הפעלת בקר XBOX360 על מחשב
-
staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
היי
קניתי את הבקר XBOX360 WIRELESS CONTROLLER FOR PC שהוא למחשב וגם ל XBOX360
קיבלתי איתו משדר USB
חיברתי הכל עובד מעולה
הבעייה היא
למה שאני הבאתי בקר של XBOX360 אלחוטי , הוא לא מצליח להתחבר בנוסף לבקר הקיים (בתור מספר 2)?
האם אני צריך לכל בקר משדר משלו? מה הרעיון
תודה
קניתי את הבקר XBOX360 WIRELESS CONTROLLER FOR PC שהוא למחשב וגם ל XBOX360
קיבלתי איתו משדר USB
חיברתי הכל עובד מעולה
הבעייה היא
למה שאני הבאתי בקר של XBOX360 אלחוטי , הוא לא מצליח להתחבר בנוסף לבקר הקיים (בתור מספר 2)?
האם אני צריך לכל בקר משדר משלו? מה הרעיון
תודה
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
וואו. כל יום אני שומע משהו על מדיניות שימוש בציוד היקפי של מיקרוסופט שגורם לי לשנוא אותם יותר.
-
staticx
- חבר מכור קשה

זה פשוט אבסורד...
כלומר אם אני רוצה 4 בקרים אני צריך לבזזבז 4 USB ובנוסף 300 שח על כל בקר...
בעצם כל בקר ל PC מתוכנת למשדר שאיתו הוא בא נכון? כי ניסיתי לחבר את הבקר של ה 360 לבד וזה עדיין לא תפס.
כלומר אם אני רוצה 4 בקרים אני צריך לבזזבז 4 USB ובנוסף 300 שח על כל בקר...
בעצם כל בקר ל PC מתוכנת למשדר שאיתו הוא בא נכון? כי ניסיתי לחבר את הבקר של ה 360 לבד וזה עדיין לא תפס.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
בזמנו עבדתי כך עם 2 בקרים מול pc בקרים שנקנו מבאג ובפירוש היה כתוב xbox ו pc , ולא עם הבקר המקורי של xbox .
אכן לפי דעתי כל בקר מתוכנת ל משדר שלו (יש בזה גם הגיון , לא ?מפאת זמני תגובה ויצירת לאגים " מול משדר אחד בלבד )
ובכל מקרה אני לא מכיר דרך אחרת.
אכן לפי דעתי כל בקר מתוכנת ל משדר שלו (יש בזה גם הגיון , לא ?מפאת זמני תגובה ויצירת לאגים " מול משדר אחד בלבד )
ובכל מקרה אני לא מכיר דרך אחרת.
נדמה לי שניתן לסנכרן כל שלט לכל משדר באמצעות סנכרון מחדש. אבל הקטע הוא שכל משדר יכול לתפוס בו זמנית רק בקר אחד.
לא יודע אם זו מגבלה של הUSB או של המשדר עצמו, אבל זה בלתי אפשרי לחבר כמה לאותו משדר (בדיוק כמו שאתה לא יכול לחבר כמה עכברים אלחוטיים של לוגיטק לאותו המשדר בו זמנית).
לא יודע אם זו מגבלה של הUSB או של המשדר עצמו, אבל זה בלתי אפשרי לחבר כמה לאותו משדר (בדיוק כמו שאתה לא יכול לחבר כמה עכברים אלחוטיים של לוגיטק לאותו המשדר בו זמנית).
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
Rac65 לא כל דבר זה שטויות...לפעמים אנשים מדברים מנסיון אישי , אני אישית כפי שכתבתי עבדתי עם שני בקרים ושני רסיברים מחוברים , טענתי שאני לא מכיר דרך אחרת , אם ישנה אז אשמח ללמוד .
למה שלא תשלח מייל דרך האתר (xbox.com) ובו תבקש הוראות מדויקות כיצד לחבר יותר משלט אחד? הם בדר''כ מגיבים תוך פחות מ24 שעות.staticx כתב:אז זהו זה גם מה שאני קראתי
ולידיעתך, אין תמיכה בארץ למוצרים האלה. הם אמרו שאני צריך לפנות לתמיכה באנגליה...
