האם אני זקוק לDTT

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Navivan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן, בעקבות רפורמת השידורים החדשה מתחילים לדבר על מכשירים מסויימים בעלי כושר הקלטה או קליטת שידורים דיגיטליים בישראל, זה גרם לי לחשוב, האם לא בסך הכל השידורים האלה הם שידורים "בחינם" של ערוצים 1,2,10,99,33?
האם בתור לקוח של יס, שלא מתכוון להתנתק מהשירות ( אם כמובן הDTT הוא באמת רק 5 ערוצים) צריכים לעניין כל הפונקציות שקשורות לשידורים אלה במכשירים כגון טלויזיות, ממירים או מזרימדיות?
אני חשבתי לקנות סטרימר, האם יש לי איזו שהיא סיבה להתעניין בסטרימר שתומך ב DTT כלקוח של יס?

מקווה שתוכלו לעזור לי לסדר את מחשובותי
בתודה מראש
אריאל

Jeff
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

המקרה היחיד שחושב עליו לגבי רכישת סטרימר בעל יכולות של קליטת שידורי DTT זה רק אם תרצה להקליט בסטרימר את השידורים הדיגיטליים של הערוצים האלה , כל זה בהנחה שקיים סטרימר שיכול לקלוט את השידורים של האזור שלנו .
סיבה נוספת יכולה להיות איכות הקליטה שאמורה להיות טובה מאוד עד מצויינת ב-DTT אבל לדעתי גם יס וגם הוט ישדרו את הערוצים האלה באיכות טובה יותר מבעבר בזכות השידורים הדיגיטליים שיתחילו בשבוע הבא .

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #3 

Jeff כתב:המקרה היחיד שחושב עליו לגבי רכישת סטרימר בעל יכולות של קליטת שידורי DTT זה רק אם תרצה להקליט בסטרימר את השידורים הדיגיטליים של הערוצים האלה , כל זה בהנחה שקיים סטרימר שיכול לקלוט את השידורים של האזור שלנו .
סיבה נוספת יכולה להיות איכות הקליטה שאמורה להיות טובה מאוד עד מצויינת ב-DTT אבל לדעתי גם יס וגם הוט ישדרו את הערוצים האלה באיכות טובה יותר מבעבר בזכות השידורים הדיגיטליים שיתחילו בשבוע הבא .
...
הם כבר משדרים אותם ממקור דיגיטלי לדעתי, לא?

Navivan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

אבל אני, בתור בעל YESMAXHD, אני בספק שאני בכלל אקנה ממיר DTT, האם אני מפספס משהו, או שבאמת לא אמור להיות לי כל עניין בזה?

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

Navivan כתב:אבל אני, בתור בעל YESMAXHD, אני בספק שאני בכלל אקנה ממיר DTT, האם אני מפספס משהו, או שבאמת לא אמור להיות לי כל עניין בזה?
...
אמור להיות לך עניין כלכלי, כי ברגע שייכנס ה DTT סביר להניח שחברות הכבלים / לווין יצטרכו להתגמש, וזה יפעל גם לטובת לקוחות שרוצים להמשיך "להנות" משירותיהם.
מעבר לזה - אם אתה צריך את שידורי yes, אז באמת אין לך עניין.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #6 

בקצרה - לא צריך לעניין אותך - ברגע שיש לך דרך אחרת לקבל את הערוצים הללו - זה ממש לא משנה.

Navivan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

סבבה תודה רבה על העזרה

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”