תגובות למדריך חיבור והגדרה של ממיר הוט/יס ב-GBPVR
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
WOW
- איזו השקעה - כל הכבוד!
- שאלה קטנה PIXIES - בדקת איך עובד כל עניין הEXTENDER מול פופקורן ודומיו? איך זה למשל עובד מבחינת EPG בעברית?
- שאלה קטנה PIXIES - בדקת איך עובד כל עניין הEXTENDER מול פופקורן ודומיו? איך זה למשל עובד מבחינת EPG בעברית?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
תודה איתי. לגבי עבודה עם מזרימדיות, לא בדקתי, מהסיבה הפשוטה שאין לי מזרימדיה בבית...
יש באתר של ה-GBPVR מדריך המסביר איך מגדירים הכל (באנגלית):
http://gbpvr.com/pmwiki/pmwiki.php/Hardware/NMT
מבחינת עברית הבנתי שאין בעייה, כי ה-GBPVR ככל הנראה עושה Transcoding ומשדר אל המזרימדיה תמונת וידאו של התפריטים (כלומר אין התעסקות עם פונטים במזרימדיה וכו).
יש באתר של ה-GBPVR מדריך המסביר איך מגדירים הכל (באנגלית):
http://gbpvr.com/pmwiki/pmwiki.php/Hardware/NMT
מבחינת עברית הבנתי שאין בעייה, כי ה-GBPVR ככל הנראה עושה Transcoding ומשדר אל המזרימדיה תמונת וידאו של התפריטים (כלומר אין התעסקות עם פונטים במזרימדיה וכו).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

zovirax צודק. לצערי במדיה פורטל עשו את כל העסק של ה-PVR מאוד מסורבל, עם התקנת DataBase של SQL ועוד כל מיני עונשים.
מדריך נהדר, מושקע מאוד, תודה רבה!
התקנתי את GBPVR לפני כשבועיים לאחר שהוט החלו להפעיל DRM באיזור שלי ונאלצתי להפסיק להשתמש בויסטה מדיה סנטר.
תוכנה מצויינת ויציבה. התרשמתי לטובה גם מיכולת השליטה דרך הweb שמגיע כחלק מהגרסה. (בניגוד לויסטה מדיה סנטר שבו צריך להתקין את תוכנת webguide). דרך ה web יש הרבה מאוד יכולות יחסית ל webguide ואפילו מהירות העלאת הדפים השתפרה אצלי.
התקנתי את GBPVR לפני כשבועיים לאחר שהוט החלו להפעיל DRM באיזור שלי ונאלצתי להפסיק להשתמש בויסטה מדיה סנטר.
תוכנה מצויינת ויציבה. התרשמתי לטובה גם מיכולת השליטה דרך הweb שמגיע כחלק מהגרסה. (בניגוד לויסטה מדיה סנטר שבו צריך להתקין את תוכנת webguide). דרך ה web יש הרבה מאוד יכולות יחסית ל webguide ואפילו מהירות העלאת הדפים השתפרה אצלי.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני מאמין שזה אפשרי כי חלק מהמפתחים הם ניו זילנדים ובניו זילנד יש שידורי DVB-T זהים לשלנו (MPEG4+AAC V2). בהחלט שווה לנסות ולראות אם זה עובד בתוכנה עם הדונגל הזול שקולט DVB-T.roeeb כתב:כל הכבוד על ההשקעה![]()
האם יש מגבלה להשתמש בתוכנה הזו גם בשביל להקליט שידורי DTT?...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

קבצי MKV ו-AVI אלה הם הקבצים עם סרטים ופרקים של סדרות שמורידים מהאינטרנט (כלומר לא הקלטות שעשית בעזרת כרטיס טלוויזיה).izucker כתב:מה זה אומר לפשוטי העם:
"עבור צפייה בקבצי AVI ו-MKV, אין פלאג אין לשליטה על הפרמטרים של FFDShow מהשלט" ?...
FFDShow הוא המקודד המאפשר בד"כ לנגן אותם, וכולל אפשרות לשליטה על יחס גודל המסך, תצוגת כתוביות וכו. מדובר בחסרון קטן יחסית.
הנה כמה דוגמאות מהפלאגין החיצוני Media Control המיועד לויסטה מדיה סנטר (לא ל-GBPVR):
http://damienbt.free.fr/screenshots.php
כל הכבוד על המדריך המושקע
בדיוק התכוונתי להתקין מדיה פורטל על המחשב בסלון ועכשיו אני מתלבט אם להתקין אותו או את ה- GBPVR.
כרגע יש לי YesMax בסלון, אז אני לא יודע כמה חשוב לי באמת עניין ההקלטות. האם עבור ניגון תוכן (וידאו, אודיו, תמונות) עדיין עדיף לי להתקין את GBPVR או להיצמד בכל זאת למדיה פורטל?
בדיוק התכוונתי להתקין מדיה פורטל על המחשב בסלון ועכשיו אני מתלבט אם להתקין אותו או את ה- GBPVR.
כרגע יש לי YesMax בסלון, אז אני לא יודע כמה חשוב לי באמת עניין ההקלטות. האם עבור ניגון תוכן (וידאו, אודיו, תמונות) עדיין עדיף לי להתקין את GBPVR או להיצמד בכל זאת למדיה פורטל?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם לא חשוב לך עניין ההקלטות, אני הייתי הולך על המדיה פורטל, שהוא קצת יותר משוכלל מה-GBPVR ביכולות שלו ובנוחות השיטוט בין התיקיות.
סטייל מכשיר DVD קורא DIVX? זאת אומרת אם קיים קובץ תרגום מסונכרן ובאותו שם קובץ התוכנה תראה אותו ללא בעיה?pixies כתב:קבצי MKV ו-AVI אלה הם הקבצים עם סרטים ופרקים של סדרות שמורידים מהאינטרנט (כלומר לא הקלטות שעשית בעזרת כרטיס טלוויזיה).izucker כתב:מה זה אומר לפשוטי העם:
"עבור צפייה בקבצי AVI ו-MKV, אין פלאג אין לשליטה על הפרמטרים של FFDShow מהשלט" ?...
FFDShow הוא המקודד המאפשר בד"כ לנגן אותם, וכולל אפשרות לשליטה על יחס גודל המסך, תצוגת כתוביות וכו. מדובר בחסרון קטן יחסית.
הנה כמה דוגמאות מהפלאגין החיצוני Media Control המיועד לויסטה מדיה סנטר (לא ל-GBPVR):
http://damienbt.free.fr/screenshots.php...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בדיוק, רק שים לב שמכשיר DVD לא יודע להציג תכני HD.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

באיזה שלב בדיוק נתקעת? רק לכתוב "לא הלך" לא ממש יכול לעזור להבין מהי הבעייה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הרעיון הוא שאת הקליינט אתה יכול להתקין על כל מחשב עם Windows עליו (או מזרימדיה ממשפחת ה-NMT) שהוא ברשת הביתית שלך (למשל, בחדר השינה), ואז תוכל גם משם לתכנת הקלטות, לצפות בשידורים חיים (מבלי שיהיה לך שם ממיר) ולצפות בהקלטות ובקבצי מדיה שנמצאים על המחשב הראשי שלך בו התקנת את ה-GBPVR.