שאלה חשובה בקשר לLCD מקולקל ו שלא ניתן לתיקון עוד באחריות
הLCD עדיין בגדר האחריות ומהחברה נאמר שאי אפשר לתקן אותה והם מוכנים לתת לי דגם אחר
יותר חדש עם נתונים טובים יותר על הנייר האים אפשר לסרב לבקשה שלהם ולדרוש את הכסף חזרה
מהם כי לא יכלו לתקן את הטלויזיה שלי
הנתונים שהיה לי זה 500 בהירות ו1200 ניגודיות סטטית
והנתונים של החדש הם 450 בהירות ו50000 ניגודית דינמית כמה זה בערך הניגודית הסטטית של מסך
כזה ....
תודה לעוזרים
יותר חדש עם נתונים טובים יותר על הנייר האים אפשר לסרב לבקשה שלהם ולדרוש את הכסף חזרה
והנתונים של החדש הם 450 בהירות ו50000 ניגודית דינמית כמה זה בערך הניגודית הסטטית של מסך
כזה ....
תודה לעוזרים
נערך לאחרונה על ידי WIIP ב 25/07/2009 0:52, נערך 3 פעמים בסך הכל.
בנתיים לא רוצה לומר את שם החברה אם אפשר. אומר את הנתונים של הישן מול החדש
הישן HDR ניגודיות סטטית 1200 ובהירות 500 זמן תגובה 6
הדגם החדש פול HD ניגודיות דינמית 50000 מה זה אומר לא ידוע כמה סטטי ואיך זה נמדד
ובהירות 450 וזמן תגובה 8 .
הישן HDR ניגודיות סטטית 1200 ובהירות 500 זמן תגובה 6
הדגם החדש פול HD ניגודיות דינמית 50000 מה זה אומר לא ידוע כמה סטטי ואיך זה נמדד
ובהירות 450 וזמן תגובה 8 .
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
Re: שאלה חשובה בקשר לLCD מקולקל ו שלא ניתן לתיקון עוד באחריו
על פניו, מהנתונים (המעטים) שציינת, אין כאן שום עילה לתביעה להשבת כספך. מציעים לך מוצר חדש יותר עם נתונים דומים. יקשה עליך מאד להוכיח בביהמ"ש שאין מדובר במוצר שווה ערך..WIIP כתב:הLCD עדיין בגדר האחריות ומהחברה נאמר שאי אפשר לתקן אותה והם מוכנים לתת לי דגם אחר
כזה ....
תודה לעוזרים...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
לא מעניין אותי FHD מעניין שהמסך יהיה טוב ... כמה זה בערך 50,000 ניגודיות דינמית ? לניגודיות סטטית
וגם הבהירות שלו נמוך משלי זמן תגובה גבוה משלי. אם אני יראה את המסך ולא ימצה חן
בעניי התמונה זווית צפייה ועיצוב המסך אז יש עילה...............
כי הדגם שקניתי אני בחרתי אותו אחרי סקר וזה מה שרציתי
וגם הבהירות שלו נמוך משלי זמן תגובה גבוה משלי. אם אני יראה את המסך ולא ימצה חן
בעניי התמונה זווית צפייה ועיצוב המסך אז יש עילה...............
כי הדגם שקניתי אני בחרתי אותו אחרי סקר וזה מה שרציתי
הנתונים הטכניים היבשים מעניינים מאוד, אבל לא רלוונטיים. מהנתון הבסיסי ניתן לראות שהטלוויזיה המקורית היא ישנה יחסית מהדגמים של לפני שנתיים-שלוש אני מנחש שמדובר גם בטושיבה, סמסונג או LG מאותה תקופה. לפי הנתונים החדשים מדובר על הדגמים של השנה האחרונה וכפי שכבר צויין, השוואת הניגודיות לא רלוונטית כי מעבדי התמונה משתנים וגם דברים אחרים ולכן הכי פשוט שתציג את שני הדגמים ואז אנשים שמכירים כל אחד מהדגמים ואולי אפילו את שניהם יוכלו להגיד מה הערכתם בעניין.
בכל מקרה אין עילה בבית משפט לקבל חזרה את הכסף בהנחה והמוצר שווה ערך, אתה מוזמן כמובן לקבל את הטלוויזיה החדשה ואז במידה ואתה לא מרוצה מאיכות התמונה להתלונן ולנסות להחליף במוצר אחר שקרוב יותר למקור ואני בטוח שיש היום מכשירים שרואים בהם טוב יותר מבטלוויזיה הישנה שלך מלפני שנתיים.
