שירות musix של פלאפון

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
איציק_בן_עזרא פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לכל אוהבי המוזיקה,

שירות המאפשר להוריד שירים, אלבומים שלמים למכשיר בעלות של 20 ש"ח לחודש (חודשיים ראשונים חינם),
המגוון רחב והכל חופשי ללא תשלום גלישה נוסף,
אני מרגיש מחובר לחנות דיסקים ענקית ובוחר לי כל יום לשמוע דיסק אחר,
בד"כ אני שומע ברכב בנסיעה לעבודה וחזור (אני מחבר את הפלאפון ל LINE IN) ומרגיש כאילו יש לי צ'נגר של
אלפי דיסקים ברכב,

זה נכון שהיום בעולם שיתוף הקבצים הכל ניתן להשגה בחינם,
אבל ההתעסקות של לחפש, להוריד למחשב, להעביר לנייד לא שווה את הכיף של הספונטניות ב 20 ש"ח
לחודש, לפעמים בשעה אחת אני בודק 4 אלבומים שונים אם הם מוצאים חן בעני או לא, אז אי אפשר להשוות,
זאת באמת חוויה חדשה.

מורידים אפליקציה למכשיר, מבצעים חיפוש לשיר או אלבום ומורידים,השירים יורדים בקבצים עם סיומת לא מוכרת (הגנה על זכיות יוצרים) כך שלא ניתן להעבירם ולהשתמש בהם מחוץ למכשיר, האיכות של השירים יותר טובה מ MP3 , יש גם אפשרות לשלוט על ההורדות דרך האתר של פלאפון , אפשר לשמוע את השירים גם מהמחשב וגם מהנייד, ההורדה של השיר הראשון מתמשכת מספר שניות בודדות (רשת מהירה), בזמן השמיעה יורד כבר השיר הבא.

חסרונות:
ממשק ההורדה/חיפוש טעון שיפור,
אי אפשר לקפוץ בזמן בתוך שיר (רק לקפוץ בין שירים),
היו אלבומים שלא מצאתי.

בגדול זה עדיין שירות טוב בגדר חלום רטוב לכל חובב מוזיקה,
במחיר 2-3 דיסקים בחנות דיסקים אתה יכול לשמוע כל השנה מה שבא לך וכמה שתרצה,
והכל זמין בכל רגע בחצי דקה.

drordrordror
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #2 

שאלות בנוגע להאזנה ברכב: האם אפשר לשדר לרדיו דיסק מהאייפון בבלוטוס?
באיזה רדיו דיסק אתה משתמש? ממליץ?
האם יכולות להיות בעיות של "קליטה" ז"א המוזיקה מוזרמת לנייד און ליין?
כ"כ אני מבין שאין חיוב על הגלישה, נכון?

תודה רבה,

דרור

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3321
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #3 

אני חייב להסכים. שירות MUSIX של פלאפון הוא שרות טוב ונוח מאוד.
יתרון נוסף שלא נאמר כאן הוא שיש פלייליסטים שניתן להוריד ושמתעדכנים באופן תדיר. כך למשל אפשר להוריד פלייליסט של שירי אהבה ביום האהבה, פלייליסט של שירי מחאה בהתאם לרוח התקופה, פלייליסט רוק ישראלי ועוד ועוד.
הפלייליסט זה משהו שחוסך לי המון עבודה באיסוף שירים וחיבורם לרשימה אחת וזה דבר מאוד חשוב.

לגבי חיבור ל BT - העניין תלוי מכשירים ולא קשור ל MUSIX. אם אתה יכול לחבר את המכשיר ב BT לרכב, אז אין שום בעיה לשמוע את השירים. אני עושה את זה היום בבית דרך מחבר BT שמחובר למערכת שלי.

חיסרון נוסף (או תלוי איך מסתכלים על זה) הוא שהשירים לא באמת יורדים למכשיר והם מוזרמים דרך הרשת. מה שאומר שכשאתה מפסיק לשלם על השירות, אין גם שירים יותר.
אלי חבוש

drordrordror
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #4 

קודם כל תודה על התשובה. האמת שהדלקת אותי עם חיבור bt למערכת בבית. בעקרון אני רוצה לשדר מהאייפון למערכת באוטו בbt. אני לא ככ מבין בזה אז אם יש לך המלצות לרדיו דיסק מתאים או הערות כל שהן אשמח לשמוע. תודה רבה, דרור.

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”