עזרה בבלאגן-מותיקי הפורום
שבת שלום לכולם,
זאת פעם ראשונה שלי בפורום, ואני מניח שותיקי הפורום נתקלו בשאלה דומה לשלי בעבר,אך כשראיתי שהנושא מוביל אותי לבלאגן ביני לבין אשתי, החלטתי להיוועץ איתכם ולראות מה הצעד הנכון לעשות.
אני מחפש טלויזיה LCD לסלון, גודל 42" , מרחק של 3 מטרים, full hd כמובן.
תשמש למשחקי PS3, ו60% מזמן הצפייה לשידורי SD(למרות שאני מתכוון להביא ממיר HD של הוט וכו', וגם לחבר בעתיד מחשב להפעלת תוכן HD).
מרוב דגמים,חברות ועצות של חברים, התקציב ההתחלתי שהצבתי יצא מפרופורציה...
הדגם "הסופי" שכנראה יהיה טוב עבור הצרכים שלי הוא פיליפס 7404, במחיר של 7250 ש"ח.
(התקציב הראשוני שהצבתי לעצמי היה 5500 בערך... אבל הבנתי שמשהו איכותי לא ניתן למצוא ברמת מחיר כזה).
שאלתי אליכם, היא האם אני עושה את הדבר הנכון? האם ה7404 של פיליפס היא באמת דגם שיענה על הדרישות הנ"ל בהתאם למחיר שהוא עולה?
האם היא מספיקה\טובה\אמינה?
אשמח לדעותיכם
זאת פעם ראשונה שלי בפורום, ואני מניח שותיקי הפורום נתקלו בשאלה דומה לשלי בעבר,אך כשראיתי שהנושא מוביל אותי לבלאגן ביני לבין אשתי, החלטתי להיוועץ איתכם ולראות מה הצעד הנכון לעשות.
אני מחפש טלויזיה LCD לסלון, גודל 42" , מרחק של 3 מטרים, full hd כמובן.
תשמש למשחקי PS3, ו60% מזמן הצפייה לשידורי SD(למרות שאני מתכוון להביא ממיר HD של הוט וכו', וגם לחבר בעתיד מחשב להפעלת תוכן HD).
מרוב דגמים,חברות ועצות של חברים, התקציב ההתחלתי שהצבתי יצא מפרופורציה...
הדגם "הסופי" שכנראה יהיה טוב עבור הצרכים שלי הוא פיליפס 7404, במחיר של 7250 ש"ח.
(התקציב הראשוני שהצבתי לעצמי היה 5500 בערך... אבל הבנתי שמשהו איכותי לא ניתן למצוא ברמת מחיר כזה).
שאלתי אליכם, היא האם אני עושה את הדבר הנכון? האם ה7404 של פיליפס היא באמת דגם שיענה על הדרישות הנ"ל בהתאם למחיר שהוא עולה?
האם היא מספיקה\טובה\אמינה?
אשמח לדעותיכם
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הפיליפס הזו זה אחלה מסך, אבל המחיר שלו לא משתלם.
במחיר כזה אפשר להשיג כבר 8404, אז אני מאמין שאת ה 7404 כבר אפשר (אם מחפשים מספיק טוב ולוחצים מספיק) להשיג בפחות.
אתה יכול לבדוק גם את זו :
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728162
גם אחלה מסך..
במחיר כזה אפשר להשיג כבר 8404, אז אני מאמין שאת ה 7404 כבר אפשר (אם מחפשים מספיק טוב ולוחצים מספיק) להשיג בפחות.
אתה יכול לבדוק גם את זו :
http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728162
גם אחלה מסך..
כמו שציינו לפני אפשר להשיג היום את הדגם החדש שהוא 8404 בסביבות ה-7K .
http://www.anakhakniyot.com/product.aspx?IDP=2462
http://www.anakhakniyot.com/product.aspx?IDP=2462
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
במרחק הצפייה שצויין, אין משמעות גדולה מידי ל Full HD. אם התקציב מאפשר, רצוי ללכת לכיוון 50 אינץ לפחות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

asafmor,
גש לחנות ובדוק את היחס בין מרחק לגודל המסך בעצמך.
שים לב כי כאשר התכנים הינם ברזולוציה גבוהה, יש צורך לשבת קרוב יותר ממרחק של תכני SD על מנת להנות מהם כהלכה, אני לדוגמה יושב 2.5M מ 42 בתכני HD והמסך מרגיש עבורי קטן מידי. שים לב כי הפרש המחירים כיום בן 42 ל 50 הצטמצם מאוד וכיום ה 50 זה ה 42 החדש.
אחרון, עוד לא ראיתי אדם אחד שקנה מסך ואמר שהוא גדול מידי...
שים לב כי כאשר התכנים הינם ברזולוציה גבוהה, יש צורך לשבת קרוב יותר ממרחק של תכני SD על מנת להנות מהם כהלכה, אני לדוגמה יושב 2.5M מ 42 בתכני HD והמסך מרגיש עבורי קטן מידי. שים לב כי הפרש המחירים כיום בן 42 ל 50 הצטמצם מאוד וכיום ה 50 זה ה 42 החדש.
אחרון, עוד לא ראיתי אדם אחד שקנה מסך ואמר שהוא גדול מידי...
תודה לכם על הזמן שהקדשתם לתשובות.
יש לי כמה שאלות לגבי תגובותיכם.
jacko-il כשביקרתי בחנויות, המוכרים נתנו לי להבין שההבדלים היחידים בין ה7404 לבין ה8404 זה האמבלייט,USB "משוכלל יותר" ואופציה של חיבור כבל רשת להעברת קבצים. האם בכל זאת כדאי לשקול בכובד ראש 8404?
NK - תודה על הלינק. אתה מכיר את "ענק הקניות"? אם אחליט לרכוש משם זה מקום אמין לפי נסיונך?(כי מעולם לא שמעתי עליהם).
ziv_r באמת נראה לי שאף מסך לא יהיה ג'דול מדי עבורי
, אך עדיין 50" הרבה מעבר לתקציב שלי, וזה יגרור גט מאשתי לדעתי אם אלך לכיוון הזה.
יש לי כמה שאלות לגבי תגובותיכם.
jacko-il כשביקרתי בחנויות, המוכרים נתנו לי להבין שההבדלים היחידים בין ה7404 לבין ה8404 זה האמבלייט,USB "משוכלל יותר" ואופציה של חיבור כבל רשת להעברת קבצים. האם בכל זאת כדאי לשקול בכובד ראש 8404?
NK - תודה על הלינק. אתה מכיר את "ענק הקניות"? אם אחליט לרכוש משם זה מקום אמין לפי נסיונך?(כי מעולם לא שמעתי עליהם).
ziv_r באמת נראה לי שאף מסך לא יהיה ג'דול מדי עבורי
ziv_r כתב:asafmor,
אחרון, עוד לא ראיתי אדם אחד שקנה מסך ואמר שהוא גדול מידי......
השאלה היא האם בדגם הזה ממרחק כזה אני אראה גם תכני sd בצורה טובה ב42 אינץ'?
כי אמנם אני מתכנן לראות הרבה hd אבל גם sd ואני לא רוצה להתבאס שאולי ב37 אינץ' יכלתי לראות sd יותר טוב...
מה אתה אומר?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

גש לחנות ועמוד על ההבדלים בעצמך.
אם אתה שואל אותי, קנה את המסך הגדול יותר.
אם אתה שואל אותי, קנה את המסך הגדול יותר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תגיד - ממרחק 4.5 מ' - על מה אתה tamir_ye ממליץ?tamir_ye כתב:אז לא פגשת מספיק אנשים.. כשטלוויזיה גדולה מדי והמרחק קטן ביחס לגודל זה יכול לעשות סתם כאבי ראש..ziv_r כתב: אחרון, עוד לא ראיתי אדם אחד שקנה מסך ואמר שהוא גדול מידי.........
במרחק הזה - לי אין כאבי ראש, וגם אף אחד שבא אליי לא התלונן.
מעניין אם תהיה קרוב לגודל המסך...
ואיך זה שבקולנוע לא כואב לאף אחד הראש?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

tamir_ye,
מסכים.
אתה מכיר מישהו שקנה מסך ולאחר מכן התחרט והחליף לקטן יותר?
מסכים.
אתה מכיר מישהו שקנה מסך ולאחר מכן התחרט והחליף לקטן יותר?
asafmor אמר שהוא צופה ממרחק 2.4 מטר ולזה 50 זה גדול אני לא מדבר על 4.5 מטר..Itay_Pollak כתב:תגיד - ממרחק 4.5 מ' - על מה אתה tamir_ye ממליץ?tamir_ye כתב:אז לא פגשת מספיק אנשים.. כשטלוויזיה גדולה מדי והמרחק קטן ביחס לגודל זה יכול לעשות סתם כאבי ראש..ziv_r כתב: אחרון, עוד לא ראיתי אדם אחד שקנה מסך ואמר שהוא גדול מידי.........
במרחק הזה - לי אין כאבי ראש, וגם אף אחד שבא אליי לא התלונן.
מעניין אם תהיה קרוב לגודל המסך...
ואיך זה שבקולנוע לא כואב לאף אחד הראש?...
החליף לא אבל הצטער על שקנה גדול כן..ziv_r כתב:tamir_ye,
מסכים.
אתה מכיר מישהו שקנה מסך ולאחר מכן התחרט והחליף לקטן יותר?...
גדול יותר זה לא אומר טוב יותר אני מכיר גם שקנו 40 ל-4 מטר וישבתי וראיתי ממש מצוין בלי שום בעיה ככה שכל אחד מה שמתאים לו..
tamir_ye כתב:אז לא פגשת מספיק אנשים.. כשטלוויזיה גדולה מדי והמרחק קטן ביחס לגודל זה יכול לעשות סתם כאבי ראש..ziv_r כתב: אחרון, עוד לא ראיתי אדם אחד שקנה מסך ואמר שהוא גדול מידי.........
אז לפי דעתך 42 אינץ' תהיה גדולה מדי בשבילי למרחק של 2.4 מ'?