חיבור DVD וממיר הוט לLCD ללא סקארט
שלום לכולם. קיבלתי היום את הLCD של סמסונג- ללא סקארט.
הממיר מחובר כרגע בקומפוזיט לקומפוזיט של הטלוויזיה. (אדום לבן צהוב)
איך לחבר גם את הDVD (פשוט, לא מקליט)? יש לי כבל קומפוננט והתכנון הראשוני היה לחבר את הדיווידי בקומפוננט ישיר למסך, אך קראתי שרשורים בהם נכתב כי יש לחבר את הממיר לDVD ואת הDVD לטלוויזיה-
אם כך- לחבר את הממיר בסקארט לדיווידי ואת הדיווידי לטלוויזיה בקומפוננט? זה יתן פתרון? ואז איך רואים בכל אחד מהמכשירים? העברת SOURCE?
שאלה נוספת ברשותכם- הםא יש טעם לקנות כבל סקארט לקומםוזיט לחיבור הממיר לטלוויזיה או שכבל קומםוזיט קטמםוזיט פשוט ייתן את אותה תוצאה?
תודדה לעונים ולעוזרים!
הממיר מחובר כרגע בקומפוזיט לקומפוזיט של הטלוויזיה. (אדום לבן צהוב)
איך לחבר גם את הDVD (פשוט, לא מקליט)? יש לי כבל קומפוננט והתכנון הראשוני היה לחבר את הדיווידי בקומפוננט ישיר למסך, אך קראתי שרשורים בהם נכתב כי יש לחבר את הממיר לDVD ואת הDVD לטלוויזיה-
אם כך- לחבר את הממיר בסקארט לדיווידי ואת הדיווידי לטלוויזיה בקומפוננט? זה יתן פתרון? ואז איך רואים בכל אחד מהמכשירים? העברת SOURCE?
שאלה נוספת ברשותכם- הםא יש טעם לקנות כבל סקארט לקומםוזיט לחיבור הממיר לטלוויזיה או שכבל קומםוזיט קטמםוזיט פשוט ייתן את אותה תוצאה?
תודדה לעונים ולעוזרים!
איך לחבר גם את הDVD (פשוט, לא מקליט)? יש לי כבל קומפוננט והתכנון הראשוני היה לחבר את הדיווידי בקומפוננט ישיר למסך, אך קראתי שרשורים בהם נכתב כי יש לחבר את הממיר לDVD ואת הDVD לטלוויזיה- תן לינק
אם כך- לחבר את הממיר בסקארט לדיווידי ואת הדיווידי לטלוויזיה בקומפוננט? זה יתן פתרון?אני לא מכיר שום DVD רגיל עם כניסת אות. וזה גם לא ית לך כלום.
שאלה נוספת ברשותכם- הםא יש טעם לקנות כבל סקארט לקומםוזיט לחיבור הממיר לטלוויזיה או שכבל קומםוזיט קטמםוזיט פשוט ייתן את אותה תוצאה? חיובי - אותה תוצאה
/quote]
אם כך- לחבר את הממיר בסקארט לדיווידי ואת הדיווידי לטלוויזיה בקומפוננט? זה יתן פתרון?אני לא מכיר שום DVD רגיל עם כניסת אות. וזה גם לא ית לך כלום.
שאלה נוספת ברשותכם- הםא יש טעם לקנות כבל סקארט לקומםוזיט לחיבור הממיר לטלוויזיה או שכבל קומםוזיט קטמםוזיט פשוט ייתן את אותה תוצאה? חיובי - אותה תוצאה
/quote]
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
אם כן- מה הפתרון?
אם לא לחבר את הממיר לDVD ואת הDVD לטלוויזיה בקומפוננט, מה הפתרון? חיבור בנפרד של כל מכשיר?
(ממיר לטלוויזיה בקומפוזיט, DVD לטלוויזיה בקומפוננט?)
תודה...
(ממיר לטלוויזיה בקומפוזיט, DVD לטלוויזיה בקומפוננט?)
תודה...
סקארט ממיר לסקארט DVD
אבל האם החיבור קומפוננט של הDVD לטלוויזיה לא יפגע בשידור מהממיר (שכאמור יכול להתחבר רק עם קומפוזיט לטלוויזיה)
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
Re: סקארט ממיר לסקארט DVD
אין קשר בין שניהם, כניסות שונות במסך.d195 כתב:אבל האם החיבור קומפוננט של הDVD לטלוויזיה לא יפגע בשידור מהממיר (שכאמור יכול להתחבר רק עם קומפוזיט לטלוויזיה)...
איזה מסך יש לך? אולי יש אפשרות לחבר ס-וידאו?