עזרה בבלאגן-מותיקי הפורום
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
metrosexo,
בגדול ההבדלים בין ה 7404 ל 8404 הם באמת מה שציינת.
סדרה 8 נחשבת לגבוהה יותר בהיררכייה אבל לא כולם אוהבים את האמבילייט ואותם אנשים גם בטוח שלא רוצים לשלם עבורו.
הפיצ'ר של הפעלת סרטי XVID מ USB היא מטופשת לפי דעתי. המסך לא יודע לפתוח קבצי SRT של כתובית ולכן גם לא רלוונטית לאנשים "עבריים".
אבל מה, המחיר של ה 7404 להפתעתי לא נמוך יותר בחנויות מה 8404. זה אבסורד.
אם תמצא את ה 7404 במחיר באזור ה 6500 מחנות רצינית עם אחריות והכל - אז זה יכול להיות דווקא מעניין. לחסוך איזה 800 ש"ח ולקבל מסך מעולה.
אבל, כשאתה מדבר על מחיר של 7200 - לך על ה 8404. מה מפריע לך לקבל מסך יותר מאובזר באותו מחיר ?
רק חבל שהאחריות היא של חברה כמו אלקטרה במסכים האלו..
בגדול ההבדלים בין ה 7404 ל 8404 הם באמת מה שציינת.
סדרה 8 נחשבת לגבוהה יותר בהיררכייה אבל לא כולם אוהבים את האמבילייט ואותם אנשים גם בטוח שלא רוצים לשלם עבורו.
הפיצ'ר של הפעלת סרטי XVID מ USB היא מטופשת לפי דעתי. המסך לא יודע לפתוח קבצי SRT של כתובית ולכן גם לא רלוונטית לאנשים "עבריים".
אבל מה, המחיר של ה 7404 להפתעתי לא נמוך יותר בחנויות מה 8404. זה אבסורד.
אם תמצא את ה 7404 במחיר באזור ה 6500 מחנות רצינית עם אחריות והכל - אז זה יכול להיות דווקא מעניין. לחסוך איזה 800 ש"ח ולקבל מסך מעולה.
אבל, כשאתה מדבר על מחיר של 7200 - לך על ה 8404. מה מפריע לך לקבל מסך יותר מאובזר באותו מחיר ?
רק חבל שהאחריות היא של חברה כמו אלקטרה במסכים האלו..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
שיהיה ברור - ייראו מצוין 40" מ4 מטר. כשאני אומר מצוין - זה בדיוק כמו שתריצו קובץ DIVX על חצי מסך - מרחוק, מסך קטן נראה טוב.
הצרות הן - גודל הכתוביות, וההנאה מהצפייה, הרעיון שלנו הוא להביא את הקולנוע הביתה - ולכן צריך שהמסך יהיה גדול. המציאו את הHD - כדי שנראה יותר פרטים - 4מ' מ-42" - לא נראה את הפרטים שמצליחים להעביר...
ד"א - אצלי יש מקרן - ומ4.5 מ' - יש מסך של 100" ולא שמעתי תלונות.
הצרות הן - גודל הכתוביות, וההנאה מהצפייה, הרעיון שלנו הוא להביא את הקולנוע הביתה - ולכן צריך שהמסך יהיה גדול. המציאו את הHD - כדי שנראה יותר פרטים - 4מ' מ-42" - לא נראה את הפרטים שמצליחים להעביר...
ד"א - אצלי יש מקרן - ומ4.5 מ' - יש מסך של 100" ולא שמעתי תלונות.
אני אגיד לכם מה הבעייה
רוב האנשים לא רואים סרטים כל היום, כדי לראות סרט באמת עדיף מסך גדול.
אבל כדי לראות סתם טלויזיה מסך גדול לפעמים פוגם, אני החזרתי את הסוני שלי שהייתה גדולה מידי עבורי
40 אינטש מרחק 2.4
סרטים באמת היה חוויה אבל בשבועיים שהיא הייתה אצלי ראיתי כולה 2 סרטים והרוב היה טלויזיה SD ולא נהנתי מהגודל
רוב האנשים לא רואים סרטים כל היום, כדי לראות סרט באמת עדיף מסך גדול.
אבל כדי לראות סתם טלויזיה מסך גדול לפעמים פוגם, אני החזרתי את הסוני שלי שהייתה גדולה מידי עבורי
40 אינטש מרחק 2.4
סרטים באמת היה חוויה אבל בשבועיים שהיא הייתה אצלי ראיתי כולה 2 סרטים והרוב היה טלויזיה SD ולא נהנתי מהגודל
כמו שזיו ציין פה
ההבדל בין מסך FHD למסך HDR בגודל של עד/כולל 42" הוא זניח. במידה ואתה חייב ללכת על 42 מטעמי מרחק/גודל חדר,
אני היתי ממליץ לך לחסוך כסף ולעלות איכות וללכת על מסך פלאסמה של פנסוניק או SAMSUNG.תשלם פחות ותקבל הרבה יותר.כמובן שבהצטרפות להמלצתו של זיו ללכת על כמה שיותר גדול. לא תצטער על כך.
הסיבה עליה מומלץ ללכת על פלאסמה היא כי הטכנולוגיה יודעת "להתמודד" טוב יותר עם מגוון סוגי השידור השונים.
.
אני היתי ממליץ לך לחסוך כסף ולעלות איכות וללכת על מסך פלאסמה של פנסוניק או SAMSUNG.תשלם פחות ותקבל הרבה יותר.כמובן שבהצטרפות להמלצתו של זיו ללכת על כמה שיותר גדול. לא תצטער על כך.
הסיבה עליה מומלץ ללכת על פלאסמה היא כי הטכנולוגיה יודעת "להתמודד" טוב יותר עם מגוון סוגי השידור השונים.
.