מחשב כף יד הכולל GPS \צריך המלצה

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
ישראל123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 944
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

שבוע טוב לכולם
אני מחפש מחשב כף יד טוב שיתמוך בGPS ובאופיס
עם יכולות WI-FI
אני לא מצליח למצוא דגם חדש
ראיתי בזאפ של סימנס ושאר חברות(ההמלצות הגבוהות ביותר) אבל כולם די ישנים מעל שנה בזאפ
אני מחפש משהו באמת איכותי טוב וחדשני
תודה
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #2 

ישראל123 כתב:שבוע טוב לכולם
אני מחפש מחשב כף יד טוב שיתמוך בGPS ובאופיס
עם יכולות WI-FI
אני לא מצליח למצוא דגם חדש
ראיתי בזאפ של סימנס ושאר חברות(ההמלצות הגבוהות ביותר) אבל כולם די ישנים מעל שנה בזאפ
אני מחפש משהו באמת איכותי טוב וחדשני
תודה
...
אני לא חושב שיש חדשים כאלה כי זה תחום גוסס, היום כל מכשיר טלפון מתקדם מבצע את כל מה שהמחשבים האלה יודעים ויותר ולכן מחשבי כף יד נטו די מתו והיבואנים לא טורחים להביא דגמים חדשים.
רוב המחשבים של הסימנס או האסוס הם בעלי Windows Mobile 5 או גירסה 6 עם מעבדים של 400-600 מגההרץ, יש מספיק טלפונים שתומכים את שני הפרמטרים האלה ולכן יכולים להריץ למעשה את כל מה שהמחשבים האלה יודעים לתת, בעקרון כל GPS משוכלל לאחר פתיחה של מערכת ההפעלה (בהרבה מקרים זה חוקי לגמרי) וכזה שנרכש מראש עם מערכת הפעלה פתוחה הוא למעשה מחשב כף יד.

לי יש את ה- ASUS A696 שהוא חביב למכר שלי יש את הסימנס, שנינו הפסקנו להשתמש בו ממזמן כי הטלפונים היום עושים את הכל אותו הדבר.

zviwr
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1647
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #3 

אני מסכים עם riji כי תחום מחשבי כף היד גוסס בגלל הסלולרי, אין יבוא של דגמים חדשים ואני גם מסכים איתך שרוב המכשירים שתואמים לדרישות שלך קיימים מעל שנה בשוק, המלצה שלי ה Mio P560 , לדעתי עונה לדרישות שלך.
צבי וורובל

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #4 

לי יש את הMIO P550 - חוץ מבעייה קלה עם הGPS - ועוד משהו עם הבטרייה שבסוף נמצאה דרך לפתור - אחלה מכשיר - אבל ענתיקה...
אני חושב שעדיף לך לחכות ליציאת הIPHONE לשוק שלנו - ולחשוב טוב אם זה לא יהיה הדבר האידיאלי בשבילך.

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3321
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #5 

רגע רגע רגע,
בואו נעשה קצת סדר כאן.
האם אתה מעוניין במחשב כף יד ללא רכיב סלולרי (היינו שאינו גם טלפון סלולרי)? כי אם כן, אז התגובות מעלי רלוונטיות.
אם אתה כן מעוניין שהמכשיר יהיה גם סלולרי אז השוק ממש לא גוסס. אמנם נכון, ניתן היה להגיד שלפני כשלוש שנים שוק ה phone edition היה שוקק יותר חיים, אולם זה גם משום שהשוק הזה היה די בודד במערכה ובשלוש שנים האחרונות הגיעו עוד כמה שחקנים למגרש (ע"ע אייפון).
היום ישנם מכשירים חדשים וטובים העובדים על מ"ה WM כגון הדיאמונד לגרסותיו.
בכל מקרה, היום כבר לא ממש רוכשים מכשיר שהוא רק PDA, אלא או משולב סלולר ו GPS או מכשיר ייעודי ל GPS לרכב (שאין להתבלבל, הוא לא PDA למרות שבעזרת האקים ניתן לפתוח אותו לקבל WIN CE).
לקנות PDA בלבד? לא ממליץ בכלל, הדגמים ישנים מידי.
לקנות PDA כולל סלולרי? יש המון היצע בשוק.

