האם יס \ הוט ישדרו את ערוצי DTT באיכות דיגיטלית ללקוחות ?
מישהו יודע האם מתאריך 01.08.2009 חברות יס\הוט ישדרו ללקוחותיה את ערוצי חבילת ה-DTT באיכות מתקדמת כמו זו שבעלי הממיר הDTT אמורים לקלוט ?
בינתיים בערוצים אלה , במיוחד 10 ו-22 לא רואה שום שינוי לטובה באיכות ומקווה מאוד שעם כניסת השידורים הדיגיטליים בערוצים אלה , האיכות תשתנה בצורה דרמטית .
בינתיים בערוצים אלה , במיוחד 10 ו-22 לא רואה שום שינוי לטובה באיכות ומקווה מאוד שעם כניסת השידורים הדיגיטליים בערוצים אלה , האיכות תשתנה בצורה דרמטית .
אתה מערבב שני דברים:
1. DTT-זה השידורים הדיגיטליים הקרקעיים ואותם אפשר לקלוט בחינם עם ממיר ייעודי ללא צורך בחשבון אצל יס או הוט.
2. yes or hot- הם חברות לשידורי תוכן פרימיום, ויש צורך לשלם להם.
1. DTT-זה השידורים הדיגיטליים הקרקעיים ואותם אפשר לקלוט בחינם עם ממיר ייעודי ללא צורך בחשבון אצל יס או הוט.
2. yes or hot- הם חברות לשידורי תוכן פרימיום, ויש צורך לשלם להם.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
תודה אבל באמת כנראה שלא היתי ברור בשאלה שלי .
כל מה שרשמת ידוע לי . חברות יס \ הוט משדרות היום גם את הערוצים שיועברו בצורה דיגיטלית כמו 10,11,22,33,99 . המקור כרגע הוא קליטה לוינית או RF רגילה .
האם בעקבות כניסת השידורים הקרקעיים יש סיכוי שגם השידורים של הערוצים שציינתי דרך חברות הוט \ יס ישתפרו בכל מה שנוגע לאיכותם ? מאמין שגם ליס וגם להוט יש את האמצעים לקלוט את השידורים הדיגיטליים ולהעביר אותם כדיגיטליים ללקוחות ועם זאת לשפר את איכות הקליטה בחמשת הערוצים האלה לכל הלקוחות הוט \ יס .
כל מה שרשמת ידוע לי . חברות יס \ הוט משדרות היום גם את הערוצים שיועברו בצורה דיגיטלית כמו 10,11,22,33,99 . המקור כרגע הוא קליטה לוינית או RF רגילה .
האם בעקבות כניסת השידורים הקרקעיים יש סיכוי שגם השידורים של הערוצים שציינתי דרך חברות הוט \ יס ישתפרו בכל מה שנוגע לאיכותם ? מאמין שגם ליס וגם להוט יש את האמצעים לקלוט את השידורים הדיגיטליים ולהעביר אותם כדיגיטליים ללקוחות ועם זאת לשפר את איכות הקליטה בחמשת הערוצים האלה לכל הלקוחות הוט \ יס .
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
לא נראה לי שהאיכות בDTT תעלה על האיכות שבה יס והוט מקבלות את הערוצים. היא אולי תעלה על האיכות שבה הן שולחות את הערוצים ללקוחות(וגם זה קשה לי להאמין), אבל לא נראה לי שעל האיכות שבה הן מקבלות את השידור.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
Jeff,
אתה טועה בהנחות היסוד שלך.
גם יס וגם הוט מקבלות מהרשות השניה את הערוצים 10+2 בחיבור דיגיטלי. את הערוצים של הראשון "הראשונה", יתכן מאוד שהם מקבלים אנלוגית עדיין, אבל ככל הנראה דרך חיבור SDI (קרי: 270Mbps).
כלומר, הם לא מורידים את זה מהלויין ומשדרים מחדש ללקוחות שלהם.
אין שום סיבה להאמין שאיכות הקליטה של לקוחות הכבלים והלויין ירגישו באיזה שהוא שינוי באיכות התמונה החל מאגוסט, וגם אין שום סיבה לחשוב שאיכות התמונה שהרשות השניה תוציא את השידורים תהיה טובה מזו של הוט או יס (רוחב הסרט שלהם קטן מאשר זה של שתי החברות השניות).
אתה טועה בהנחות היסוד שלך.
גם יס וגם הוט מקבלות מהרשות השניה את הערוצים 10+2 בחיבור דיגיטלי. את הערוצים של הראשון "הראשונה", יתכן מאוד שהם מקבלים אנלוגית עדיין, אבל ככל הנראה דרך חיבור SDI (קרי: 270Mbps).
כלומר, הם לא מורידים את זה מהלויין ומשדרים מחדש ללקוחות שלהם.
אין שום סיבה להאמין שאיכות הקליטה של לקוחות הכבלים והלויין ירגישו באיזה שהוא שינוי באיכות התמונה החל מאגוסט, וגם אין שום סיבה לחשוב שאיכות התמונה שהרשות השניה תוציא את השידורים תהיה טובה מזו של הוט או יס (רוחב הסרט שלהם קטן מאשר זה של שתי החברות השניות).
עופר , תודה על ההסבר המפורט .
אני חשבתי שהוט\ יס קולטים את השידורים האנלוגיים של חמשת הערוצים האלה ובהנחה שבנוסף לקליטה הרגילה , האנלוגית , החברות האלה יצטיידו עם אפשרות קליטה דיגיטלית כמו שיתאפשר מהראשון לאוגוסט , אז אולי גם הקליטה במקלטי הלקוחות תשתפר .
