חבילה יקרה בשביל ערוץ בלי כלום.
אם ערוצי הילדים פחות חשובים, או כתוביות - ממליץ לשקול להתחבר לצלחת פרטית
תוכל לקבל ספורט אמיתי HD והרבה.
אם ערוצי הילדים פחות חשובים, או כתוביות - ממליץ לשקול להתחבר לצלחת פרטית
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
asaf2604, כמה פסיקים במקומות הנכונים ונקודה אחת או שתיים וההודעה שלך הייתה הופכת לקריאה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
בהוט יש ערוצים שהם יותר כלליים (מוזיקה, FTV, וכו') בעוד שביס יש יותר התמקדות בסדרות.
כדאי להסתכל על החבילות בשתי החברות ולשקול לפי זה.
כדאי להסתכל על החבילות בשתי החברות ולשקול לפי זה.
יותר ערוצים בהוט זה לא אומר בהכרח תוכן מעניין .
השידורים מתחילים ב 17:00 בסרטים ,ב 15:10 בסדרות.
בהוט איכות התמונה טובה בערוצי הבית ,בנשיונל ,VOOM ,יורוספורט טובה מאד !!!.
ההמלצה שלי למצוא דרך להתחייב לשנתיים ולקבל ממיר HD .
השידורים מתחילים ב 17:00 בסרטים ,ב 15:10 בסדרות.
בהוט איכות התמונה טובה בערוצי הבית ,בנשיונל ,VOOM ,יורוספורט טובה מאד !!!.
ההמלצה שלי למצוא דרך להתחייב לשנתיים ולקבל ממיר HD .
- oferlaor
- מנהל

לא רלוונטי כיום.
קצבי הנתונים די דומים כיום והממיר של הוט שודרג משמעותית.
לצערי לא מספקים לנו ציוד של הוט להשוואה. נשמח לעשות השוואות כאלה אם וכאשר זה יתאפשר לנו.
קצבי הנתונים די דומים כיום והממיר של הוט שודרג משמעותית.
לצערי לא מספקים לנו ציוד של הוט להשוואה. נשמח לעשות השוואות כאלה אם וכאשר זה יתאפשר לנו.
- oferlaor
- מנהל

- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מבדיקות לא מקצועיות שאני וכמה חברים עשינו בשבועות האחרונים במקומות שונים אני יכול לומר בזהירות שאיכות התמונה בערוצי ה-HD של הוט ויס די דומה, אולי יתרון קל באיכות דווקא לשידורי ה-HD של הוט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מה עם שידורים במסך רחב ?
האם בהוט ב sd יש היקף גדול של שידורים במסך רחב או שמרבית השידורים ב 4:3 ?DMaster כתב:הממיר של HOT הוחלף מאז. ואני לא חושב שבדקו בזמן האחרון שוב איפה התמונה טובה יותר.
בהוט יש מבחר גדול יותר של ערוצים ובנושאים שונים. יש עכשיו גם ערוץ סדרות ככה שגם הסדרות של הוט הם עכשיו בHD....
- oferlaor
- מנהל