דיברתי כבר עם מייקרוסופט מוקדם יותר....
אוקיי, אתה מוזמן לצאת מנקודת הנחה שאין דרך לחבר שני שלטים, כפי שצוין מספר פעמים בפוסט.staticx כתב:אתה יודע מה? אולי אנחנו בכלל לא צריכים פורומים
אולי כולנו נתקשר לחברות לתמיכה וכו וכך לא נצטרך לבזבז את הזמן בלנסות לעזור לאנשים בפורום...
(הרי מה יודעים האנשים שיושבים בתמיכה של מיקרוסופט ועונים לשאלות מסוג זה על בסיס יומי..)
נ.ב - שלחתי מייל למיקרוסופט בכדי לעקוף את כל הדיאלוג השימושי הנ''ל, אשמח לדווח אם אקבל מענה.
-
staticx
- חבר מכור קשה

טוב מצאתי את הטעות (כנראה) אז אף אחד מכם לא אמר לי את המובן מאליו - ללחוץ על כפתור הסנכרון במשדר...
בד"כ אני חושב על הדברים האלה, אבל כנראה מכיוון שרק לפני כמה ימים ראיתי את הבקר הזה פעם ראשונה...
ברמת העיקרון משדר אחד אמור להספיק ל 4 שלטים יחד עם כל האבזור שמחובר אליהם (אוזניה וכו)
כל הציוד ההיקפי של 360 אמור לעבוד גם ב PC (כלומר גם מוצרים של ROCK BAND או GUITAR HERO)
אני אאמת את הדברים מאוחר יותר ואדווח, אבל רוב הסיכויים שפה קבור הכלב (האו)
בד"כ אני חושב על הדברים האלה, אבל כנראה מכיוון שרק לפני כמה ימים ראיתי את הבקר הזה פעם ראשונה...
ברמת העיקרון משדר אחד אמור להספיק ל 4 שלטים יחד עם כל האבזור שמחובר אליהם (אוזניה וכו)
כל הציוד ההיקפי של 360 אמור לעבוד גם ב PC (כלומר גם מוצרים של ROCK BAND או GUITAR HERO)
אני אאמת את הדברים מאוחר יותר ואדווח, אבל רוב הסיכויים שפה קבור הכלב (האו)
כתבתי כבר קודם שנדמה לי שניתן לסנכרן כל שלט לכל משדר באמצעות סנכרון מחדש.
אבל לגבי יותר משלט אחד: אני ניסיתי עד היום קומבינציה של 4 משדרים שונים מול 4 שלטים שונים, ולמרות מה שכתוב אצל מיקרוסופט עד היום לא הצלחתי לחבר יותר משלט אחד בו זמנית תחת ויסטה או XP. לא משנה איך וכמה משדרים אני מחבר, כל משדר מצליח לתפוס שלט אחד בלבד בו זמנית ונדלקת בו נורה אחת בלבד מתוך ה-4.
אם מישהו הצליח את זה בעצמו, אני מאד אשמח לדעת איך באמת הוא עשה את זה, כי זה יחסוך לי הרבה כבלים מיותרים.
אבל לגבי יותר משלט אחד: אני ניסיתי עד היום קומבינציה של 4 משדרים שונים מול 4 שלטים שונים, ולמרות מה שכתוב אצל מיקרוסופט עד היום לא הצלחתי לחבר יותר משלט אחד בו זמנית תחת ויסטה או XP. לא משנה איך וכמה משדרים אני מחבר, כל משדר מצליח לתפוס שלט אחד בלבד בו זמנית ונדלקת בו נורה אחת בלבד מתוך ה-4.
אם מישהו הצליח את זה בעצמו, אני מאד אשמח לדעת איך באמת הוא עשה את זה, כי זה יחסוך לי הרבה כבלים מיותרים.