מה יקרה אם נגלה החל מ-02.08 שהשידורים הדיגיטליים מפיקים תמונה חלקה לחלוטין בערוץ 10 ו-22 בניגוד מוחלט למה שמקבים מיס \ הוט ? נקנה גם ממיר DTT ונעביר את הטלויזיה לערוץ AV אחר כדי לצפות באיכות גבוהה בערוצים 10,22,22,99,11 ?
אני חשבתי שהוט\ יס קולטים את השידורים האנלוגיים של חמשת הערוצים האלה ובהנחה שבנוסף לקליטה הרגילה , האנלוגית , החברות האלה יצטיידו עם אפשרות קליטה דיגיטלית כמו שיתאפשר מהראשון לאוגוסט , אז אולי גם הקליטה במקלטי הלקוחות תשתפר .
מה יקרה אם נגלה החל מ-02.08 שהשידורים הדיגיטליים מפיקים תמונה חלקה לחלוטין בערוץ 10 ו-22 בניגוד מוחלט למה שמקבים מיס \ הוט ? נקנה גם ממיר DTT ונעביר את הטלויזיה לערוץ AV אחר כדי לצפות באיכות גבוהה בערוצים 10,22,22,99,11 ?
- oferlaor
- מנהל

לא יודע איך אתה קולט את ערוצי 1,2,10 ביס או בהוט אבל אני רואה איכות מצויינת ביס.
אני צופה בכל הערוצים דרך ממיר YES-MAX-HD מחובר לכניסת HDMI של טלויזיה עם כבל HDMI 1.3a של חברת מונסטר . הטלויזיה שלי היא SAMSUNG 52A650 LCD .
אם ניקח כרפרנס איכות את ערוץ EUROSPORTHD שלו אני נותן ציון 9.5 מתוך 10 מבחינת איכות התמונה וערוץ MEZZO שהוא SD ומקבל ציון 8 מבחינת איכות , אז את ערוץ 10 ו-22 אני רואה באיכות של 6 וערוץ 11 באיכות של ציון 5 .אתה מחובר בצורה שונה ?
אם ניקח כרפרנס איכות את ערוץ EUROSPORTHD שלו אני נותן ציון 9.5 מתוך 10 מבחינת איכות התמונה וערוץ MEZZO שהוא SD ומקבל ציון 8 מבחינת איכות , אז את ערוץ 10 ו-22 אני רואה באיכות של 6 וערוץ 11 באיכות של ציון 5 .אתה מחובר בצורה שונה ?
oferlaor כתב:לא יודע איך אתה קולט את ערוצי 1,2,10 ביס או בהוט אבל אני רואה איכות מצויינת ביס....
- oferlaor
- מנהל

אתהסטתה משווה תפוחים לתפוזים.
הערוצים הללו הם sdtv. הם לעולם לא יראו טוב כמו HDTV בלי קשר לשיטת השידור.
הערוצים הללו הם sdtv. הם לעולם לא יראו טוב כמו HDTV בלי קשר לשיטת השידור.
ברור שאני לא מצפה לראות את ערוץ 10 או 22 באיכות HD ( בינתיים) כל עוד אין שם שידורים HDTV .
אבל מותר לי לרצות לראות את זה ברמת ה-SD של ערוצים איכותיים כמו MEZZO , CANALLE 5 ITALIA או TVE ?
למה בערוצים האלה איכות התמונה גבוהה מצורה משמעותית מהערוצים 10 , 22 , 11 , 33 , 99 שלנו ? לפי איכות התמונה שם אני משוכנה שהערוצים האלה לא משדרים בצורה אנלוגית .
למי שלא שם לב - הערוצים שלנו - 11,10 ו-22 הם בין הערוצים שאיכותם נמוכה יותר בחבילת יס . יש הרבה מאוד ערוצים זרים שאיכותם גבוהה בהרבה . [/b]
אבל מותר לי לרצות לראות את זה ברמת ה-SD של ערוצים איכותיים כמו MEZZO , CANALLE 5 ITALIA או TVE ?
למה בערוצים האלה איכות התמונה גבוהה מצורה משמעותית מהערוצים 10 , 22 , 11 , 33 , 99 שלנו ? לפי איכות התמונה שם אני משוכנה שהערוצים האלה לא משדרים בצורה אנלוגית .
למי שלא שם לב - הערוצים שלנו - 11,10 ו-22 הם בין הערוצים שאיכותם נמוכה יותר בחבילת יס . יש הרבה מאוד ערוצים זרים שאיכותם גבוהה בהרבה . [/b]
אי אפשר לשים את הערוצים האלו באותה רמה,
אני עםmaxHD ו50PV80
ערוץ 10 לטעמי הוא אולי ערוץ הSD עם האיכות הגבוהה ביותר,
ערוץ 2 משתנה- לעתים מגיע לערוץ 10 אבל רוב הזמן נראה פחות טוב,
ערוץ 1 פשוט זוועתי, לא רק התכנים מזוויעים בערוץ
אני עםmaxHD ו50PV80
ערוץ 1 פשוט זוועתי, לא רק התכנים מזוויעים בערוץ
- israelihero
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 452
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
ערוץ 1 תמיד נראה ונשמע נורא. אני מניח שהסיבה היא שלא החליפו את ציוד הציוד וההקלטה מאז שנות השמונים (הנחה בלבד).sagioto כתב:אי אפשר לשים את הערוצים האלו באותה רמה,
אני עםmaxHD ו50PV80
ערוץ 1 פשוט זוועתי, לא רק התכנים מזוויעים בערוץ...