ב-SD אין כיום להוט שידורים במסך רחב.
ב-HD גם יס וגם הוט משדרים אך ורק במסך רחב.
ב-HD גם יס וגם הוט משדרים אך ורק במסך רחב.
לפני חודשיים חשבתי על אותה השאלה . אני מנוי יס כבר הרבה שנים אבל לא היתה לי התחייבות והיתי חופשי להחליט אם ממשיך עם יס או עובר להוט .
בגדול בשנה אחרונה יכול להגיד לך , מבלי להכנס להערכות טכניות , שאיכות השידורים בחברת יס ירדה .
מגוון הערוצים של חברת הוט הוא במקרה הטוב שווה לזה של יס . ליס כמה ערוצים שלא ראיתי שקיימים בהוט , כמו ערוץ בלומברג . מצד שני לא ראיתי ערוצים של הוט שאין ליס ואם יש כאלה כנראה שלא חשובים ( שפות זרות ...) .
נכון שלהוט יש 50% יותר ערוצים שמשדרים ב-HD מאשר ביס ( 9 לעות 6 ) ולדעתי הערוצים הנוספים הם ערוצים חשובים . לא רק זה , ביום בהיר אחד הוט החליטו שהם נותנים את הערוץ 5HD לכל הלקוחות בחינם בזמן שביס מתפנקים ומבקשים עליו סכום מופרז של 35 שח ( אני דיי בטוח שגם יס ירדו מזה לקראת המשחק הראשון בשידור הישיר של הצ'יאמפיונס ליג , ואם , אני מכריז בזו שאני עוזב אותם לטובת הוט ) .
מנוי שכולל את כל חבילות הבסיס וכמה חבילות לבחירה , כולל ממיר HD וכל הערוצים HD ( ביס חוץ מערוץ 5HD ובהוט עוד 3 ערוצי HD נוספים ) עולה בהוט 235 שח וביס 250 שח . עם מוסיפים לזה גם את הערוץ 5HD ביס , עלות המנוי לחודש מוקפצת ל-285 שח לעומת 235 שי של הוט , הבדל משמעותי .
להוט אין ממיר מקליט HD כמו ליס אלא רק ממיר מקליט SD .
בסופו של דבר הטכנולוגיה היותר מתקדמת של יס גרמה לי להשאר מנוי בחברת יס אבל אני לא אהסס לעזוב לטובת הוט אם העלות של 35 שח עבור הערוץ 5HD לא תירד בחודש ספטמבר .
בגדול בשנה אחרונה יכול להגיד לך , מבלי להכנס להערכות טכניות , שאיכות השידורים בחברת יס ירדה .
מגוון הערוצים של חברת הוט הוא במקרה הטוב שווה לזה של יס . ליס כמה ערוצים שלא ראיתי שקיימים בהוט , כמו ערוץ בלומברג . מצד שני לא ראיתי ערוצים של הוט שאין ליס ואם יש כאלה כנראה שלא חשובים ( שפות זרות ...) .
נכון שלהוט יש 50% יותר ערוצים שמשדרים ב-HD מאשר ביס ( 9 לעות 6 ) ולדעתי הערוצים הנוספים הם ערוצים חשובים . לא רק זה , ביום בהיר אחד הוט החליטו שהם נותנים את הערוץ 5HD לכל הלקוחות בחינם בזמן שביס מתפנקים ומבקשים עליו סכום מופרז של 35 שח ( אני דיי בטוח שגם יס ירדו מזה לקראת המשחק הראשון בשידור הישיר של הצ'יאמפיונס ליג , ואם , אני מכריז בזו שאני עוזב אותם לטובת הוט ) .
מנוי שכולל את כל חבילות הבסיס וכמה חבילות לבחירה , כולל ממיר HD וכל הערוצים HD ( ביס חוץ מערוץ 5HD ובהוט עוד 3 ערוצי HD נוספים ) עולה בהוט 235 שח וביס 250 שח . עם מוסיפים לזה גם את הערוץ 5HD ביס , עלות המנוי לחודש מוקפצת ל-285 שח לעומת 235 שי של הוט , הבדל משמעותי .
להוט אין ממיר מקליט HD כמו ליס אלא רק ממיר מקליט SD .
בסופו של דבר הטכנולוגיה היותר מתקדמת של יס גרמה לי להשאר מנוי בחברת יס אבל אני לא אהסס לעזוב לטובת הוט אם העלות של 35 שח עבור הערוץ 5HD לא תירד בחודש ספטמבר .
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
לא מבין על מה אתה מבסס את משאלת הלב שלך
דווקא לקראת ליגת באלופות הם לא יתנו אותו חינם
כי אז אנשים יזמינו את הערוץ
אם יש זמן לתת לאנשים להתנסות ולטעום, זה עכשיו
עונת השידורים החוזרים
דווקא לקראת ליגת באלופות הם לא יתנו אותו חינם
כי אז אנשים יזמינו את הערוץ
אם יש זמן לתת לאנשים להתנסות ולטעום, זה עכשיו
עונת השידורים החוזרים
העם דורש..... כל מיני דברים
כמו בחברת יס , גם בחברת הוט ישמחו לשלם לי את קנס העזיבה מיס בתמורה להתחיבות ל-3 שנים בהוט .
מצד שני , אני מאמין שחברת יס לא תרצה לאבד התחייבות חדשה של לקוח שרק לפני חודש התחייב ל-3 שנים .
כמובן שקיים מצב שערוץ 5HD לא ישדר שום משחק בשידור חי מליגת האלופות ואז כמובן שלא תהיה לי שום דרישה מיוחדת מיס כי לא ארכוש את הערוץ במצב הזה .
אין שום מצב שאני אשלם 35 שח לחברת יס על ערוץ 5HD שמסופק לכל לקוחות הוט בחינם . גם אני אקבל את הערוץ 5HD בחינם כמו כל לקוחות הוט ומבחינתי זה לא משנה הרבה אם זה יהיה כלקוח יס ותיק או כלקוח הוט חדש . מי שרוצה אותי יותר , יקבל אותי כלקוח .
מצד שני , אני מאמין שחברת יס לא תרצה לאבד התחייבות חדשה של לקוח שרק לפני חודש התחייב ל-3 שנים .
כמובן שקיים מצב שערוץ 5HD לא ישדר שום משחק בשידור חי מליגת האלופות ואז כמובן שלא תהיה לי שום דרישה מיוחדת מיס כי לא ארכוש את הערוץ במצב הזה .
אין שום מצב שאני אשלם 35 שח לחברת יס על ערוץ 5HD שמסופק לכל לקוחות הוט בחינם . גם אני אקבל את הערוץ 5HD בחינם כמו כל לקוחות הוט ומבחינתי זה לא משנה הרבה אם זה יהיה כלקוח יס ותיק או כלקוח הוט חדש . מי שרוצה אותי יותר , יקבל אותי כלקוח .