פשוט חוצפה של HOT. גגגגגנננננבבבבביייייםםםםם

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
Star-Blazer פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1104
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #1 

חמי קנה טלויזיה HD ומאחר ורצה גם לחוות את עצם הצפיה של HD פנה ל - HOT ורכש את חבלת ה - HD עם הממיר המתאים.
הם כמובן הגיעו התקינו הכל ומצוין...
לאחר מספר ימים הוא קיבל מתנה מסגרת תמונות דיגיטלית, אלו שמחליפות את התמונות המסורתיות שמניחים על השידה בטח אתם מכירים על מה אני מדבר.

הנקודה היא שכעבור זמן לא רב השלט הפסיק לתפקד מול הממיר ולא הצליח להחליף תחנות.
באו משירות HOT, החליפו ממיר, החליפו שלט והפלא ופלא לא עזר.

הגיע טכנאי ותיק או טכנאי בכיר שגירד בראש, חיפש חיפש ואז הפליץ את הסיבה הבאה: המסגרת הדיגיטלית יוצרת הפרעות לשלט. הפתרון שלו היה פשוט, ננתק את הממיר ונעביר אותו למקום שבו הוא לא יראה את המסגרת.

כשהוא סיפר לי את זה כמובן גיחכתי שזה שטויות אבל מאחר וזה לכאורה פתר את הבעיה אז לא ממש התעמקתי עם זה כל עוד חמי מאושר --> אשתי מאושרת --> אני מאושר.

אבל לא לעולם חוסן ובאחד הימים ניסיתי לזפזפ והשלט לא עבד. שאלתי את חמי לפשר המצב (ואז הבנתי גם מדוע חמי ניתק את המסגרת, הרי הוא ביאושו הלך באופן הגיוני לפתרון הקצוני וניתק את המסגרת מהחשמל כדי שתמנע הפרעות.... ואני לתומי לרגע חשבתי שזה משהו נגדי כי אחת התמונות שם הייתה גם שלי....) והוא סיפר לי שאחרי שאותו תכנאי "תיקן" לו את ז,ה מספר ימים אחר כך זהשוב הפסיק לתפקד ושהוא שדיבר עם הוט שהמשיכו לפלצן ולחרטט אותו שכנראה גם הטלויזיה עצמה מייצרת הפרעות לשלט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז הם הציעו לו תמורת סכום סימלי עינית שתצור מרחק בין הממיר לטלויזיה......... (ופה הייתי מנדב קללה עסיסית, אבל מפאת כבוד מנהלי הפורום וכבוד הפורום אני אמנע מכך.... אבל... צונזר).
בקיצור זה כבר עיצבן אותי (חמי לא היה מאושר --> אשתי לא הייתה מאושרת --> אני לא הייתי מאושר).

נכנסתי לאינטרנט, ראיתי איך מסנכרנים את השלט לממיר (מנתקים את החשמל, מחזירים את החשמל, מחכים לספרות של השעון, מדליקים את הממיר, לוחצים הרבה זמן על HOT בשלט). עשיתי את זה והפלא ופלא.... הכל עובד!!!!! וואו!!!! איזה קסם!!!! אני חייב לפתוח סטארט אפ על זה!!!.

חמי באותו רגע עמד המום מול פלאי הטכנולוגיה (וכנראה הודה בלבו על מזלו שנפל בחלקו חתן כל כך מוכשר).

שוב כמובן לא לעולם חוסן, הסנכרון בינהם נעלם באיזה שלב (לפי דעתי חמי לוחץ שם על איזה כפתור שהורס את זה.. עוד לא חקרתי את זה לעומק אבל גם זה ייקרה.) אבל חזרה על ההליך הקודם שוב פתר את זה. וכעת הכל עובד כשורה (עכשיו חמי מאושר --> אשתי מאושרת --> אני מאושר).

בהמשך עוד נכנסתי לאינטרנט הורדתי את הקודים של הטלויזיה (כי כמובן הטכנאי לא ממש הצליח לסנכרן את הטלויזיה לשלט וחמי נאלץ להתמודד עם שני שלטים, אחד לטלויזיה, אחד לממיר).

וכעת חמי ממש מאושר --> אשתי ממש מאושרת --> אני מאושר :mrgreen:

לבסוף הבנתי מדוע כשאותו טכנאי הזיז את הממירלמיקום החדש "שבו הוא לא רואה את המסגרת" זה פתר את הבעיה.... הוא ניתק אותו מהחשמל ולמעשה בלא יודעין ביצע את התהליך לסנכרון השלט מול הממיר (אני חייב להודות שלא כל כך הבנתי בזמנו מדוע זה פתר את הבעיה)

מוסר השכל:
HOT **** של שירות (אל תמחקו את זה בבקשה זאת לא קללה זה תיאור מדוייק לרמת השירות)
טכנאי HOT ממש לא מקצועיים שלא לאמר שקרנים.
לא לקבל את כל החירטוטים שלהם, להשתדל להתייעץ עם חברים\קרובים וכו....
מעניין אם קיימת בעיה מובנית בין השלטים לממיר הזה שגורמת לבעיה ומעניין כמה עוד אנשים שלמו על השטויות של HOT.
נערך לאחרונה על ידי Star-Blazer ב 27/07/2009 9:30, נערך פעם 1 בסך הכל.

