בקשת ייעוץ בקניית מחשב נייד
שלום,
אני מחפש מחשב נייד עם צג גדול, בתקציב של כ- 3.5K (אפשר עם חריגות קלות). המחשב הוא לצרכים בסיסיים ולא חייב להיות מתקדם, המשקל גם אינו חשוב. מה שכן חשוב – מצלמה מובנית ותקשורת WIFI.
מצאתי ב-ZAP מחשב Toshiba Satellite L350-184 שעונה על הדרישות – אם מישהו מכיר אותו, אודה על הבעת דעת עליו. אם יש המלצות על מחשבים אחרים (טובים יותר או דומים) - אשמח לשמוע.
ועוד - אבקש המלצות על חנות אמינה בגוש דן בה כדאי לקנות את המחשב.
בתודה
ויטלי
אני מחפש מחשב נייד עם צג גדול, בתקציב של כ- 3.5K (אפשר עם חריגות קלות). המחשב הוא לצרכים בסיסיים ולא חייב להיות מתקדם, המשקל גם אינו חשוב. מה שכן חשוב – מצלמה מובנית ותקשורת WIFI.
מצאתי ב-ZAP מחשב Toshiba Satellite L350-184 שעונה על הדרישות – אם מישהו מכיר אותו, אודה על הבעת דעת עליו. אם יש המלצות על מחשבים אחרים (טובים יותר או דומים) - אשמח לשמוע.
ועוד - אבקש המלצות על חנות אמינה בגוש דן בה כדאי לקנות את המחשב.
בתודה
ויטלי
ויטלי
היי ויטלי,
לא כל כך מכיר את הטושיבה אבל שבוע שעבר קניתי לאבא שלי נייד של לנובו
יצא משהו כמו 3.5K כולל תיק.
הדגם הוא G530, זה דגם חדש שנכנס לארץ (קנינו באופיס דיפו)
עם 4GB זכרון
מסך 15.4 אינץ'
320GB HDD
עם מצלמה ועוד כל מני שטויות שאני לא זוכר כי הוא לא לידי...
אחלה מחשב ומריץ ויסטה חלק, למרות שאני הולך לשנמך אותו לXP
לא כל כך מכיר את הטושיבה אבל שבוע שעבר קניתי לאבא שלי נייד של לנובו
יצא משהו כמו 3.5K כולל תיק.
הדגם הוא G530, זה דגם חדש שנכנס לארץ (קנינו באופיס דיפו)
עם 4GB זכרון
מסך 15.4 אינץ'
320GB HDD
עם מצלמה ועוד כל מני שטויות שאני לא זוכר כי הוא לא לידי...
אחלה מחשב ומריץ ויסטה חלק, למרות שאני הולך לשנמך אותו לXP
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אני קניתי דרך מישהו שנותן שרותי מחשוב לחברות
אבל השרות עצמו של אומניטק
שלוש שנות אחריות
ובנייד מנצלים את האחריות
כל הניידים שהיו לי הזדקקו לאחריות
HP, DELL, IBM
ואני מתנהג יפה מאוד למחשבים שלי
אבל השרות עצמו של אומניטק
שלוש שנות אחריות
ובנייד מנצלים את האחריות
כל הניידים שהיו לי הזדקקו לאחריות
HP, DELL, IBM
ואני מתנהג יפה מאוד למחשבים שלי
העם דורש..... כל מיני דברים
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
רק קח בחשבון שמחשב נייד עם צד של 17'' זה חתיכת בלוק ודורש לרוב תיק מיוחד (רוב התיקים מתאימים ל-15 מקסימום 15.4 widescreen).
בנוסף מסך בגודל כזה צורך הרבה יותר סוללה ממסך קטן ולכן תהיה תלוי במטען.
בשורה התחתונה המחשב יהיה יותר DTR (Desktop Replacment) ולא מחשב נייד.
בנוסף מסך בגודל כזה צורך הרבה יותר סוללה ממסך קטן ולכן תהיה תלוי במטען.
בשורה התחתונה המחשב יהיה יותר DTR (Desktop Replacment) ולא מחשב נייד.
תודה, אני יודע שהוא קיים, אבל לא יודע שום דבר עליו (אמינות, שירות וכו'). היבואן ("מפעיל טק") אפילו לא מופיע באתר "דפי זהב", זה לא סימן טוב...sdekalo כתב:כן, יש מחשב 17" של טושיבה שנמכר במשהו כמו 3700 בבאג...
