1080P + DTS דרך רשת N

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Malcontent פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #1 

התבקשתי על ידי אחד מחברי הפורום כאן לדווח על הצלחה בהזרמת נושא השירשור, מכיוון שהרבה אנשים נתקלו בבעיות בנושא.
אני לא בטוח על איזה פרמטרים אני אמור לדווח (אני גם לא בטוח מה הביטרייט של הסרט, למשל). אני יכול לספר שהוא היה באורך שעתיים וגודל הקובץ 12 גיגה, אולי זה יאפשר לאנשים כאן לחשב את הביטרייט, או שפשוט תגידו לי איך אני מוצא אותו.
בכל מקרה, הזרמתי את הסרט בהצלחה. הוא היה בדיסק הפנימי של אחד המחשבים בבית, שמחובר אלחוטית לראוטר של סיסקו (Linksys WBR160N). חלונות XP מדווח על מהירות חיבור של 270 מבפ"ס. אל הראוטר מחובר חוטית המזרים - Istar HD H6. לא הייתה פעילות אחרת ברשת (הורדות, למשל) בזמן ההזרמה.

עריכה: אותו חבר פורום ביקש ממני לדווח גם על כרטיס הרשת בעזרתו מחובר המחשב. מדובר בכרטיס PCI (פנימי) של Edimax. אני לא זוכר את הדגם כרגע, אבל אני לא חושב שיש להם מגוון כל כך גדול של כרטיסי רשת N פנימיים.
מקווה שזה יעזור למישהו :)
נערך לאחרונה על ידי Malcontent ב 26/07/2009 10:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

מי זה האיש מאחורי הקלעים שלך? :)
זה ממש מעניין.
למי שלא הבין - המחשב מחובר אלחוטית לראוטר - ואילו המזרימדיה מחובר ישירות - כנראה שווה ניסיון למי שיכול.

hareldv
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אם אתה רוצה לחשב ביטרייט יש את התוכנה MediaInfo.
אתה טוען לתוכה את הסרט והוא מחשב לך כמה ביטרייט לתמונה, כמה לקול, איזה פורמט הקול (DD, DTS וכו').

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”