לגבי עבודה עם אופיס, אגיד לך שלא נתקלתי באף מ"ה שנותנת עבודה חלקה וטובה באופיס בעברית, כולל מ"ה של WM. לצרכים בסיסיים באופיס אין בעיה, אבל אל תצפה לקבל וורד עם כל יכולותיו.
אלי חבוש

ישראל123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

EliHaboosh כתב:רגע רגע רגע,
בואו נעשה קצת סדר כאן.
האם אתה מעוניין במחשב כף יד ללא רכיב סלולרי (היינו שאינו גם טלפון סלולרי)? כי אם כן, אז התגובות מעלי רלוונטיות.
אם אתה כן מעוניין שהמכשיר יהיה גם סלולרי אז השוק ממש לא גוסס. אמנם נכון, ניתן היה להגיד שלפני כשלוש שנים שוק ה phone edition היה שוקק יותר חיים, אולם זה גם משום שהשוק הזה היה די בודד במערכה ובשלוש שנים האחרונות הגיעו עוד כמה שחקנים למגרש (ע"ע אייפון).
היום ישנם מכשירים חדשים וטובים העובדים על מ"ה WM כגון הדיאמונד לגרסותיו.
בכל מקרה, היום כבר לא ממש רוכשים מכשיר שהוא רק PDA, אלא או משולב סלולר ו GPS או מכשיר ייעודי ל GPS לרכב (שאין להתבלבל, הוא לא PDA למרות שבעזרת האקים ניתן לפתוח אותו לקבל WIN CE).
לקנות PDA בלבד? לא ממליץ בכלל, הדגמים ישנים מידי.
לקנות PDA כולל סלולרי? יש המון היצע בשוק.

לגבי עבודה עם אופיס, אגיד לך שלא נתקלתי באף מ"ה שנותנת עבודה חלקה וטובה באופיס בעברית, כולל מ"ה של WM. לצרכים בסיסיים באופיס אין בעיה, אבל אל תצפה לקבל וורד עם כל יכולותיו.[/quote
ראשית
תודה רבה לכולם על התגובות
מבחינתי אין לי שום בעייה לרכוש את האייפון(אני לא צריך סלולר אבל לא מפריעי לי שיהיה)
הדברים החשובים לי באמת הם:
תמיכה במיילים של האוטלוק הכי חשוב לי
GPS חשוב מאוד
וכל השאר אין לי בעייה להתפשר
במידה והאיפון עונה על ההגדרות הנ"ל אני אשמח לרכוש
רק שאני יבין אני חייב מפעיל סלולר? במידה ואני לא מעוניין להשתמש בטלפוניה?
תודה
...
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

Rittberg
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #7 

ישראל123 כתב: הדברים החשובים לי באמת הם:
GPS חשוב מאוד
תודה
...
לגבי האוטלוק - כל ה PPC/משולבי סלולר החדישים מטפלים היטב באוטלוק.
אם GPS חשוב לך - אין כרגע מענה לאייפון ברמה נאותה(IGO8 לא עובד כרגע....).מכשירים מבוססי WM עובד היטב.
אינך חייב מפעיל סלולרי כדי להפעיל את האוטלוק ע"י WIFI , אבל כדאי שתחשוב למה לסחוב 2 מכשירים כאשר אתה יכול לקבל הכל במכשיר אחד.

ישראל123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

Rittberg כתב:
ישראל123 כתב: הדברים החשובים לי באמת הם:
GPS חשוב מאוד
תודה
...
אם GPS חשוב לך - אין כרגע מענה לאייפון ברמה נאותה(IGO8 לא עובד כרגע....).מכשירים מבוססי WM עובד היטב.
אינך חייב מפעיל סלולרי כדי להפעיל את האוטלוק ע"י WIFI , אבל כדאי שתחשוב למה לסחוב 2 מכשירים כאשר אתה יכול לקבל הכל במכשיר אחד.[/quote
הסיבה היא פשוטה
יש לי סלולר מהעבודה לכן אני צריך לסחוב 2 מכשירים
למה אתה מתכוון רמה נאותה? אני מסתדר היום עם הGPS שיש בנייד שלי אני בטוח שהאיפון טוב ממנו או שווה לו
איך זה אפשרי שהאיפון יתמוך בתכני אופיס אם הוא עובד עם מערכת של מאק?(וסליחה על הבורות)
...
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

ישראל123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

[quote="Rittberg"][quote="ישראל123"]
הדברים החשובים לי באמת הם:
GPS חשוב מאוד
תודה[/quote]

אינך חייב מפעיל סלולרי כדי להפעיל את האוטלוק ע"י WIFI , אבל כדאי שתחשוב למה לסחוב 2 מכשירים כאשר אתה יכול לקבל הכל במכשיר אחד.[/quote]

הסיבה היא פשוטה
יש לי סלולר מהעבודה לכן אני צריך לסחוב 2 מכשירים
למה אתה מתכוון רמה נאותה? אני מסתדר היום עם הGPS שיש בנייד שלי אני בטוח שהאיפון טוב ממנו או שווה לו
איך זה אפשרי שהאיפון יתמוך בתכני אופיס אם הוא עובד עם מערכת של מאק?(וסליחה על הבורות)

Rittberg
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #10 

ראה, זה שיש לך סלולרי מהעבודה לא אומר שאתה מנוע להעביר את כרטיס הסים למכשיר אותו תרכוש.
לגבי GPS באייפון - נו באמת, אתה רוצה שפה בפורום הזה אדבר בגנות ה - GPS שבאייפון.....
אומר זאת, חבר טוב שלי עם אייפון 3G שעליו מותקנת תוכנת GPS של WAZE כשבא לבקרני לאחרונה השתמש ב - MIO של רעיתו ...
לגבי אייפון ואופיס - אני משאיר את הבמה בסוגיה הזאת לאייפוניסטים שבפורום.

בהצלחה.

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3321
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #11 

Rittberg כתב:ראה, זה שיש לך סלולרי מהעבודה לא אומר שאתה מנוע להעביר את כרטיס הסים למכשיר אותו תרכוש.

בהצלחה.
...
אני משער ולמד מהחתימה שלו שהוא לא ממש יכול לעשות את זה.
ונכון, עדיין, תוכנת GPS כגון IGO טובה יותר מה WAZE ולמרות שיש גם יתרונות קלים (דיווחי תנועה וכו') אני עדיין לא הייתי מחליף את תוכנת ה IGO.
העניין הוא שישנם אילוצים שלא ממש לשיקולך. כך למשל אם תבחר במכשיר סימביאן או אייפון, לא תוכל להשתמש בתוכנות ניווט אחרות (לסימביאן יש קצת יותר אפשרויות).
אלי חבוש

ישראל123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

EliHaboosh כתב:
Rittberg כתב:ראה, זה שיש לך סלולרי מהעבודה לא אומר שאתה מנוע להעביר את כרטיס הסים למכשיר אותו תרכוש.

בהצלחה.
...
אני משער ולמד מהחתימה שלו שהוא לא ממש יכול לעשות את זה.
ונכון, עדיין, תוכנת GPS כגון IGO טובה יותר מה WAZE ולמרות שיש גם יתרונות קלים (דיווחי תנועה וכו') אני עדיין לא הייתי מחליף את תוכנת ה IGO.
העניין הוא שישנם אילוצים שלא ממש לשיקולך. כך למשל אם תבחר במכשיר סימביאן או אייפון, לא תוכל להשתמש בתוכנות ניווט אחרות (לסימביאן יש קצת יותר אפשרויות).[/quote

היי אלי
ראשית אתה צודק(החתימה)
דבר שני לא הבנתי אותך כלל
לא ניתן להתקין IGO על אייפון?
והאם שזה הדבר החשוב ביותר אפשרי יהיה להתחבר לאוטלוק של אופיס?
תודה
...
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”