בכל מקרה אין עילה בבית משפט לקבל חזרה את הכסף בהנחה והמוצר שווה ערך, אתה מוזמן כמובן לקבל את הטלוויזיה החדשה ואז במידה ואתה לא מרוצה מאיכות התמונה להתלונן ולנסות להחליף במוצר אחר שקרוב יותר למקור ואני בטוח שיש היום מכשירים שרואים בהם טוב יותר מבטלוויזיה הישנה שלך מלפני שנתיים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
כן באמת לא ברור הקטע הזה. מה גם שאין בהכרח קשר בין יצרן ליבואן שלו בארץ מפני שיש בדרך כלל מספר יבואנים לאותו דגם.
וגם אם נדע מי היבואן, הדבר רק מראה שהוא פועל בצורה רצינית ובוחר לתת לך מוצר חדש במקום למרוח אותך עם תיקונים וחרטוטים.
ולגבי המספר הטכניים - לא מעניינים אף אחד. גם ככה אין שום קשר בינהם לבין המציאות בפועל..
וגם אם נדע מי היבואן, הדבר רק מראה שהוא פועל בצורה רצינית ובוחר לתת לך מוצר חדש במקום למרוח אותך עם תיקונים וחרטוטים.
ולגבי המספר הטכניים - לא מעניינים אף אחד. גם ככה אין שום קשר בינהם לבין המציאות בפועל..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
Re: שאלה חשובה בקשר לLCD מקולקל ו שלא ניתן לתיקון עוד באחריו
לפי הודעה אחרת שלך בפורום אני מבינה ש"הבעיה" שלך זה טושיבה?WIIP כתב:הLCD עדיין בגדר האחריות ומהחברה נאמר שאי אפשר לתקן אותה והם מוכנים לתת לי דגם אחר
כזה ....
תודה לעוזרים...
והדגמים שהציעו לך הם: 42XV635 ו ה 42ZV635?
ואני מנחשת שהדגם ש"התקלקל" לך הוא 42C3500PG?
או שאתה שתול שמנסה לעשות עלינו טיזינג?
נערך לאחרונה על ידי Bekit ב 25/07/2009 21:39, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
תשמע, על פניו אני מבין אותך ומבין לאן אתה הולך,
אתה לא מעוניין לקבל במקום המוצר שרכשת כחדש, מוצר שהוא משומש/ מחודש וכו..
גם אם נתוניו אפילו טובים יותר.
אני אישית מבין אותך, אבל, קח בחשבון שאם יש ליבואן בכל זאת פיתרון עבורך, תנסה לחשוב בחיוב.
סירוב להצעה, עלול להוביל לכך שמי שלא ייקבל פיתרון לבעיה יהיה אתה!.
אני מאמין שגם אם תתעקש לקבל חדשה, לא בטוח שזה יציליח.. מה עוד שאתה לא באמת תלך איתם
לתביעה משפטית, זה יכול לקחת זמן ולטרטר אותך, ובכל הזמן שזה ייקח, אתה תהיה ללא המסך וללא הפיתרון.
אני לא התעמקתי יותר מידי בפרטי המסך הישן וזה שרוצים לתת לך במקום, אבל אם הוא על פניו טוב יותר, לדעתי
קח אותו ב 2 ידיים, נסה להגיע פיזית למעבדות / מחסני היבואן, כדי לקבל רקע על המסך שאתה עומד לקבל,
ובזאת סיים את התהליך. אוליי תבקש שיחה עם מנהל שירות כדי לברר ספציפית פרטים על המסך שרוצים לתת לך.
בברכה,
שלומי
אתה לא מעוניין לקבל במקום המוצר שרכשת כחדש, מוצר שהוא משומש/ מחודש וכו..
גם אם נתוניו אפילו טובים יותר.
אני אישית מבין אותך, אבל, קח בחשבון שאם יש ליבואן בכל זאת פיתרון עבורך, תנסה לחשוב בחיוב.
סירוב להצעה, עלול להוביל לכך שמי שלא ייקבל פיתרון לבעיה יהיה אתה!.
