שפצור מערכת ה HTPC עם SageTV

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
mrgal פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לאחר שהתגברתי על כל הבעיות הקריטיות במחשב ה HTPC החדש שלי בעזרתכם, בעזרת האינטרנט ובהמון המון משחק עם הגדרות...ה HTPC שלי סוף סוף עובד כמו שרציתי.
וכמו כל אחד שמקבל את מה שהוא רוצה, גם אני נהייתי חמדן.
ולכן פונה אליכם במספר שאלות:

1. חלום חיי - דילוג על פרסומות! הבנתי שיש כמה אנשים שהצליחו לגרום לזה לקרות, משיטוט קטן ברחי האינטרנט הבנתי שיש שתי תוכנות שמתעסקות עם זה. showanalazer & comskip. איזה מהם עדיפה?
אשמח גם אם מישהו יעזור ויספר איך בידיוק הוא הגדיר את זה אצלו ומה צריך לעשות כדי שיעבדו כיאות בארץ הקודש בהם הפרסומות יוצאות לתוכניות.

2.בעיה קטנה אך מציקה: שמתי לב שלפעמים כשאני צופה בטלוויזיה דרך המחשב יש פגיעה באיכות.
אני כמובן לא מדבר על משהו סטדדרטי, קשה לי אפילו להגדיר את זה, זה נראה תמיד כאילו לתזוזות על המסך יש הד והן לא חלקות. אולי זה קשור לזה שהטלוויזיה היא FHD? הבעיה היא די מינורית אבל שמתי לב שהיא מתרחשת כמעט אך ורק בערוצי הסרטים ובדרך כלל בסרטים ישנים יותר. מישהו מכיר את הבעיה ופיתרון אליה? אולי משהו בהגדרות FFDSHOW?

3. למרות שבהגדרות סימנתי שלא יופיע ווידאו בתפריטים הוא עדיין מופיע. זה קורה ברגע שמשדרגים ל SAGEMC או לגירסה העברית שפורסמה כאן בפורום (ובהזדמנות זאת נציין שהיא גם מעולה לחלוטין)

4. לא הצלחתי להגדיר שבכל ההקלטות הוא יתחיל ויסיים בהפרש של שתי דקות מהזמן שרשום למרות שכן מצאתי את אופציית ה PADDING. איך מאפשרים את זה לכלל ההקלטות?

5. מישהו הצליח להזרים שידור חי דרך ORB לאייפון או בכלל. זה יכול להיות מעולה אם זה יהיה אפשרי. ואמורה להיות גם האופציה של החלפת ערוצים. אצלי זה לא עובד בכלל.

6. איזה תוכנה אתם משתמשים לצורך מעקב על החום של הרכיבים במחשב שלכם?

המון תודה מראש על כל התשובות. עד עכשיו הייתי הרבה יותר ממרוצה מהעזרה.

mrgal פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

?

mrgal פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

נו אתם לא רציניים...בטוח מישהו יודע לפתור חלק מהבעיות האלה...

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #4 

נתחיל מהסוף... :D
6. אפשר SPEEDFAN, לי בשרת ההקלטות היעודי שלי, נמצא על ה-DESKTOP כל הזמן O&O DriveLED שנותן חיווי לגבי טמפ' כוננים (יש שישה...) ומקום פנוי וכמובן מי עובד - קורא/כותב עכשיו. נוח מאד.
5. לא מכיר.
4. הגדרת PADDING אוטומטית קיימת להקלטות ידניות - בדוק בהגדרות של SAGEMC ->RECORDING
3. כן, זה באמת מוזר...אבל למה לבטל את הצפייה תוך כדי צפייה בתפריטים?
2. נסה להעלות את איכות ההקלטה ע"י שינוי בקצב ההקלטה -> Detalied Setup -> Multimedia -> Recording Quality..
1.אני משתמש ב-SHOWANALYZER - בשילוב עם DIRMON2 - עובד טוב מאד. לצערי נפסק הפיתוח של התוכנה...אבל היא עדיין קיימת ועובדת. אני יכול לשלוח אליך את קובץ הקונפיגורציה לדילוג על פרסומות. DIRMON2 בודק את ספריות ההקלטה וברגע שיש הקלטה חדש הוא מפעיל את SHOWANALYZER.

אורן.

mrgal פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

1. אני אשמח מאוד אם תוכל לשלוח לי למייל את הקובץ
2. אבדוק את זה
3. לא אוהב לראות בתפריטים את הוידאו. יש מושג איך לבטל את זה?
4. תודה!
5. באסה, אולי אני אפתח נושא נפרד. ראיתי שכמה הצליחו לעשות את זה פה
6. אחלה, היה לי אותו, חשבתי שיש משהו יותר טוב.
תודה
נערך לאחרונה על ידי mrgal ב 31/08/2011 13:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

mrgal פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

לגבי איכות ההקלטה.
לא עובד מה שהצעת...יש רעיון אחר?

neto1233
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל