יש לי מספר גדול של דיסקים, שלהם אני מעוניין לעשות Ripping על נמת להעביר לדיסק הקשיח ולהפעיל בסטרימר.
לאיזה פורמט מומלץ לעשות את הRipping אם אני רוצה שהכתוביות ישארו, והקובץ יפעל היטב בסטרימר?
הבנתי שאפשר לעשות Ripping לקובץ ISO (שעד כמה שידוע לי הסטרימר לא מריץ) ולקובץ VOB (שעד כה כשעשיתיRipping לא שמר את הכתוביות אע"פ שזה מה שהגדרתי), על אפשרויות נוספות לא ידוע לי.
אני משתמש בתוכנות החינמיות DVD Decrypter וDVD Shrink (אם יש המלצה לתוכנה שעושה את העבודה מהר וטוב יותר, גם אם היא בתשלום, תציעו).
סטרימר כרגע אין לי, אבל אני כנראה מזמין את הXtreamer השבוע.
אגב אם מישהו מבין בRipping בתוכנות הנ"ל, יש לי בעיה מוזרה, בד"כ כשעושים Ripping התוכנה מפצלת את הקובץ ל7 חלקים, סימנתי בהגדרות של התוכנות שלא יפצלו את הקובץ על מנת לחסוך עבודה, וכשאני מריץ את קובץ הVOB שהתוכנה יצרה, מופיע לי שהסרט הוא דקה וחצי בלבד, כשאני מריץ את הסרט, ועובר בין הקטעים אני רואה שכל הסרט מופיע ולא רק דקה וחצי.
ניסיתי לעשות Ripping עם DVD Decrypter לאותו סרט, וכשהפעלתי את קובץ הVOB הופיע לי שהסרט הוא 48 דקות, אך שוב כשעברתי בן הקטעים מופיע כל הסרט (הסרט באורך שעתיים וחצי).
יש לציין שהסרט פועל במהירות נורמלית, ובקצב של 25 פריימים לשניה. והפעלתי אותו גם ב VLC media player וגם עם BS Player.
אודה על עזרתכם בשתי השאלות