HTC touch HD
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
זה וHTC ביחד זו טראומה שאני נושא הרבה זמןjaksirak כתב:נראה נחמד,
אבל אם זאת זה עדיין windows mobile......
עד כדי כך
שעמדתי לפני קניה של אייפון (באיטליה) ולא קניתי
כי לקחתי חופשה ממסכי מגע
גמלי היה JASJAM עם WM5 ואחרי שבועיים הוא חזר לסלקום.. והתגברתי.
דווקא הסרטון די מרשים, לא רואה בעיה עם ה TOUCH והמכשיר נראה חביב. למשל נראה הרבה יותר טוב מה DIAMOND שהרבה מחזיקים והוא מזעזע
כרגע כמו ש WM נראית (ולא ניסיתי את הגירסה האחרונה) רק מי שצריך יישומים ספציפיים לפלטפורמה יקח מכשיר כזה.
דווקא הסרטון די מרשים, לא רואה בעיה עם ה TOUCH והמכשיר נראה חביב. למשל נראה הרבה יותר טוב מה DIAMOND שהרבה מחזיקים והוא מזעזע
כרגע כמו ש WM נראית (ולא ניסיתי את הגירסה האחרונה) רק מי שצריך יישומים ספציפיים לפלטפורמה יקח מכשיר כזה.
בטח היה לך HTC עם מסך קטן ....הHD הזה יש לו מסך 3.8 אינץ וחווית הגלישה בו מהטובות שיש במכשירים כיום .sam22 כתב:כן,
היה לי HTC עם מסך מגע
וWM5 שהיה זוועה
המצב היה מעט טוב יותר כשעברתי לWM6
המצב השתפר פלאים כשעברתי לנוקיה E71...
אני מניח שכל אלה שכתבו בשרשור זה נגד ה - HD כתבו בלי שהמכשיר יהיה ברשותם....
מאוד פופולרי להשמיץ את מערכת ההפעלה של WM וברוב המקרים גם די בצדק אולם כאחד שמחזיק את ה - HD אומר זאת :
מסך מדהים הן בגודל והן ברזולוציה.
מבחינת גלישה - האייפון מהיר יותר אולם ה - HD מספק .
ביחס למכשירי WM אחרים - מהיר מאוד (בזכות החומרה המשופרת מאוד )
ולא לשכוח - IGO8 נראה מדהים על ה- HD .
מאוד פופולרי להשמיץ את מערכת ההפעלה של WM וברוב המקרים גם די בצדק אולם כאחד שמחזיק את ה - HD אומר זאת :
ולא לשכוח - IGO8 נראה מדהים על ה- HD .
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
לא יודע מה איתכם אבל HTC התחייבו בפני גוגל להשיק לפחות מחצית ממכשיריה בשנת 2010 עם מע"ה Android.
החומרה המעולה של HTC + הגמישות והאיכות של Android = שילוב מנצח והיחיד שיכול ל iPhone.
שיחקתי בסופ"ש ב HTC Dream ולמרות שהמכשיר לא מושלם ויש בו פה ושם גליצ'ים ופאקים ה Android עדיין הדבר הכי מבטיח בשוק כיום.
אישית אני ממליץ לכל המחוברים לא מייל באינפוזיה ללכת על E71 הזול מאוד היום ולחכות עוד מספר חודשים למבול
החומרה המעולה של HTC + הגמישות והאיכות של Android = שילוב מנצח והיחיד שיכול ל iPhone.
שיחקתי בסופ"ש ב HTC Dream ולמרות שהמכשיר לא מושלם ויש בו פה ושם גליצ'ים ופאקים ה Android עדיין הדבר הכי מבטיח בשוק כיום.
אישית אני ממליץ לכל המחוברים לא מייל באינפוזיה ללכת על E71 הזול מאוד היום ולחכות עוד מספר חודשים למבול
Need more cowbell
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
לא חושב שהשמיצו פה את ה HD. אלא סתם ביקורת כללית על HTC ו WM.Rittberg כתב:אני מניח שכל אלה שכתבו בשרשור זה נגד ה - HD כתבו בלי שהמכשיר יהיה ברשותם....
ולא לשכוח - IGO8 נראה מדהים על ה- HD ....
אכן, מהסירטון נראה טלפון מגניב, ואם לך יש כזה ואתה מרוצה, אז עלהכיפאק.
תהנה מהמכשיר!
עכשיו ללא קשר: יצא לך להתקין את תוכנת worldmate? (אולי היא כבר מותקנת). האם היא עובדת חלק, מהר?
בברכה קובי כהן
- Boaz
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
בהחלט WM6.5 שיפור משמעותי, אבל ממשק ה-Touchflo עושה את המכשיר.Metaldude כתב:בנסיון עם ROM של WM6.5 אין על מה לדבר בכלל.
מכשיר שעובד חלק ( אם אתה רוצה להסתובב עם מכשיר בגודל של IPHONE בכיס ), עם שיפור רציני מאז WM6.0/1...
כמעט לא מרגישים את ה-WM