סקר-מנוי בסיפריית וידאו??
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3729
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 860 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
מעניין לבדוק האם יש לכם עדיין מנוי בסיפריית הוידאו?
לי בכל אופן אין מאז שברשותי הWD HD TV
למי מכם שיש ברשותו סטרימר מכל סוג שהוא מחזיק עדיין במקביל מנויי בסיפריית וידאו???
לי בכל אופן אין מאז שברשותי הWD HD TV
למי מכם שיש ברשותו סטרימר מכל סוג שהוא מחזיק עדיין במקביל מנויי בסיפריית וידאו???
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3729
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 860 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
למה חשוד.איינשטיין כתב:יש גם ספריות וידאו שמחזיקות כותרי בלו-ריי...
כך שלא ברורה מה מטרת הסקר....
פשוט הפסקתי אפילו לעבור בסיפרייה מאז שיש לי את WD TV .
פשוט עניין אותי אם ישנם כאלו שמשלבים את שני האופציות?
ובנוסף קצת קשה לחזור "לראות" DVD רגיל לאחר צפייה ממושכת בתכנים של BLURAY
מי שלא רוצה לענות לא חייב.
סתם על דעת עצמי!
יש גם אנשים חסרי מצפון לחלוטין ששוכרים בלוריי מהסיפריה.
פשוט להוריד את כל עשרות הג'יגות האלו והתשלומים השונים והמשונים (רוחב פס ,יוזנט וכו'). לא לכולם זה יוצא כזה שווה . מה גם ששכירת בלוריי עולה קצת יותר מ10 ש"ח . תעשה חשבון של 5-6 סרטים בחודש ותראה שיוצא יותר זול /משתלם לשכור מהסיפריה. לא לדבר על הזמן תוך כמה זמן אתה מוריד 30 GB?
את כל הסרטים מהסיפריה אני יכול להעתיקבד"כ בלי הרבה בעיה להארד דיסק . ושלום על ישראל.
הבעיה היא רק למצוא סיפריה טובה וכייפית בהישג יד.
פשוט להוריד את כל עשרות הג'יגות האלו והתשלומים השונים והמשונים (רוחב פס ,יוזנט וכו'). לא לכולם זה יוצא כזה שווה . מה גם ששכירת בלוריי עולה קצת יותר מ10 ש"ח . תעשה חשבון של 5-6 סרטים בחודש ותראה שיוצא יותר זול /משתלם לשכור מהסיפריה. לא לדבר על הזמן תוך כמה זמן אתה מוריד 30 GB?
את כל הסרטים מהסיפריה אני יכול להעתיקבד"כ בלי הרבה בעיה להארד דיסק . ושלום על ישראל.
הבעיה היא רק למצוא סיפריה טובה וכייפית בהישג יד.
זו בדיוק הסיבה שקניתי נגן בלוריי. אולי עלה קצת אבל כל ההתעסקות הזו סביב הסרטים ממש מתישה אותי. פעם בשבוע אני קופץ לספריה וזהו. הרבה יותר קל ושיא האיכות.אזרה כתב:יש גם אנשים חסרי מצפון לחלוטין ששוכרים בלוריי מהסיפריה.
הבעיה היא רק למצוא סיפריה טובה וכייפית בהישג יד....
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
למרות שאני מוריד, אני עדיין מבקר לפחות פעמיים בשבוע בספרייה שלי, משכיר עותקים של BD, גם עבור סרטים לא כאלה חדשים.
אין מה לעשות, זה הרבה מעבר לנוחות, לפעמים אני צריך אפילו ממש לעשות סיבוב בכדי להגיע לספריה, אבל אני בכול זאת עושה מאמץ, מעבר לכיף שקיים בלהשכיר בכול זאת מדובר בסוג של מקום חברתי, ותמיד כיף לחלוק חוויות עם מכורים אחרים לקולנוע.
מה גם שלפעמים, נאמס לי להתעסק עם הורדה כזו או אחרת, ואני רוצה לקבל את האיכות הטובה ביותר בפשטות ובקלות, פשוט מתקשרים, והסרט שמור בצד.
אין מה לעשות, זה הרבה מעבר לנוחות, לפעמים אני צריך אפילו ממש לעשות סיבוב בכדי להגיע לספריה, אבל אני בכול זאת עושה מאמץ, מעבר לכיף שקיים בלהשכיר בכול זאת מדובר בסוג של מקום חברתי, ותמיד כיף לחלוק חוויות עם מכורים אחרים לקולנוע.
מה גם שלפעמים, נאמס לי להתעסק עם הורדה כזו או אחרת, ואני רוצה לקבל את האיכות הטובה ביותר בפשטות ובקלות, פשוט מתקשרים, והסרט שמור בצד.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money