איך אתם בוחרים סטרימר?
שמתי לב שככל שיוצאים יותר סטרימרים, רובם תומכים או נתמכים על ידי אותם חיבורים וקידודים,
מתי שאתם מחפשים סטרימר, מה אתם בודקים בו? אני אישית מחפש סטרימר שיתמוך בקידודים החדשים כיום, שההפעלה שלו פשוטה ונוחה, ושהמכשיר יעבוד כמו שצריך
חשבתי לקנות את הPLAYON!HD, מה אתם חושבים עליו? לא ראיתי שאנשים דיברו עליו בפורומים יותר מדי, אשמח לשמוע דעות
בתודה מראש
אריאל
מתי שאתם מחפשים סטרימר, מה אתם בודקים בו? אני אישית מחפש סטרימר שיתמוך בקידודים החדשים כיום, שההפעלה שלו פשוטה ונוחה, ושהמכשיר יעבוד כמו שצריך
חשבתי לקנות את הPLAYON!HD, מה אתם חושבים עליו? לא ראיתי שאנשים דיברו עליו בפורומים יותר מדי, אשמח לשמוע דעות
בתודה מראש
אריאל
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
צריך לבדוק מה מתאים לך...
חיבורים, נוחות תפעול, פורמטים חדשים (האם יש לך רסיבר תואם? או שאתה מתכנן לרכוש אחד כזה?)
כיום לדעתי - מי שישב עד כל על הגדר - ויכול להמתין עוד מעט - שווה לו, כי אמורים לצאת דגמים מעניינים. לא שמעת עליו הרבה - כי הוא עוד לא יצא.
הכלל הבסיסי לדעתי - לא קונים סטרימר שאין לו ביקורת מקצועית
חיבורים, נוחות תפעול, פורמטים חדשים (האם יש לך רסיבר תואם? או שאתה מתכנן לרכוש אחד כזה?)
כיום לדעתי - מי שישב עד כל על הגדר - ויכול להמתין עוד מעט - שווה לו, כי אמורים לצאת דגמים מעניינים. לא שמעת עליו הרבה - כי הוא עוד לא יצא.
הכלל הבסיסי לדעתי - לא קונים סטרימר שאין לו ביקורת מקצועית
סטרימר במחיר של 200$-250$ נראה לי הכיוון, הסרטים שאני מוריד הם x264, ככה שלמעשה אני רוצה שהסטירמר יתמוך בקבצי MKV ובפורמטי סאונד שלהם (בדר"כ DTS 5.1 או ac3)
יש לי רסיבר של דנון מלפני שלוש שנים, ככה שאני בספק אם הוא תומך בDTS-HD וכל הפורמטים החדשים, אז אם הסטרימר יכול לעשות downmix זה יעזור לא?
אני מתלבט בין הNMT לplayon!HD, אשמח לשמוע הצעות נוספות, עד כמה שידוע לי, הTvix6500 לא תומך בכתוביות בעברית
בגלל שיש לי המון סרטים (כ150 וגדל), וכ50גיגה של מוסיקה, אני רוצה שהממשק יהיה מסודר מאוד! האם קיים סטרימר שנותן לך את הבחירה של איכן למקם קבצים או איך לקרוא לתקייה שלהם? יש לי לא מעט שירים שהשם של האומן הוא "לא ידוע" או שם האומן + שם אחר, באייפוד זה יוצא נורא מבולגן והייתי רוצה להמנע מזה בסטרימר
יש לי רסיבר של דנון מלפני שלוש שנים, ככה שאני בספק אם הוא תומך בDTS-HD וכל הפורמטים החדשים, אז אם הסטרימר יכול לעשות downmix זה יעזור לא?
אני מתלבט בין הNMT לplayon!HD, אשמח לשמוע הצעות נוספות, עד כמה שידוע לי, הTvix6500 לא תומך בכתוביות בעברית
בגלל שיש לי המון סרטים (כ150 וגדל), וכ50גיגה של מוסיקה, אני רוצה שהממשק יהיה מסודר מאוד! האם קיים סטרימר שנותן לך את הבחירה של איכן למקם קבצים או איך לקרוא לתקייה שלהם? יש לי לא מעט שירים שהשם של האומן הוא "לא ידוע" או שם האומן + שם אחר, באייפוד זה יוצא נורא מבולגן והייתי רוצה להמנע מזה בסטרימר
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
טוב...ראשית, אתה חייב לקרוא קצת ביקורות על סטרימרים...Navivan כתב: עד כמה שידוע לי, הTvix6500 לא תומך בכתוביות בעברית
בגלל שיש לי המון סרטים (כ150 וגדל), וכ50גיגה של מוסיקה, אני רוצה שהממשק יהיה מסודר מאוד! האם קיים סטרימר שנותן לך את הבחירה של איכן למקם קבצים או איך לקרוא לתקייה שלהם? יש לי לא מעט שירים שהשם של האומן הוא "לא ידוע" או שם האומן + שם אחר, באייפוד זה יוצא נורא מבולגן והייתי רוצה להמנע מזה בסטרימר...
Tvix כמובן בעל תמיכה בעברית כך גם רוב מכשירי ה NMT למינהם (פופקורן, HDX...)
כמובן שאתה יכול לסדר את עץ הספריות שלך בכל צורה שתבחר + תמונת האלבום שתרצה וכו'
תתחיל לחפש בביקורות ולהתעדכן קצת.
במחיר שאתה מדבר עליו מכשירי ה NMT עונים לדרישות שלך.
אבל אם לכל המכשירים יש את אותם הרכיבים ( מכשירי ה NMT, אותם צ'יפ סט) ? אז מה בעצם ההבדל ביניהם?
בדביק בפורום הסתכלתי על "מזרימי-מדיה מבוססי SMP8630 ", לכל הסטרימרים ברשימה זו יש את אותם צ'יפים?
עריכה - טוב קראתי עוד על כל הסטרימרים, האם באמת לא קיים הבדל בין סטרימרים NMT שונים חוץ מחיבורים ומארז? האם קיימים סטרימרים יותר טובים מהNMT והאם שווה לחכות להם?
בדביק בפורום הסתכלתי על "מזרימי-מדיה מבוססי SMP8630 ", לכל הסטרימרים ברשימה זו יש את אותם צ'יפים?
עריכה - טוב קראתי עוד על כל הסטרימרים, האם באמת לא קיים הבדל בין סטרימרים NMT שונים חוץ מחיבורים ומארז? האם קיימים סטרימרים יותר טובים מהNMT והאם שווה לחכות להם?