עזרה בבקשה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
kuznitz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם שמי עומר ואני מעוניין לקנות טלוויזיית LCD 32 אינצ'.
השימוש המרכזי שלי יהיה עבור צפייה בסדרות\סרטים מהמחשב לטלוויזיה ובעתיד הרחוק אני אשתמש בה גם בשביל ממיר הוט\יס לצפייה בשידורים רגילים (לא לHD).
קראתי את המדריכים באתר ועיינתי בשרשורים קודמים ועדיין אני לא בטוח מה החברה שכדי לי לקחת והדבר היחידי שאני סגור לגביו זה שהטלוויזיה תהיה מסוג HD Ready.
בהתחלה חשבתי לקנות טושיבה av550 אבל אז ראיתי שרובכם לא ממליצים על הסדרות החדשות מבית טושיבה.
התקציב שלי הוא עד 3000 שקלים והדגם היחידי שראיתי פרט לטושיבה שהתאים לי הוא Panasonic TX32LE8 שבמחיר זול ונראה טוב מבחינת הביצועים.
אני מתכנן ללכת בקרוב לאחת מרשתות המכירה הקרובה לבית שלי: בסט בי שקם אלקטריק וכו' אבל אעדיף שכבר אבוא עם שניים או שלושה דגמים שאוכל לבדוק שם, במקום לעבור על אינספור דגמים שקיימים בשוק.
האם יש דגמים מסויימים שאתם ממליצים לי עליהם ומה סוגי החיבורים\הפונקציות שכדי יהיו בטלוויזיה שאני רוצה לקנות? והכי חשוב האם בסכום שאני רוצה להשקיע אקבל טלוויזיה איכותית?

תודה רבה על העזרה ויום נעים!

tamir_ye
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #2 

סאמסונג חברה מצוינת לדעתי ויצאה עכשיו סדרה חדשה אז תשים לב (סדרה B במקום סדרה A), גם פיליפס אם תחליט לא ללכת לרשתות היקרות. אני ראיתי באחת החנויות פנסוניק והיא גם טובה מאוד אבל נראה לי יקרה יותר מהתקציב שלך. ראיתי פעם את הטושיבה והיא ממש לא נראתה לי טובה ביחס לחברות האחרות.
אם אתה מתכוון לחבר למחשב אז אתה צריך חיבור VGA, לשידורים רגילים של HOT או YES הבנתי עדיף שיהיה סקארט מאשר צהוב אדום לבן רגיל כי הוא פחות איכותי.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”