בעיה פיליפס 37PFL5603D ושאלה על B530 של סמסונג
קניתי 5603D בגודל 37 אינץ של פיליפס ויש לי בעיה שאני מחבר לה את הממיר(ניסתי שני כבלים שונים) וגם בחיבור XBOX בHDMI יש סוג של ריצודים שרצים קצת על המסך גם בחיבור הממיר וגם באקסבוקס אבל הריצודים קצת שונים בין שני המכשירים.
כשהטלויזיה בתפריט או משהו הריצודים נפסקים, הם רק בזמן שהתמונה רצה.
מה לעשות?להתשמש באחריות?
ועוד שאלה אתם יכולים לספר לי קצת על הדגם B530 של סמסונג איך המסך מה הניגודיות שלו והזמן תגובה?
תודה מראש!
כשהטלויזיה בתפריט או משהו הריצודים נפסקים, הם רק בזמן שהתמונה רצה.
מה לעשות?להתשמש באחריות?
ועוד שאלה אתם יכולים לספר לי קצת על הדגם B530 של סמסונג איך המסך מה הניגודיות שלו והזמן תגובה?
תודה מראש!
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
ריצודים לעיתים קרובות נובעות בגלל בעיית ground loop (חפש בפורומים).
נתק את כל המכשירים מהטלוויזיה פרט לממיר.
נתק את כבל האנטנה מהממיר (בד"כ מקור הבעיה).
במידה ואין ריצודים אז את צריך להזמין את HOT או YES שיתקינו איזולטור על הקו.
לפעמים הבעיה נפתרת או משתפרת אם מחברים בין אחד מהמפצלים הכסופים של HOT או YES לאדמה של הבית (אפשר גם לגוף של מכשיר חשמלי שמחובר לאדמה.
אפשרות נוספת שלפעמים עוזרת במידה ולממיר יש יציאת RF לכיוון הטלוויזיה היא לחבר את כבל ה- RF לטלוויזיה (רק על מנת לסדר את האדמות).
נתק את כל המכשירים מהטלוויזיה פרט לממיר.
נתק את כבל האנטנה מהממיר (בד"כ מקור הבעיה).
במידה ואין ריצודים אז את צריך להזמין את HOT או YES שיתקינו איזולטור על הקו.
לפעמים הבעיה נפתרת או משתפרת אם מחברים בין אחד מהמפצלים הכסופים של HOT או YES לאדמה של הבית (אפשר גם לגוף של מכשיר חשמלי שמחובר לאדמה.
אפשרות נוספת שלפעמים עוזרת במידה ולממיר יש יציאת RF לכיוון הטלוויזיה היא לחבר את כבל ה- RF לטלוויזיה (רק על מנת לסדר את האדמות).
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
זה לא משנה את העובדה שממיר יכול לגרום לבעיות ground loop אם הוא מחובר למסך ביחד עם ה- XBOX.ori80 כתב:תודה רבה אבל זה קורה לי גם עם הממיר וגם עם הXBOX...
בצע בבקשה את הבדיקה ואחר כך יהיה אפשר להגיע למסקנות (או לא).