Popcorn A100 קופא בחיבור של דיסק חיצוני
שלום חברים
יש לי כונן פנימי 500GB בנגן שלעולם לא נתקע לי או קפא לי בניגון כל סוגי הקבצים
הבעיה שלי מתחילה כאשר אני מחבר דיסק חיצוני USB 2.5 ( יש לי 2 כאלו גם SATA וגם IDE) לאחר פרק זמן מסויים הסרט פשוט קופא והמכשיר לא מגיב אלא לניתוק החשמל ואז הוא חוזר
זה קרה לי גם בהעתקת קבצים מהדיסקים החיצוניים לדיסק הפנימי
האם עוד מישהו נתקל בתופעה הזו ? האם יש פתרון ?
תודה מראש לעוזרים
יש לי כונן פנימי 500GB בנגן שלעולם לא נתקע לי או קפא לי בניגון כל סוגי הקבצים
הבעיה שלי מתחילה כאשר אני מחבר דיסק חיצוני USB 2.5 ( יש לי 2 כאלו גם SATA וגם IDE) לאחר פרק זמן מסויים הסרט פשוט קופא והמכשיר לא מגיב אלא לניתוק החשמל ואז הוא חוזר
זה קרה לי גם בהעתקת קבצים מהדיסקים החיצוניים לדיסק הפנימי
האם עוד מישהו נתקל בתופעה הזו ? האם יש פתרון ?
תודה מראש לעוזרים
גם אצלי אין בעיה עם חיבור דיסק 2.5 חיצוני לפופקורן 100 ללא חיבור חיצוני לחשמל.
אף אחד משני הדיסקים לא מוזן חשמלית כי אין צורך
לשני המגיבים מעליי שאלה , האם בנוסף לדיסק החיצוני יש לכם גם דיסק פנימי כי קראתי בכמה פורומים בח"ול שיכול להיות שהדיסק הפנימי כשהוא קיים משמש ל BUFFERING לניגון מדיסק חיצוני ויכול להיות שבאיזה שהוא שלב הוא פשוט מפסיק להסתובב ואז התמונה קופאת והמכשיר מפסיק להגיב.
לשני המגיבים מעליי שאלה , האם בנוסף לדיסק החיצוני יש לכם גם דיסק פנימי כי קראתי בכמה פורומים בח"ול שיכול להיות שהדיסק הפנימי כשהוא קיים משמש ל BUFFERING לניגון מדיסק חיצוני ויכול להיות שבאיזה שהוא שלב הוא פשוט מפסיק להסתובב ואז התמונה קופאת והמכשיר מפסיק להגיב.
כי יש דיסקים שלא עובדים טוב עם הפופקורן, אולי זאת הבעייה.yehudabb כתב:שני הדיסקים החיצוניים שלי הם ג'נריים, כלומר דיסק 2.5" שנקנה בנפרד ומארז חיצוני בתוכו הותקן הדיסק
עליי לציין שבכל התקן אחר ( מחשב נייח\נייד\WDTV) הם מתפקדים בצורה מושלמת...