בעיה מוזרה במקרן?!?!
אז ככה, קפצתי לחבר וראינו את הסרט יחידת עילית (סרט ברזילאי מומלץ בחום), על מסך 90אינץ עם מקרן היטאצי PJTX100, מההתחלה שמתי לב שבחלק הימיני עליון של המסך, התמונה מפיעה עם כחלחלות מוגזמת ביחס לשאר התמונה, ובכלל.
המסך עליו הוקרן נקי ולבן! ניסינו מקורות שונים, והבעיה אינה נפתרת, הכחלחלות היא בוודאות מאין פאק במקרן, מישהו סבל מבעיה כזו, או יודע מה הבעיה?
מאד אשמח לשמוע את חוות דעתכם.
תודה,
גיא.
המסך עליו הוקרן נקי ולבן! ניסינו מקורות שונים, והבעיה אינה נפתרת, הכחלחלות היא בוודאות מאין פאק במקרן, מישהו סבל מבעיה כזו, או יודע מה הבעיה?
מאד אשמח לשמוע את חוות דעתכם.
תודה,
גיא.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
עדשה נקייה??
כמה זמן נשאר למנורה?
יש הפרעה כל שהיא בין העדשה למסך? מנורת תקרה?
תנסה להפוך את התמונה בהגדרות, ורטיקאלית והריזונטלית ותראה האם הצבע הכחול זז איתך לצדדים, אם לא, עדשה לא תקינה, אם כן, כרטיס וידאו תקול.
כמה זמן נשאר למנורה?
יש הפרעה כל שהיא בין העדשה למסך? מנורת תקרה?
תנסה להפוך את התמונה בהגדרות, ורטיקאלית והריזונטלית ותראה האם הצבע הכחול זז איתך לצדדים, אם לא, עדשה לא תקינה, אם כן, כרטיס וידאו תקול.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
טוב לצערי רק מחר אקפוץ לחבר לבדוק את העניין, הוא מהעצבים כבר קנה טלויזיה היום (SAMSUNG, והוא אפילו לא יודע את הדגם
), רק שהיא שחורה, 50 ומשהו אינץ
מה שנחמד.... הוא נותן לי את המקרן מתנה
מרטין, במידה וזה אכן מה שאתה טוען, (משום מה, מרגע שקראתי את הודעתך, אמרתי וואלה! ונראה לי שזו הבעיה), איך לנקות? ספריי אוויר רגיל? מאיפה יש גישה לפאנל בדגם הזה, אם בכלל, (מבלי לפרק אותו ל1000 חלקים)?
בקרוב אצלי בבית
החלטתי כבר להתקין אותו בחדר שינה, אני לא יכול לוותר על הפיוניר בסלון, אני צופה גם בשעות אור בסלון, מה שלא ילך עם המקרן, אבל מקרן בחדר שינה, איך אם לא בחושך
תודה על העזרה,
גיא.
מה שנחמד.... הוא נותן לי את המקרן מתנה
מרטין, במידה וזה אכן מה שאתה טוען, (משום מה, מרגע שקראתי את הודעתך, אמרתי וואלה! ונראה לי שזו הבעיה), איך לנקות? ספריי אוויר רגיל? מאיפה יש גישה לפאנל בדגם הזה, אם בכלל, (מבלי לפרק אותו ל1000 חלקים)?
בקרוב אצלי בבית
תודה על העזרה,
גיא.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: