הם כמובן הגיעו התקינו הכל ומצוין...
לאחר מספר ימים הוא קיבל מתנה מסגרת תמונות דיגיטלית, אלו שמחליפות את התמונות המסורתיות שמניחים על השידה בטח אתם מכירים על מה אני מדבר.
הנקודה היא שכעבור זמן לא רב השלט הפסיק לתפקד מול הממיר ולא הצליח להחליף תחנות.
באו משירות HOT, החליפו ממיר, החליפו שלט והפלא ופלא לא עזר.
הגיע טכנאי ותיק או טכנאי בכיר שגירד בראש, חיפש חיפש ואז הפליץ את הסיבה הבאה: המסגרת הדיגיטלית יוצרת הפרעות לשלט. הפתרון שלו היה פשוט, ננתק את הממיר ונעביר אותו למקום שבו הוא לא יראה את המסגרת.
כשהוא סיפר לי את זה כמובן גיחכתי שזה שטויות אבל מאחר וזה לכאורה פתר את הבעיה אז לא ממש התעמקתי עם זה כל עוד חמי מאושר --> אשתי מאושרת --> אני מאושר.
אבל לא לעולם חוסן ובאחד הימים ניסיתי לזפזפ והשלט לא עבד. שאלתי את חמי לפשר המצב (ואז הבנתי גם מדוע חמי ניתק את המסגרת, הרי הוא ביאושו הלך באופן הגיוני לפתרון הקצוני וניתק את המסגרת מהחשמל כדי שתמנע הפרעות.... ואני לתומי לרגע חשבתי שזה משהו נגדי כי אחת התמונות שם הייתה גם שלי....) והוא סיפר לי שאחרי שאותו תכנאי "תיקן" לו את ז,ה מספר ימים אחר כך זהשוב הפסיק לתפקד ושהוא שדיבר עם הוט שהמשיכו לפלצן ולחרטט אותו שכנראה גם הטלויזיה עצמה מייצרת הפרעות לשלט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז הם הציעו לו תמורת סכום סימלי עינית שתצור מרחק בין הממיר לטלויזיה......... (ופה הייתי מנדב קללה עסיסית, אבל מפאת כבוד מנהלי הפורום וכבוד הפורום אני אמנע מכך.... אבל... צונזר).
בקיצור זה כבר עיצבן אותי (חמי לא היה מאושר --> אשתי לא הייתה מאושרת --> אני לא הייתי מאושר).
נכנסתי לאינטרנט, ראיתי איך מסנכרנים את השלט לממיר (מנתקים את החשמל, מחזירים את החשמל, מחכים לספרות של השעון, מדליקים את הממיר, לוחצים הרבה זמן על HOT בשלט). עשיתי את זה והפלא ופלא.... הכל עובד!!!!! וואו!!!! איזה קסם!!!! אני חייב לפתוח סטארט אפ על זה!!!.
חמי באותו רגע עמד המום מול פלאי הטכנולוגיה (וכנראה הודה בלבו על מזלו שנפל בחלקו חתן כל כך מוכשר).
שוב כמובן לא לעולם חוסן, הסנכרון בינהם נעלם באיזה שלב (לפי דעתי חמי לוחץ שם על איזה כפתור שהורס את זה.. עוד לא חקרתי את זה לעומק אבל גם זה ייקרה.) אבל חזרה על ההליך הקודם שוב פתר את זה. וכעת הכל עובד כשורה (עכשיו חמי מאושר --> אשתי מאושרת --> אני מאושר).
בהמשך עוד נכנסתי לאינטרנט הורדתי את הקודים של הטלויזיה (כי כמובן הטכנאי לא ממש הצליח לסנכרן את הטלויזיה לשלט וחמי נאלץ להתמודד עם שני שלטים, אחד לטלויזיה, אחד לממיר).
וכעת חמי ממש מאושר --> אשתי ממש מאושרת --> אני מאושר
לבסוף הבנתי מדוע כשאותו טכנאי הזיז את הממירלמיקום החדש "שבו הוא לא רואה את המסגרת" זה פתר את הבעיה.... הוא ניתק אותו מהחשמל ולמעשה בלא יודעין ביצע את התהליך לסנכרון השלט מול הממיר (אני חייב להודות שלא כל כך הבנתי בזמנו מדוע זה פתר את הבעיה)
מוסר השכל:
HOT **** של שירות (אל תמחקו את זה בבקשה זאת לא קללה זה תיאור מדוייק לרמת השירות)
טכנאי HOT ממש לא מקצועיים שלא לאמר שקרנים.
לא לקבל את כל החירטוטים שלהם, להשתדל להתייעץ עם חברים\קרובים וכו....
מעניין אם קיימת בעיה מובנית בין השלטים לממיר הזה שגורמת לבעיה ומעניין כמה עוד אנשים שלמו על השטויות של HOT.