domnin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 420
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

אם הטכנאים של הוט היו מוכשרים וחכמים, הם היו מהנדסים בחברת הי-טק ולא
מתרוצצים בחום בשביל שכר מינימום 8)

אבל כן, שירות הלקוחות בהוט מורכב מאנשים די טיפשים ברובם (סליחה מראש
מהנבונים שבהם). ולדעתי, עם מה שבתי הספר מיצרים בשנים האחרונות, המצב
רק ילך ויחמיר. העם שלנו הופך לעם של כסילים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78847
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #3 

1. לא מקובל השימוש בשפה שהשתמשת בה.
אבקש לערוך את השפה או שהשרשור יועלם.

2. הפרעות IR בהחלט יכולות להיות קיימות. שמענו כבר על מסכים דקים וגם על דברים אחרים שמייצרים רעש IR שגורם לבעיות כאלה.

הדרך לבדוק את זה היא פשוטה - פשוט מתקרבים לממיר ואם זו הבעיה אז ממרחק קצר זה צריך להפעיל את הממיר בכ"ז...

3. שאלה דבילית, האם ניסית להחליף את הבטריות בשלט? קנה דורסל ותקע בשלט ובדוק אותו. שווה גם לבדוק את המגעים בשלט. נשמע לי שהבעיה היא דווקא בצד שלו...

Star-Blazer פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

1. צונזר\שונה
2. יש הבדל בין הפרעות\רעשים לזה שכלום לא עובד.... הפרעות רעשים זה אומר שפעם עובד פעם לא עובד מקרוב כפי שאמרת יעבוד ומרחוק פחות יעבוד. לאור, הכל הוחשך למעט הממיר.... לא עבד עדיין כלום, שום תגובה מהממיר. כפי שאמרתי בסופו של דבר הבעיה נפתרה על ידי סנכרון מחדש של השלט לממיר.
3. ניסיתי להחליף סוללות\שלט.
4. אני עדיין חושב שהם ניצלו את המצב שעמד מולם אדם פחות טכני, הם לא ידעו מה בדיוק גורם לזה (אני עדיין לא מבין למה מדי פעם יוצא שנעלם הסנכרון בין המממיר לשלט) והתחילו לחפש רוחות רפאים ולחרטט....

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #5 

לי ישנה בעיה דומה ,מתי שאני מפעיל בLCD LG את החיישן החכם השלט של הוט מפסיק לעבוד .
בקשר לשירות של הוט ...... אחד הגרועים ביותר !! פשוט זוועה :?

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #6 

אם זה ממיר HD אין לו בעיה לעבוד עם השלטים של הוט. השאלה היא מה בידיוק מפסיק לעבוד כל כמה ימים - ההתאמה שלו עם הטלויזיה או השלט לגמרי מפסיק לתפקד. שתי בעיות עם פתרונות שונים. כל התיאור שלך מבולגן מאוד ולא מסביר מה הבעיה ונראה שהוט הבינו שהתקלה היא א' ואתה כל הזמן פותר תקלה ב'...

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים

שליחה #7 

פשוט מדהים שהחברה הזאת עדיין קיימת :evil:
Silence speaks louder than words

Star-Blazer פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

levikon כתב:אם זה ממיר HD אין לו בעיה לעבוד עם השלטים של הוט. השאלה היא מה בידיוק מפסיק לעבוד כל כמה ימים - ההתאמה שלו עם הטלויזיה או השלט לגמרי מפסיק לתפקד. שתי בעיות עם פתרונות שונים. כל התיאור שלך מבולגן מאוד ולא מסביר מה הבעיה ונראה שהוט הבינו שהתקלה היא א' ואתה כל הזמן פותר תקלה ב'...
...
הבעיה היא כך:
אובד הסנכרון בין השלט לממיר.
השלט תקין, הוא ממשיך להפעיל את הטלויזיה, הבעיה היא מול הממיר, הממיר מפסיק להגיב לשלט. השיטה היחידה לתקן את זה היא לבצע פעם נוספת את הליך הסנכרון, כפי שתארתי, בין השלט לממיר.

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

Star-Blazer כתב:
levikon כתב:אם זה ממיר HD אין לו בעיה לעבוד עם השלטים של הוט. השאלה היא מה בידיוק מפסיק לעבוד כל כמה ימים - ההתאמה שלו עם הטלויזיה או השלט לגמרי מפסיק לתפקד. שתי בעיות עם פתרונות שונים. כל התיאור שלך מבולגן מאוד ולא מסביר מה הבעיה ונראה שהוט הבינו שהתקלה היא א' ואתה כל הזמן פותר תקלה ב'...
...
הבעיה היא כך:
השלט תקין, הוא ממשיך להפעיל את הטלויזיה, הבעיה היא מול הממיר, הממיר מפסיק להגיב לשלט. השיטה היחידה לתקן את זה היא לבצע פעם נוספת את הליך הסנכרון, כפי שתארתי, בין השלט לממיר.
...
אבל פעולה כזאת לא קיימת. השלט מסונכרן במפעל אל הממיר, ומה שניתן לבצע זה לסנכרן אותו לטלויזיה...

