התנצלותי הכנה לחן הראל מסמליין
-
sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
חן שלום .
ברצוני להתנצל על גבי דפי הפורום על התבטאותי שלא הייתה במקום לגבי חן האירוע בארמגדון .
איני מפקפק בידע שלך , כנראה שמתוך לחץ נאמרו דברים לא מדויקים ואני מקבל זאת . אני בטוח שחברי הפורום שנכחו הבינו מתי מדובר בטעות מלחץ והתרשמו לטובה מהידע שהופגן .
הפורום נותן לעיתים במה לדברים שאולי קשה יותר להגיד באופן פרונטלי , ועל שימוש בבמה זו להשתלחות אני מתנצל .
מקווה שתקבל את התנצלותי
שגיא לוי
sagyle
ברצוני להתנצל על גבי דפי הפורום על התבטאותי שלא הייתה במקום לגבי חן האירוע בארמגדון .
איני מפקפק בידע שלך , כנראה שמתוך לחץ נאמרו דברים לא מדויקים ואני מקבל זאת . אני בטוח שחברי הפורום שנכחו הבינו מתי מדובר בטעות מלחץ והתרשמו לטובה מהידע שהופגן .
הפורום נותן לעיתים במה לדברים שאולי קשה יותר להגיד באופן פרונטלי , ועל שימוש בבמה זו להשתלחות אני מתנצל .
מקווה שתקבל את התנצלותי
שגיא לוי
sagyle
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
גם אני פעם לכלכתי על lastprice פה בפורום, הם התקשרו אלי כי נעלבו שקראתי לנציגי לקוחות שלהם קופים.
תאמת באותו רגע הרגשתי חוסר נעימות.
אבל הובטח מספר מסויים של ימי עסקים והם חרגו משמעותית מההבטחה, וגם הם שיגעו אותי וגרמו לי לטירטורים סתם.
תאמת באותו רגע הרגשתי חוסר נעימות.
אבל הובטח מספר מסויים של ימי עסקים והם חרגו משמעותית מההבטחה, וגם הם שיגעו אותי וגרמו לי לטירטורים סתם.
יצאת גברsagyle כתב:חן שלום .
מקווה שתקבל את התנצלותי
שגיא לוי
sagyle...
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
הייתי באירוע ,רואים מרצינות של חן שהוא אוהב את מקצוע ההדרכה והוא מעביר
בצורה מעולה את החומר .לדעתי במפגשים כאילו צריך קצת לצמצם את התיאוריה ולהתמקד
בעיקר
בכל מקרה אהבתי את ההדרכה שלך -רואים שאתה מקצוען אמיתי

בצורה מעולה את החומר .לדעתי במפגשים כאילו צריך קצת לצמצם את התיאוריה ולהתמקד
בעיקר
בכל מקרה אהבתי את ההדרכה שלך -רואים שאתה מקצוען אמיתי
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אין ספק שחן הראל מפגין ידע נרחב בתחום .
אחד האנשים הבודדים שאני מכיר שנכנס לפרטי פרטים .
תאמינו לי ככה הוא היה עוד בימים שניהל את הוליווד הרצליה . כל מה שהוא היה מוכר זה היה עם הסבר מפורט וקפדני .
כן ירבו עוד אנשים כאלה.
אחד האנשים הבודדים שאני מכיר שנכנס לפרטי פרטים .
תאמינו לי ככה הוא היה עוד בימים שניהל את הוליווד הרצליה . כל מה שהוא היה מוכר זה היה עם הסבר מפורט וקפדני .
כן ירבו עוד אנשים כאלה.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"