אני מאמין שגם אם תתעקש לקבל חדשה, לא בטוח שזה יציליח.. מה עוד שאתה לא באמת תלך איתם
לתביעה משפטית, זה יכול לקחת זמן ולטרטר אותך, ובכל הזמן שזה ייקח, אתה תהיה ללא המסך וללא הפיתרון.
אני לא התעמקתי יותר מידי בפרטי המסך הישן וזה שרוצים לתת לך במקום, אבל אם הוא על פניו טוב יותר, לדעתי
קח אותו ב 2 ידיים, נסה להגיע פיזית למעבדות / מחסני היבואן, כדי לקבל רקע על המסך שאתה עומד לקבל,
ובזאת סיים את התהליך. אוליי תבקש שיחה עם מנהל שירות כדי לברר ספציפית פרטים על המסך שרוצים לתת לך.
בברכה,
שלומי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
נתונים טכניים לא מהותיים, מה שחשוב זה מדידות אובייקטיביות או מראה עיניים.
זה לא משנה איזה חברה רק שאלתי מה קורה במצב כזה של החלפת דגם של טלויזיה
האם אני אמור לקבל את זה למרות שזה לא המוצר שרציתי נגיד. ולא ראיתי בפעולה ואם אני יקבל את המוצר ולא יהיה מרוצה מהתמונה של המוצר למרות שזה דגם חדש מה עושים .אני בלי טלויזיה כבר 3 חודשים .
אני יכול לדרוש אחריות חדשה כי המוצר שאני מקבל הו חדש מהקופסה
האם אני אמור לקבל את זה למרות שזה לא המוצר שרציתי נגיד. ולא ראיתי בפעולה ואם אני יקבל את המוצר ולא יהיה מרוצה מהתמונה של המוצר למרות שזה דגם חדש מה עושים .אני בלי טלויזיה כבר 3 חודשים .
אני יכול לדרוש אחריות חדשה כי המוצר שאני מקבל הו חדש מהקופסה
ניגודיות דינמית של 50,000 מקבילה בערך לסטטי 2,000
אבל כיוון שכל חברה מודדת אחרת לא ניתן להגיד בוודאות לפני שתגיד את שם היצרן.
בכל מקרה זה יותר ממה שהיה לך.
לא ממליץ לך ללכת ראש בראש איתם כי בסופו של דבר תפסיד
בהצלחה

אבל כיוון שכל חברה מודדת אחרת לא ניתן להגיד בוודאות לפני שתגיד את שם היצרן.
בכל מקרה זה יותר ממה שהיה לך.
לא ממליץ לך ללכת ראש בראש איתם כי בסופו של דבר תפסיד
בהצלחה
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
אנחנו בהחלא לא אירופה, ורחוקים שנות אור ברמת מתן השירות,WIIP כתב:הבנתי לפי מיקרים באירופה בפורומים שם שלקוח לא רצה החלפה למוצר אחר מאותו חברה הלקוח קיבל הפרש כסף זיכוי מהחנות שקנה לקנות משהו אחר כנראה אנחנו לא אירופה...
שוב, נסה להגיע איתם לעמק השווה, כך שתהיה מרוצה.
בסוף כמה שזה מעצבן לשמוע (ואני מראש מצטער על המשפט), אתה צריך אותם, ולא הם אותך...
אני מאמין שבסוף יהיה בסדר
העניין כן זה לא עם זה דגם חדש שאני מקבל ואני צריך להגיד להם תודה על זה שאני מקבל דגם חדש
שקניתי את המסך אני בחרתי בו מכול הדגמים שראיתי זה היה בחירה שלי נכון לפי הטעם שלי ....
עכשיו אומרים זה מה יש לא משנה עם אתה אוהב את העיצוב התמונה זה מה יש אני חושב שצריך להזמין
את הלקוח לראות את הדגם שמקבל במקום ואז אני צריך להחליט אם אני רוצה את הדגם או לא אולי יתנו
דגם טוב יותר נכון או לא
???????זה לא שייך מי הו היבואן זה שרות טוב
שקניתי את המסך אני בחרתי בו מכול הדגמים שראיתי זה היה בחירה שלי נכון לפי הטעם שלי ....
עכשיו אומרים זה מה יש לא משנה עם אתה אוהב את העיצוב התמונה זה מה יש אני חושב שצריך להזמין
את הלקוח לראות את הדגם שמקבל במקום ואז אני צריך להחליט אם אני רוצה את הדגם או לא אולי יתנו
דגם טוב יותר נכון או לא