זה בדיוק הייעוד שלו. המחשב לא יזוז מהשולחן בחדר של אשתי.mta194 כתב: בשורה התחתונה המחשב יהיה יותר DTR (Desktop Replacment) ולא מחשב נייד....
בינתיים המשכתי לחקור את הנושא והגעתי למסקנה שעדיף אולי לקנות מחשב עם צג קטן יותר אבל בעל יציאת HDMI, ולחבר אותו לטלוויזיה שיש בחדר. השילוב המנצח (חבילת התכונות <כניסות/יציאות> ,השדרוג העתידי ל-win7 , שנתיים אחריות) אצל Toshiba A300 – 24Z
ואז – אני חוזר לשאלה המקורית שלי: האם מישהו התנסה עם מחשבים מבית טושיבה ונעזר בשירות היבואן (מהי רמת השירות)?
ויטלי
תודה, אני פוסל את כל המחשבים עם אחריות פחות משנתייםironman כתב:http://www.ivory.co.il/product.asp?prod ... atCode=315
המסך הנ"ל הוא BEST VALUE בנתונים ביחס למחיר....
ויטלי
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
תראו את זה
http://www.nextop.co.il/pl_product~LAP-DE101~2~0.htm
קצת נראה יותר מידי טוב כדי להיות אמיתי.
מחר אני מתקשר לבדוק בשביל מישהו מהמשפחה.
קצת נראה יותר מידי טוב כדי להיות אמיתי.
מחר אני מתקשר לבדוק בשביל מישהו מהמשפחה.
Zovirax ו- ramkol תודה.
היתרון היחיד של-DELL – אחריות ל-3 שנים, שאר הדברים (2Mb זיכרון מטמון ו- 4 GB RAM במקום 3 אצל טושיבה) לא ממש רלוונטיים לשימוש ביתי.
ramkol,
אני קונה מחשב לאשתי שעד היום לא ידעה (ולא רצתה לדעת) אפילו לשלוח מייל. פתאום היא "הבשילה" והחליטה שרוצה ללמוד מחשב – כלומר, אני אצטרך ללמד אותה. ב-WINDOWS יש לי ידע מעל הממוצע. את מערכת ההפעלה של MAC לא ראיתי בחיי, ולהתחיל ללמוד אותה סתם לא ממש בא לי...
ל- Toshiba A300 – 24Z יש מפרט עשיר יותר. בנוסף למה שיש ל-DELL : חיבורים HDMI ו- eSATA, קורא כרטיסים, מודם פקס, Bluetooth, השדרוג העתידי למערכת Windows7.zovirax כתב:תראו את זה
קצת נראה יותר מידי טוב כדי להיות אמיתי....
היתרון היחיד של-DELL – אחריות ל-3 שנים, שאר הדברים (2Mb זיכרון מטמון ו- 4 GB RAM במקום 3 אצל טושיבה) לא ממש רלוונטיים לשימוש ביתי.
ramkol,
אני קונה מחשב לאשתי שעד היום לא ידעה (ולא רצתה לדעת) אפילו לשלוח מייל. פתאום היא "הבשילה" והחליטה שרוצה ללמוד מחשב – כלומר, אני אצטרך ללמד אותה. ב-WINDOWS יש לי ידע מעל הממוצע. את מערכת ההפעלה של MAC לא ראיתי בחיי, ולהתחיל ללמוד אותה סתם לא ממש בא לי...
ויטלי
ויטלי,
אתה צריך חמש דקות, ואתה תשלוט במערכת ללא עוררין...
הבעיה תהיה שאחרי עשר דקות אתה תלך להחליף גם לך את המחשב...
ההפעלה של מק נורא פשוטה ואינטואיטיבית... תעיף בזה מבט דקה, ולא תרצה לחזור אחורה...
ודבר נוסף, המכשירים בנויים מצוין ומחזיקים נצח...
.
אתה צריך חמש דקות, ואתה תשלוט במערכת ללא עוררין...
הבעיה תהיה שאחרי עשר דקות אתה תלך להחליף גם לך את המחשב...
ההפעלה של מק נורא פשוטה ואינטואיטיבית... תעיף בזה מבט דקה, ולא תרצה לחזור אחורה...
ודבר נוסף, המכשירים בנויים מצוין ומחזיקים נצח...
.