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #10 

חח אני קורא את הסיפור הזה ובכלל לא מתפלא...
היה לי הוט .. גרתי קרוב לים.... והיו לי מספר ערוצים עם תמונה מושלגת...
טכנאי הגיע, שיחק עם הממיר, עבר לטלוויזיה , כיבה הדליק ולא השתנה כלום

סיים והכריז "תשמע זה כנראה הרדאר של חיל הים מפריע לשידור אצלך"... 8O

jaksirak
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1397
שם מלא: קובי כהן
נתן תודות: 139 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

שליחה #11 

dizingof כתב:חח אני קורא את הסיפור הזה ובכלל לא מתפלא...
היה לי הוט .. גרתי קרוב לים.... והיו לי מספר ערוצים עם תמונה מושלגת...
טכנאי הגיע, שיחק עם הממיר, עבר לטלוויזיה , כיבה הדליק ולא השתנה כלום

סיים והכריז "תשמע זה כנראה הרדאר של חיל הים מפריע לשידור אצלך"... 8O
...

חחחח צריך להקליט ולשלוח למנכ"ל הוט
בברכה קובי כהן

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים

שליחה #12 

והוא יהיה גאה כל כך בטכנאי המקורי והמבריק, עד שיתן לו העלאה...
Silence speaks louder than words

Star-Blazer פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

levikon כתב:
Star-Blazer כתב:
...
הבעיה היא כך:
...
אבל פעולה כזאת לא קיימת. השלט מסונכרן במפעל אל הממיר, ומה שניתן לבצע זה לסנכרן אותו לטלויזיה...
...
זהו, גם אני חשבתי כך אבל כעת אני חושב שזה אחרת, הרי להוט יש מגוון רחב של שלטים, ושים לב כשהם מחליפים ממירים הם לא מחליפים את השלטים. לפי דעתי בממיר עצמו יושבים בזכרון מגוון השלטים שיש להוט ובפעולת הסנכרון נבחר בממיר השלט מולו יעבוד הממיר.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

הוט

שליחה #14 

שלום לכולם .

אני למדתי דבר אחד בחיים .
מה שלא טוב מחליפים . תאמינו לי שזה לבסוף חוסך המון המון דברים מסביב.

יום טוב .

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #15 

קירוב לבבות של הוט - עכשיו כולכם ממש מאושרים :wink:

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

Star-Blazer כתב:
levikon כתב:
Star-Blazer כתב:
...
הבעיה היא כך:
...
...
זהו, גם אני חשבתי כך אבל כעת אני חושב שזה אחרת, הרי להוט יש מגוון רחב של שלטים, ושים לב כשהם מחליפים ממירים הם לא מחליפים את השלטים. לפי דעתי בממיר עצמו יושבים בזכרון מגוון השלטים שיש להוט ובפעולת הסנכרון נבחר בממיר השלט מולו יעבוד הממיר.
...
בוא נעשה קצת סדר. להוט יש שני סוגי שלטים - כאלה שכתוב עליהם במרכז OK וכאלה שכתוב עליהם SELECT. מכיוון שלממיר HD מתאים רק שלט SELECT, זה גם השלט שיש לך. אין כזה דבר פעולה של סנכרון שלט מול הממיר, אלה רק מול הטלויזיה. השלט מותאם מראש לממיר. אם אתה מקיש איזשהו קוד אתה מתאים אותו לטלויזיה. האם החליפו לך גם את הממיר וגם את השלט?

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

ההתמחות הגדולה של הוט ,ובזה הם ממש מקצועיים זה בעיות התנתקות מהחברה ,
בושה וחרפה שקיימת כזו חברה עם כזו רמת שירות .
ואולי מי שאשם זה אנחנו הצרכנים...

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

shay820 כתב:ההתמחות הגדולה של הוט ,ובזה הם ממש מקצועיים זה בעיות התנתקות מהחברה ,
...
מתי היית מנוי של הוט? עם כל הירידות פה על הוט, ואני די בטוח שכל הלקוחות האלה נמצאים כבר שנים ביס... ממליץ לך לעיין בשרשור הזה:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

levikon כתב:
shay820 כתב:ההתמחות הגדולה של הוט ,ובזה הם ממש מקצועיים זה בעיות התנתקות מהחברה ,
...
מתי היית מנוי של הוט? עם כל הירידות פה על הוט, ואני די בטוח שכל הלקוחות האלה נמצאים כבר שנים ביס... ממליץ לך לעיין בשרשור הזה:

...
אני עדיין מנוי שלהם
ואני בטוח שהשירות של החברה המתחרה לא הרבה יותר טוב (n)

levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

shay820 כתב:
levikon כתב:
...

...
אני עדיין מנוי שלהם
ואני בטוח שהשירות של החברה המתחרה לא הרבה יותר טוב (n)
...
אז יש לך איזה בעיות ספציפיות איתם או משהו? אם זה עניין של ניתוק, יש חוק שעוסק בזה. מאוד פשוט.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”